עבור לתוכן

XP בבמקום וינדוס 98...

Featured Replies

פורסם

איך אני עושה את זה וגם מצליח לשמור על קבצי הבוט החיוניים לוינדוס 2000 שלי ? כמובן שהעדיפות היא להתקנה חדשה...

פורסם

אתה מנסח את השאלה כאילו שכולם יודעים מה מותקן לך במחשב ;D

יש לך עכשיו 98 ו-2000 ב-DUAL BOOT ואתה רוצה במקום ה-98 את אקס פי ? (מחשבה נכונה...)

אם כן אז מי מותקן עכשיו על כונן C ?

פורסם

תתקין את איכס פי.. (היא תזהה שיש לך 2000 ו98 ותיצור תפריט כזה), אחרי זה תמחק את ה98 ותערוך את boot.ini

פורסם
  • מחבר

יש לך עכשיו 98 ו-2000 ב-DUAL BOOT ואתה רוצה במקום ה-98 את אקס פי ? (מחשבה נכונה...)

הוינ דוס 98

פורסם

הוינ דוס 98

אז פשוט תעלה עם חלונות 2000 ותמחק את התיקיות WINDOWS ו-PROGRAM FILES (אחרי שעשית גיבויים כמובן לדברים חשובים !!)

ואז אתה יכול להריץ התקנה של XP ולכוון כך שזה יותקן על C בלי לפרמט את המחיצה.

פורסם
  • מחבר

וקבצי הבוט ישארו בכלל ?

פורסם

קבצי ה-BOOT נמצאים על כונן C ברוב המקרים. אם אתה נכנס מ-D למשל כי בו מותקנת לך חלונות 2000 ומוחק רק תיקיות כמו WINDOWS ו-PROGRAM FILES של חלונות 98 שנמצאות ב-C אז הרגת את החלונות 98 אבל לא מחקת את קבצי ה-BOOT כי הם פשוט לא נמצאים בתיקיות אלא ב-C עצמו. (אם לא כיוונת במאפייני התצוגה שאתה יכול לראות קבצי מערכת מוגנים וקבצים נסתרים אז אתה ממילא לא יכול למחוק קבצי BOOT).

פורסם

סתם מסקרן אותי, למה?

אם כבר אז XP במקום 200.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה... אפשר להתקין שלושה מערכות הפעלה על -אותה- מחיצה בלי שום בעיות.

גם 98, גם 2000 וגם איכס פי.. (מנסיון אישי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים