עבור לתוכן

יש סיבה לחשוש לקנות מ KSP אם אני קונה מחשב בחלקים בלבד ומרכיב בעצמי?

Featured Replies

פורסם

לא יודע איפה לפתוח את התראד הזה, אז הוא פה ;)

אני לפני קניית מע' i5 ועשיתי סקר שוק קטן,

מתברר ש KSP לא רק הכי זולים, יש להם גם רכיבים שאין במקומות אחרים כמו הלוח P55-UD4P שאין באף חנות אחרת, עולה יותר זול מה UD4 הרגיל שחנויות אחרות מוכרות! (ההבדל בין הלוחות הוא זניח.. רק צ'יפ ל Bluetooth ב P אבל אם הוא יותר זול אז למה לא..)

או זכרונות של G.Skill Ripjaws 1600Mhz הם מוכרים ב 530 ש"ח, TMS מוכרת אותם ב 550 ו IQPC ב 580

ובכלל עוד כמה חלקים אחרים שהסתכלתי והשוואתי ופשוט KSP יותר משתלמים..

לי אף פעם לא יצא לקנות מהם משהו אז אין לי כל כך ניסיון איתם, אבל כל מה ששמעתי עליהם באינטרנט הוא רע מאוד

(בדרך כלל זה אנשים שאתה רואה שהם לא הכי מבינים במחשבים, אם אתה קונה מעבד ב 300 ש"ח ולוח זבל ב 300 ש"ח ואחרי כמה זמן משהו קורס - אל תאשים את החנות, מי שמשלם זול מקבל זול..אבל מילא..)

אני מתכוון להרכיב את המחשב בעצמי בגלל מספר סיבות שאחת מהם היא ש.. אני לא סומך על אף אחד, אני רוצה לקבל את הקופסאות המקוריות ולדעת שיש לי חלקים חדשים ולא משומשים שלך תדע מה הם עברו ואצל כמה אנשים לפניי הם היו (דבר שמה לעשות, אפילו על IQPC או TMS או SKYPC אני לא סומך בדברים האלו..)

ועוד כמה סיבות כמו סידור כבלים וכו'

השאלה היא האם במקרה הזה כדאי לקנות שם?

מה כבר לא יכול להיות טוב?

תודה

פורסם

גם אם אתה מרכיב את המחשב לבד מחלקים שקיבלת באריזה מקורית סגורה, עדיין עשויית להיות תקלות ברכיבים עצמם (מייד או כעבור זמן קצר). במקרה הזה עדיין תצטרך לגשת לחנות כדי לממש אחריות, ועדיין תעדיף חנות שתכבד את האחריות הזו ולא תמרח אותך חודש.

פורסם

במידה ואתה קונה הכל בקופסאות מהם, תפתח את הקופסאות שם, תבדוק שהכל תקין, ושהמספר הסידורי תקין, וכבר עברת את רוב הדרך בהצלחה...

במידה ולצעוק עליהם אם תצטרך לממש אחריות מפריע לך, אז הייתי ממליץ לך לשקול לא לקנות שם, אבל אם זה לא מפריע לך, אין בעיה שלא תקנה.

פורסם
  • מחבר

טוב שכנעתם אותי, חווית קניה ושירות לקוחות זה שני דברים חשובים כשקונים משהו.. לפעמים יותר ממחיר המוצר

החלטתי לוותר בגלל כל הסיפורים האלו, אני ממש לא רוצה לחיות בפחד שאם משהו יקרוס יום אחד אני יצטרך לנהל איתם מו"מ ארוך..

וגם בגלל שאותו מפרט ב SKYPC עולה רק 40 ש"ח יותר :xyxthumbs:

אז לפני שאני מזמין, יש משהו שאני צריך לדעת לגבי SKYPC?

לא שמעתי תלונות עליהם אבל מצד שני הם לא כל כך פופולארים (לפני מה שראיתי) כמו IQPC ו TMS

יעשו בעיות באחריות אם חלילה קורה משהו?

פורסם

על skypc שמעתי רק טוב מאנשים שקנו משם, תבדוק גם את הביקורות בזאפ...

פורסם

SKYPC אחלה

הזמנתי זיכרון וכרטיס 9400GT 512

הכרטיס לא היה במלאי אז הם צ'יפרו אותי על חשבונם ב9400GT 1GB

באותה הזמנה הזיכרון לא היה תקין , התקשרתי והם שלחו לי שליח הביתה שהחליף לי את הזיכרון.

אל תתקרב לKSP לדעתי

לא הסכימו להחליף לי לוח תקול בגלל סדק על המסגרת פלסטיק של חיבור הIDE - טענו שזה נזק פיסי

פורסם

קניתי מKSP רמת גן הרבה ומעולם לא היה לי איתם וויכוח או ריב לגבי מימוש אחריות (אן שום דבר אחר לצורך העניין).

הם מכבדים אנשים שיודעים מה הם עושים.

פורסם

כנ"ל

פורסם

כשאתה מתעסק עם רשת ולא עם חנות פרטית אתה עלול ליפול על סניפים שיש בהם נציגים חסרי הבנה ורצון לעזור.

תלך לסניפים שהמליצו לך פה עליהם.

פורסם

אני אישית ממליץ לא להתקרב לKSP , האחריות שווה ל*** אצלם. לפחות מניסיוני האישי..

פורסם

את המחשב שלי קניתי בחלקים בKSP, מה שכן צריך לדעת זה שאם אתה מרכיב את המחשב, ויש לך בעיה עם חלק, אתה לא בא אליהם עם המחשב "תקנו אותו" אתה בא עם החלק. אם אתה רוצה שיתקנו את המחשב, אתה תצטרך לשלם על בדיקה שזה עולה יותר מאשר הרכבת מחשב.

אבל אם אתה מגיע עם חלק תקול בימים הראשונים לאחר קנייה, והרכיב חף לפחות מסימנים חיצוניים, הם לא עושים בעיות ומחליפים או על המקום אם יש להם במלאי או שמזמינים כדי שאפשר יהיה להחליף בהקדם.

אבל מה שנאמר ע"י: ©DStorm נכון בעיקרון, כשמדובר ברשת גדולה, הנציגים הם שכירים, האכפתיות שלהם היא הרבה פחות גבוהה מאשר של חנויות פרטיות.

פורסם

הדבר היחידי שקניתי מKSP הוא מארז ANTEC 1200 לפני חצי שנה בגלל המחיר הזול מאוד שם... מארז הוא לא משהו שממש יכול להתקלקל אז אני מרוצה ^^

פורסם

אם לא KSP אז נעה מחשבים .

למרת שהמחשב שלי ושל אחי מ KSP ואין לי טענות כלפיהם.

פורסם

את המחשב שלי קניתי בחלקים בKSP, מה שכן צריך לדעת זה שאם אתה מרכיב את המחשב, ויש לך בעיה עם חלק, אתה לא בא אליהם עם המחשב "תקנו אותו" אתה בא עם החלק. אם אתה רוצה שיתקנו את המחשב, אתה תצטרך לשלם על בדיקה שזה עולה יותר מאשר הרכבת מחשב.

ככה זה עובד בכל חנות שהייתי בה עד היום.

פורסם

לא יודע איפה לפתוח את התראד הזה, אז הוא פה ;)

אני לפני קניית מע' i5 ועשיתי סקר שוק קטן,

מתברר ש KSP לא רק הכי זולים, יש להם גם רכיבים שאין במקומות אחרים כמו הלוח P55-UD4P שאין באף חנות אחרת, עולה יותר זול מה UD4 הרגיל שחנויות אחרות מוכרות! (ההבדל בין הלוחות הוא זניח.. רק צ'יפ ל Bluetooth ב P אבל אם הוא יותר זול אז למה לא..)

או זכרונות של G.Skill Ripjaws 1600Mhz הם מוכרים ב 530 ש"ח, TMS מוכרת אותם ב 550 ו IQPC ב 580

ובכלל עוד כמה חלקים אחרים שהסתכלתי והשוואתי ופשוט KSP יותר משתלמים..

לי אף פעם לא יצא לקנות מהם משהו אז אין לי כל כך ניסיון איתם, אבל כל מה ששמעתי עליהם באינטרנט הוא רע מאוד

(בדרך כלל זה אנשים שאתה רואה שהם לא הכי מבינים במחשבים, אם אתה קונה מעבד ב 300 ש"ח ולוח זבל ב 300 ש"ח ואחרי כמה זמן משהו קורס - אל תאשים את החנות, מי שמשלם זול מקבל זול..אבל מילא..)

אני מתכוון להרכיב את המחשב בעצמי בגלל מספר סיבות שאחת מהם היא ש.. אני לא סומך על אף אחד, אני רוצה לקבל את הקופסאות המקוריות ולדעת שיש לי חלקים חדשים ולא משומשים שלך תדע מה הם עברו ואצל כמה אנשים לפניי הם היו (דבר שמה לעשות, אפילו על IQPC או TMS או SKYPC אני לא סומך בדברים האלו..)

ועוד כמה סיבות כמו סידור כבלים וכו'

השאלה היא האם במקרה הזה כדאי לקנות שם?

תודה

ככה אני התחלתי לפני שנה וחצי ;D בידיוק מאותה סיבה הרכבתי לבד את המחשב

בנוגע לקניה שם אני יסביר לך את זה ככה - קניתי אצליהם כמה חלקים לפני שנה וחצי [ומעוד כמה חברות]

והרכיבים האלה עדיין במחשב שלי נושמים ובריאים ::) השירות בKSP הוא לא הכי טוב בגלל התורים הענקיים שיש להם

אבל איכות המוצרים והמחיר מפצים על זה ;D

אגב מאותה סיבה קניתי בKSP בגלל שהחלקים יותר זולים ואל תדאג אני מבין במחשבים הרכבתי לעצמי בזמנו מפרט של 6 אלף :screwy:

הדבר הכי גרוע שיכול לקרות יכול לקרות בכול חנות לאוו דווקא ספיציפי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים