פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים --------------------------------------------------------------------------------אהלן אנשים טובים, ערב טוב.יש לי לפטופ של HPdv6000 עם ויסטה מובנה.עכשיו, יש לי דיסק מקורי של XP ואני רוצה להסיר את הויסטה אבל שאני נכנס למסך התקנה כדי לעשות פורמט הוא רושם שהוא לא מוצא את ההארד דיסק ואי אפשר לעשות פורמט.עכשיו השאלה שלי היא כזאת- איך אני מעיף לקיבינימאט את הויסטה הזאת ומתקין את הXP שיש לי?תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר חח אתה יכול לתרגם לי את זה לשפה מעשית קצת יותר פשוטה מה אני אמור לעשות ואיך?
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים אתה צריך דיסק התקנה של אקס פי שיצא בזמן האחרון כי אקס פי זאת מערכת הפעלה ישנה והיא לא תעבוד עם ההארד דיסק היחסית חדש שלך אם לא יהיו לה דרייברים מיוחדים שמתאימים לו.אתה יכול למצוא דרייברים באתר היצרן של המחשב שלך או דיסק חדש דרך מישהו שקנה בזמן האחרון.תסתכל בFAQ יכול להיות שיש שם תשובה נוספת או שתחכה ומישהו שעדיין עובד עם אקס פי יוכל לפרט יותר.
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר אז מה שאתה אומר לי בערך שהדיסק שיש לי עכשיו עם הSP2 שווה לכלום בערך כי הוא ישן מידי בשביל המחשב שלי?ממ זאת אומרת שאני צריך לקנות עכשיו רישיון חדש לXP עם SP3?!או שיש דרך כלשהי להתגבר על זה?
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר תודה רבה על הלינק, אבל הבעיה שאני לא מבין את כל המונחים באנגלית.יש למישהו במקרה איזה מדריך בעברית טוב של שלב אחרי שלב?ויכול להציג לי גם מה הבעיה שלי ולמה זה לא עובד?תודה רבה לעוזרים ולמי שמנסה לעזור D:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.