עבור לתוכן

איך להשתמש ב Norton Ghost 14?

Featured Replies

פורסם

שלום,

זה עתה סיימתי לפרמט את המחשב הבייתי שלי, יצרתי שני כוננים, כונן C: ובו מערכת ההפעלה וכל התוכנות וכונן D: בו כל הקבצים (שירים, word וכו')

ברצוני ליצור image לכונן C:, כלומר למערכת ההפעלה, לשם כך הורדתי את Norton Ghost 14 ויצרתי image שנשמר בכונן D:

1. ראיתי פעם במחשב שכשהמחשב עולה עולה אז עוד לפני ה BOOT יש אופציה לעלות את המחשב כרגיל או לעשות ghost, כלומר לעשות recover למערכת ההפעלה. זו אופציה טובה כי אינך נתון לחסדי מערכת ההפעלה במקרה וזו קורסת כליל.

איך אפשר לעשות את זה?

2. אני רואה שהתוכנה הזו תמיד רצה ברקע (אני רואה אותה באייקונים) אבל אני לא רוצה ולא צריך שהיא תרוץ ברקע, זה גם מבזבז משאבים מהמערכת וגם אין לי צורך שהתוכנה תגבה כל קובץ חדש שאני יוצר. אני רק רוצה ליצור image חד פעמי ולהעלות אותו פעם בכמה חודשים שכשמערכת ההפעלה תתחיל לקרתע.

איך עושים את זה?

3. ברשותי מדפסת HP ועל מנת להתקין את ה driver שלה יש צורך קודם כל להכניס את הדיסק, לטעון אותו ורק לאחר כמה דקות של טעינה יש לחבר את כבל ה USB מהמחשב למדפסת, אחרת עלול להיווצר מצב בו ה driver לא יותקן כהלכה,.

מה לעשות במקרה של image? האם כדי ליצור image לפני התקנת ה driver ופשוט להתקין כזה כל פעם אחרי recover?

תודה

פורסם
איך להשתמש ב Norton Ghost 14?

להשתמש ב-Acronis TrueImage.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים