פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים שלום,אני מעוניין להסב את המחשב שלי ל- HTPCיש לי לוח אם MSI N1996 MS-7505ומעבד Intel Core 2 Duo E6550אני חושב להשתמש במארז Antec NSK2480.מהניסיון שלי עם Antec יש להם מארזם טוביםואייכותיים, אני רק חושש שהוא יהיה רועש מידי(יש בו 2 מאווררים 120 מ"מ + מאוורר של הספק+ מאוורר של המעבד).בנוסף הגודל שלו נראה לי מעט מוגזם למרות שזה פחותמפריע לי.מה דעתכם? המארז יתאים, האם הוא באמת טוב?מה לגבי הרעש?תודה מראש על העזרה.
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים המארז מצויין, אבל מתאים רק ללוחות מיקרו-ATX והלוח שלך ממה שגוגל הראה לי הוא ATX. לכן הצירוף הנ"ל לא יתאים אלא אם כן תיקח לוח אחר או מארז אחר.
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים שלום,אני מעוניין להסב את המחשב שלי ל- HTPCיש לי לוח אם MSI N1996 MS-7505ומעבד Intel Core 2 Duo E6550אני חושב להשתמש במארז Antec NSK2480.מהניסיון שלי עם Antec יש להם מארזם טוביםואייכותיים, אני רק חושש שהוא יהיה רועש מידי(יש בו 2 מאווררים 120 מ"מ + מאוורר של הספק+ מאוורר של המעבד).בנוסף הגודל שלו נראה לי מעט מוגזם למרות שזה פחותמפריע לי.מה דעתכם? המארז יתאים, האם הוא באמת טוב?מה לגבי הרעש?תודה מראש על העזרה.יש לי את המארז והוא חרישי לחלוטין (כאשר מורידים את מהירות המאווררים לבינוני/חלש)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.