עבור לתוכן

מוזיאון מחשבים עתיקים/ישנים - עזרתכם נדרשת

Featured Replies

פורסם

לצורך הקמת מוזיאון למחשבים עתיקים וישנים (כמו שקיים בארה"ב) נדרשים מחשבים ומשחקי טלויזיה עתיקים וישנים כגון ספקטרום, קומודור, אטארי, אפל וכל מה שפעם שירת אותנו והיום משמש כמשקולת מעלת אבק בבוידעם. על המחשבים שיוצגו במוזיאון יוצבו תגיות עם שמות התורמים.אנא הציעו את המחשבים שבידיכם בכל מצב - זה יכול לסייע גם בחלקים. אנא פנו אל yariv.inbar@gmail.com

פורסם

יש לי מחשב שלם פנטיום אחד (66mhz) , נשמר בצורה מדהימה. (הלוח לדעתי תקול, הוא לא עולה)

שכולל הארד דיסק של 2GB, שני סטיקים של זכרון 16 מגה כל אחד וכו'.

השאלה שלי אם אתם\אתה באים לקחת אותו, כי אני לא מתכוון לסוע למרכז איתו.

פורסם

בדקתם בפרוייקט אגורה?

ויש לי כמה סטיקים של SDRAM אבל אני מניח שיש לכם מספיק מאלו...

אני אשאל חבר שלי שמרכיב מחשבים מחלקים שהוא מוצא (ברחוב וכדו')

פורסם

עצוב!

עכשיו אני עובר דירה ולפני שבוע זרקתי לפח מלאי אדיר של חלקי מחשב ינשים מאוד וחמשב אחד פרימיטיבי שכזה.

ממש חבל שלא שמעתי על היוזמה לפני!

בהצלחה.

פורסם

עצוב!

עכשיו אני עובר דירה ולפני שבוע זרקתי לפח מלאי אדיר של חלקי מחשב ינשים מאוד וחמשב אחד פרימיטיבי שכזה.

ממש חבל שלא שמעתי על היוזמה לפני!

בהצלחה.

מחזק חח ..

פורסם

תוכל לפרט לגבי מוזיאון המחשבים הזה לפני שאנשים זזים לתרום פה משהו ?

איפה מוקם ?

מי הבעלים ?

מה המטרה שלו, לאיזה קהל יהיה פתוח, בית פרטי, מוסד שייבנה במיוחד לכך ?

מודל עסקי ?

יש לי חומרה ישנה לתת אבל זה לא במטרה לממן גוף שיעשה מזה כסף ממבקרים לאחר מכן.

פורסם

יש לי מחשב של חברת פאקרדבל, מ1995/4 עובד כמו חדש, אבל כרגע הוא נמצא בשימוש.

יש עליו תוכנה מיוחדת לעבודה של אמא שלי, ולא, אני לא הולך ללמד אותה איך עובדים עם גירסא חדשה.

פורסם

אז מה בעצם אתה רוצה?

פורסם

אז מה בעצם אתה רוצה?

:lol: :lol:

נראה לי שתמורת סכום קטן הוא כן יסכים ללמד אותה :cool2:

פורסם

סתם בקרוב לא תיהיה לה ברירה ממש לעזוב אותו, כי לא יהיה לה מסך, אז הא תפסיק לעבוד איתו

ואז אולי יהיה אפשרי לתרום אותו.

פורסם

אני אנסה למצוא את הIBM XT הישן. בינתיים בהצלחה עם הפרויקט.

פורסם
  • מחבר

לכל מי שהתעניין, שאל, כתב והציע.

שמי יריב ואני מנכ"ל של מכללה וחברת מחשבים בחיפה. הרעיון של מוזיאון למחשבים כבר מתרוצץ אצלי בראש מספר שנים אחרי שראיתי מספר כאלה בחו"ל. אני מעביר את החברה ומרכז ההדרכה בעוד מספר חודשים למיקום חדש ומתכנן להקים במקום של כבוד חדר גדול שיאפשר למחשבים לקבל קצת כבוד כמו פעם שמחשב היה מחשב ועלה אלפי דולרים :).

המוזיאון יהיה פתוח לקהל הרחב ללא תשלום ויאפשר לכל מי שיש בבית ציוד שאין לו מה לעשות עמו להציב אותו בגאווה במקום מיוחד לכך.

הגיע הזמן שיהיה דבר כזה בארץ. כל פניה תיענה בתודה ואנו נגיע לאסוף את הציוד מכל מקום בארץ. כמובן שעל המחשבים או בלוח מיוחד יופיעו שמות התורמים.

ניתן לפנות אליי באימייל yariv.inbar@mediatech.co.il או בסלולרי 0506498979 לכל שאלה

תודה מראש על הרצון הרב לסייע

יריב[br]פורסם בתאריך: 26.09.2009 בשעה 00:00:57

לכל מי שהתעניין, שאל, כתב והציע.

שמי יריב ואני מנכ"ל של מכללה וחברת מחשבים בחיפה. הרעיון של מוזיאון למחשבים כבר מתרוצץ אצלי בראש מספר שנים אחרי שראיתי מספר כאלה בחו"ל. אני מעביר את החברה ומרכז ההדרכה בעוד מספר חודשים למיקום חדש ומתכנן להקים במקום של כבוד חדר גדול שיאפשר למחשבים לקבל קצת כבוד כמו פעם שמחשב היה מחשב ועלה אלפי דולרים .

המוזיאון יהיה פתוח לקהל הרחב ללא תשלום ויאפשר לכל מי שיש בבית ציוד שאין לו מה לעשות עמו להציב אותו בגאווה במקום מיוחד לכך.

הגיע הזמן שיהיה דבר כזה בארץ. כל פניה תיענה בתודה ואנו נגיע לאסוף את הציוד מכל מקום בארץ. כמובן שעל המחשבים או בלוח מיוחד יופיעו שמות התורמים.

ניתן לפנות אליי באימייל yariv.inbar@mediatech.co.il או בסלולרי 0506498979 לכל שאלה

תודה מראש על הרצון הרב לסייע

יריב

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

תוכל לפרט לגבי מוזיאון המחשבים הזה לפני שאנשים זזים לתרום פה משהו ?

איפה מוקם ?

מי הבעלים ?

מה המטרה שלו, לאיזה קהל יהיה פתוח, בית פרטי, מוסד שייבנה במיוחד לכך ?

מודל עסקי ?

יש לי חומרה ישנה לתת אבל זה לא במטרה לממן גוף שיעשה מזה כסף ממבקרים לאחר מכן.

חבל שבמשך כמעט שנה וחצי לא מצאת זמן לענות לשאלות המהותיות שלי ואפילו לא לעדכן על מצבו של הפרוייקט :nixweiss:

בנוסף . . . מה אתה רציני ? גם לתת חלקים בחינם וגם לחטוף את זה?

אני מסכים לקבל דברי פרסומת מטעם מכללות הי-טק מדיאטק (2002) בע"מ, ג'ון ברייס הדרכה בע"מ וחברות הבנות של ג'ון ברייס (Blue Education, Net Bryce והמי"ל) וכן מטעם חברת אלונה. המידע שתמסור יוזן למאגר מידע ממוחשב שמספרו 700019285, וישמש למטרות שיווקיות כולל למשלוח פרסומת באמצעות SMS, Email, פקס וטלפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים