עבור לתוכן

יש סיבה לחשוש לקנות מ KSP אם אני קונה מחשב בחלקים בלבד ומרכיב בעצמי?

Featured Replies

פורסם

אני קניתי בKSP צורב שלא עבד, הבאתי להם אותו הם בדקו אותו 10 דקות אמרו שלדעתם הוא תקין אבל בכל זאת החליפו לי אותו, לא היה צורך בשום צעקות ושום דבר

קניתי אצלם עוד חלקים שעדיין עובדים

לדעתי גם מרדנית סבבה המחירים אצלם ייסית זולים והשירות טוב

פורסם

ככה זה עובד בכל חנות שהייתי בה עד היום.

אני מוכרח לציין שכשקניתי את המחשב הנוכחי שלי בחלקים מכמה חנויות (כי לא היה בחנות אחת את כל מה שרציתי) והתגלו בעיות (שבסוף

גיליתי שנגרמו מזכרון בעייתי) וחשבתי שהבעיה היתה בלוח האם, ישב איתי הטכנאי (סניף רעננה) חצי שעה בכל בדיקה שרק רציתי והראה לי

שהלוח תקין ושאל אותי למה לא הבאתי את המחשב שלם כדי שיבדוק אותו ויגיד לי מה הבעיה (ללא תשלום כמובן). באופן כללי לא נתקלתי

בבעיות בסניף רעננה.

פורסם

גם אני קניתי בKSP הרבה דברים. שני מחשבים נייחים (לי ולדוד שלי), מחשב נייד, צורב, הארד דיסקים, זכרונות, DOK ועוד. פעמיים נתקלתי בבעיה ופעמיים היא נפתרה בלי בעיות, בלי התלהמות ובלי נסיון להתחמק. פעם אחת צורב שלא צרב/קרא דיסקים: הוחלף לאחר בדיקה של חמש דקות. פעם שניה בעיה בגירסאת ביוס של הלוח אם (לא בעיה שלהם בכלל) שבגללה הייתה בעיה לכרטיס מסך לשדר בחיבור DVI (לוח ABIT-AN8 ULTRA - אתם מוזמנים לבדוק באתר של ABIT, הם הודו בבעיה ותיקנו אותה בעדכון ביוס. בקיצור, לא נתקלתי מעולם בשום בעיה בשירות (חוץ מזה שהמוכרים לא מתנחמדים מדי) או במוצרים.

פורסם

את המחשב שלי קניתי בחלקים בKSP, מה שכן צריך לדעת זה שאם אתה מרכיב את המחשב, ויש לך בעיה עם חלק, אתה לא בא אליהם עם המחשב "תקנו אותו" אתה בא עם החלק. אם אתה רוצה שיתקנו את המחשב, אתה תצטרך לשלם על בדיקה שזה עולה יותר מאשר הרכבת מחשב.

אבל אם אתה מגיע עם חלק תקול בימים הראשונים לאחר קנייה, והרכיב חף לפחות מסימנים חיצוניים, הם לא עושים בעיות ומחליפים או על המקום אם יש להם במלאי או שמזמינים כדי שאפשר יהיה להחליף בהקדם.

:goodposting:

פורסם

אני קניתי בKSP צורב שלא עבד, הבאתי להם אותו הם בדקו אותו 10 דקות אמרו שלדעתם הוא תקין אבל בכל זאת החליפו לי אותו, לא היה צורך בשום צעקות ושום דבר

קניתי אצלם עוד חלקים שעדיין עובדים

לדעתי גם מרדנית סבבה המחירים אצלם ייסית זולים והשירות טוב

אולי זה בכלל שצורב עולה 100 שקל.. כמו שפירסמתי בפוסט אחר, הכרטיס מסך שלי מתחמם מעבר ל- 100 מעלות. הלכתי אליהם עם הכרטיס והם טוענים שהוא תקין... לא מוכנים להחליף.

שיהיה בהצלחה למי שקונה שם.

*בנוסף אם הצורב נראה להם תקין ברור שלא איכפת להם להחליף, הם פשוט מחזירים אותו למלאי ומרכיבים אותו על מחשב אחר...

פורסם

התייחסות לנושא:

1. קח בחשבון שאם אתה מרכיב לבד אין לך אחריות על ההרכבה. הרכבה עולה כסף ובאחד המחשבים שהרכבתי נשרף לוח.

זה קרה מחשמל סטטי ואז נאלצתי לרכוש לוח חדש כי הם לא מכסים אחריות של נזק פיזי למוצר :nixweiss:.

הם אפילו נתנו זיכוי כספי קטן.

2. אני קונה כמעט כל מה שאני צריך משם אלא אם זה דגמים שהם לא מחזיקים בכלל.

לפעמים צריך לחכות בתור. זה מה יש, רצינו זול וזה אומר שהם עובדים על כמויות.

אין לי בעיה איתם ומי שיש לו בעיה, שיבדוק את עצמו.

3. מעולם לא מיממשתי אחריות כי פשוט לא היה צורך, אז אני לא יודע להגיד מה קורה במצב כזה.

4. בכלליות, אל תאמין לשטויות שאנשים אומרים שהם מוכרים חלקים מחודשים וכו'.

אומרים את זה גם (/בעיקר) על אייבורי ואנשים לא מבינים דבר בסיסי. הם מוכרים גם חלקי OEM להוזלת עלויות.

משלוח של מוצרים בלי אריזה, או אריזה מאוד מצומצמת, הוא זול יותר ולכן בסוף המוצר זול יותר ללקוח. זה הגיון פשוט.

אני מכיר מישהו שעבד באייבורי ואמר לי שזה שטויות.

אני בעיקר קונה בסניף דרך השלום ת"א ולפעמים בר"ג.

פורסם

אולי זה בכלל שצורב עולה 100 שקל.. כמו שפירסמתי בפוסט אחר, הכרטיס מסך שלי מתחמם מעבר ל- 100 מעלות. הלכתי אליהם עם הכרטיס והם טוענים שהוא תקין... לא מוכנים להחליף.

שיהיה בהצלחה למי שקונה שם.

http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=radeon+4850+temp&meta=&rlz=

תקרא כמה מהלינקים שיש שם ותשכיל.

*בנוסף אם הצורב נראה להם תקין ברור שלא איכפת להם להחליף, הם פשוט מחזירים אותו למלאי ומרכיבים אותו על מחשב אחר...

אחלה תאוריה, יש הוכחות או שזה סתם טרולינג?

פורסם

http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=radeon+4850+temp&meta=&rlz=

תקרא כמה מהלינקים שיש שם ותשכיל.

אחלה תאוריה, יש הוכחות או שזה סתם טרולינג?

קראתי השכלתי, אולי תשכיל עכשיו גם אתה, מעל 100 מעלות זה לא תקין בכלל.

תראה לי מקום אחד שבו כתוב שמעל 100 זה סבבה ואתה מקבל צל"ש. ולא , לתת לינק לגוגל ולהגיד תחפש לא נחשב.

וכן זו תיאוריה, מבוססת על הניסיון האישי והדי עשיר שיש לי עם KSP והשירות הגרוע שהם מספקים בנוגע לאחריות.

*אהה, ובכל המקומות שראיתי כשמדובר שהכרטיס מתקרב ל-90 מעלות , זה אחרי אוברקלוק. אני לא עשיתי אוברקלוק!

מאיזה סניף אתה?

פורסם

התייחסות לנושא:

1. קח בחשבון שאם אתה מרכיב לבד אין לך אחריות על ההרכבה. הרכבה עולה כסף ובאחד המחשבים שהרכבתי נשרף לוח.

זה קרה מחשמל סטטי ואז נאלצתי לרכוש לוח חדש כי הם לא מכסים אחריות של נזק פיזי למוצר :nixweiss:.

הם אפילו נתנו זיכוי כספי קטן.

סליחה, חשמל סטטי זה לא נזק פיזי מכוון ! - מה אני אגיד לך , אי אפשר לגלות נזק שנעשה על ידי חשמל סטטי ועוד לטעון שזה נזק פיזי.

ויש כעת מבצע הרכבה חינם בIQPC למשל (אולי בעוד חנויות) למי שמעדיף שירכיבו לו.

פורסם

חבר'ה אוכל לומר לכם משהו .

כל רשת מחשבים או חנות פרטית מספק להקיש את השם שלה בגוגל +רמאים/עבדו עלי וכו' תמצאו תוצאות בקשר לזה.

אוכל לומר לך ש KSP לא מוכרים את המוצרים בחינם והמחיר די הגיוני לשאר החנויות ככה שאין מה לחשוש .

ושוב את אתה קורא את האותיות הקטנות בקשר לאחריות ואתה בודק את המוצרים שמה ורואה שהכל בסדר אין סיבה שאם יש תקלה KSP לא יחליפו לך.

יש מספיק גופים שיכולים בקלות לטפל בהם במידה ונעשה פה עוול צרכני.

וכרטיס מסך חם כדוגמת ATI שיודעים בחום הגבוה שלהם מספיק תקיש בגוגל ATI +החברה ומעלות תראה שלא רק אתה הגעת לחום הזה וכנראה זה בעיה עם הקירור הסטוק וסרליקציה במארז שלך.

לי אישית יש GTX285 וזמן מה הוא היה על 86 מעלות [שזה מטורף] סידרתי קצת את הסרילקציה במארז ויש שיפור בכל הקטע של קירור הכרטיס.

והניסיון שלי עם אנשים שרוכשים מחשבים וביצעו החלפות לדוגמא דיסק קשיח מ KSP הוא קיבל חדש כעבור מספר ימים.

שוב אני לא נציג של אף חברה ובסך הכל לא צריך להיסחף בנוגע לשירות שלהם מה שכן IVORY איכות השירות מבחינת הנציגים לקויה וזה מתוך מספר הסניפים שהיתי שמה אז כל אחד יכול להגיע את זה על רשת אחרת .

בכל מקרה אם אתה קונה חלקים והם ארוזים קנה מהיכן שזול ומוכר ושוב המלצתי לך נעה מחשבים במידה ואתה מוכן לשלם בקצת יותר כמה שקלים למוצר יש להם שירות מעולה

הדיון מוצה לפי דעתי וסתם גולש לפולמוסים בעיניני חומרה.

פורסם

כמו שכבר כתבתי בכמה תארדים, במידה ואתה יודע מה אתה עושה, אין שום סיבה שלא לקנות מKSP... במידה ותרכיב ולא תגרום לשום נזק פיזי(אפילו לא לסדק בסלוט IDE לצורך העניין, כי גם זה נזק פיזי מבחינת היבואן) אין שום סיבה בעולם שלא יחליפו לך את החלק הספיציפי....

אני מאוד ממליץ על KSP רעננה, אנשים מצויינים, אמנם צריך מעט לחכות לשירות עקב מחסור בכוח אדם שם אבל בסה"כ השירות מאוד איכותי יחסית ואני קונה רק מהם בזמן האחרון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים