עבור לתוכן

משהו מוזר בעיני שאני רואה

Featured Replies

פורסם

גם לי היה פעם משהו דומה אבל עם אורות רחוב, מכירים את האורות רחוב שמתפגרים? יענו נכבים

פעם הלכתי בסמטה והיו 3 עמודים שבכול פעם שעברתי אחת בדרך הביתה הוא נסגר, אני מסתכל ואז ממשיך ללכת עוד אחד נכבה

ואז המשכתי ונכבה עוד אחד, אני זוכר הסתכלתי אחורה וחשבתי [wtf?]

אחרי זה פשוט הלכתי הביתה ושחכתי מהעניין, כן זה היה מוזר אבל לא צריך לייחס לזה הרבה חשיבות כי זה רק מקרי

או שלא :screwy:

• תגובות 49
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:lol: פיספסת את הזדמנות חייך לגלות את הכוחות הנסתרים בך. :smile1:

פורסם

היי

אני בזמן האחרון יוצא מעט מהבית ובכל זאת אני רואה משהו שמטריד אותי

אני עושה סיבוב קצר בלילה של 40 דקות

אני רואה מכוניות שפנס אחד עובד ופנס אחד בקושי עובד כלומר בקושי דולק

אני גם רואה מכוניות שהפנס העליון דולק ומתחת עוד זוג פנסים דולקים כלומר 4 פנסים דולקים

האם הזה נורמלי?? אני יוצא עם עוד משהו והוא לא מתייחס

לי זה נראה תמוהה אני לא זוכר שראיתי פעם מכוניות עם 4 פנסים דולקים ועוד ב40 דקות שאני הולך

תודה לעונים

אם המישהו שאיתך גם רואה את זה - הכל בסדר.

אם רק אתה הוזה את זה יש לי משהו בשבילך:

זה קורה

שהמוח מתחרפן לי

זה קורה

יש לבלוע, לבלוע.

שום דבר לא ידוע

לא אור, לא פנס

יש לבלוע, לבלוע

ולחשוב שהייתי יכול

להחשיך את הכל

אבל בן אדם

זה קורה.

זה קרה

המוח התחרפן לי

זה קרה

לא ידעתי איך זה בא לי.

שום דבר לא ידוע

לא מכונית, גם לא משאית

יש לבלוע, לבלוע

ולחשוב שהייתי יכול

להעלים את הכל

אבל בן אדם

זה קרה.

זה יקרה

ואולי עם כמה כדורים

שנראה,

אולי הם יעזרו לי.

שום דבר לא ידוע

יש לבלוע, לבלוע

ולחשוב שהייתי יכול

למחוק את הכל

אבל בן אדם

זה יקרה...

פורסם

wooper יקר,

מה שאתה רואה לפניך הוא חוסר אכיפה:

1. מכוניות עם פנס אחד תקול הן נפוצות מאוד, עדות עגומה לחוסר האכיפה של החוקים הנוגעים לנהיגה ברכב לקוי... אני רואה הרבה כאלה בכל לילה.

2. נהגים המפעילים את פנסי הערפל (פנסים הנמצאים מתחת לפנסים הרגילים, ואמורים לשמש אך ורק לנהיגה בערפל) בשביל פוזה (או סיבות תמוהות אחרות), שגם הם עוברים על החוק (אסור להפעיל פנסי ערפל, אלא בזמן ערפל כבד - מהסוג שאינו נפוץ בארץ...). גם כאלה אני רואה כל לילה, ומידי פעם עוברת ניידת שקוראת בכריזה: "סובארו אימפרזה, לכבות פנסי ערפל!" (במקום לעצור ולרשום דוח :pissed:).

פורסם

גם לי היה פעם משהו דומה אבל עם אורות רחוב, מכירים את האורות רחוב שמתפגרים? יענו נכבים

פעם הלכתי בסמטה והיו 3 עמודים שבכול פעם שעברתי אחת בדרך הביתה הוא נסגר, אני מסתכל ואז ממשיך ללכת עוד אחד נכבה

ואז המשכתי ונכבה עוד אחד, אני זוכר הסתכלתי אחורה וחשבתי [wtf?]

אחרי זה פשוט הלכתי הביתה ושחכתי מהעניין, כן זה היה מוזר אבל לא צריך לייחס לזה הרבה חשיבות כי זה רק מקרי

או שלא :screwy:

תנסה ללכת אחורה אולי הם ידלקו בחזרה :lol:

פורסם

חחח זה היה לפני שנתיים, ולמי שלא הבין האורות נכבו אחריי ככמה שניות שעברתי אחד אחרי השני

[יש מצב שכיבו את האורות אפילו שלא חשבתי על זה ככה אני דווקא חזרתי די מאוחר אז ב3 בלילה]

על מה אתם מדברים? שום כוח ושום דבר מאיפה אתם מביאים את זה? :nixweiss:

פורסם

^ דווקא זה קורה עם הרבה פנסי רחוב. לי זה היה קורה כשהפנסים היו נדלקים "לכבודי" :nixweiss:

פורסם

אחי מה אתה מעשן? תביא לי קצת מהחומר... :silly:

פורסם

:lol: :lol: :lol:

DarkRise + gil_28

אנרגיה + אנטי אנרגיה, אחד מדליק פנסים ואחד מכבה.

אתם שניכם אסור לכם להפגש וללחוץ ידיים או בכלל להסתכל אחד על השני. יהיה שמייייח.

הת'רד הזה הפך באופן רישמי לת'רד על בעלי כוחות על שיוצאים מהארון. טורובסקי מלמל משהו בנושא לא מזמן .

פורסם

:lol: :lol: :lol:

DarkRise + gil_28

אנרגיה + אנטי אנרגיה, אחד מדליק פנסים ואחד מכבה.

אתם שניכם אסור לכם להפגש וללחוץ ידיים או בכלל להסתכל אחד על השני. יהיה שמייייח.

הת'רד הזה הפך באופן רישמי לת'רד על סכיזופרנים שיוצאים מהארון. טורובסקי מלמל משהו בנושא לא מזמן .

פורסם

למה אתה אומר סכיזופרניים... אני בטוח שיש לכך הסבר מדעי כלשהו... אלא אם כן אורן זריף(!!) שולט בנו...אמא...

פורסם

^ דווקא זה קורה עם הרבה פנסי רחוב. לי זה היה קורה כשהפנסים היו נדלקים "לכבודי" :nixweiss:

למה אתה אומר סכיזופרניים... אני בטוח שיש לכך הסבר מדעי כלשהו... אלא אם כן אורן זריף(!!) שולט בנו...אמא...

חיישן. האור נדלק רק כשיש תנועה ברחוב.

פורסם

חחחח.... :kopfpatsch: מה אתה לוקח ברצינות?? :lol:

אכן הזויי... מה הכוונה שהחבר לא שם לב לזה? שאלת אותו אם הוא ראה את זה או שהוא פשוט לא הגיב?

והעצות שהביאו לך גם יעילות. גם לי יש נטיה לפעמים לתת תשומת לב מיוחדת לדברים קטנים ולא חשובים או להסתכל על דברים מנקודות מבט שונות מאחרים (בנוסף לנקודות ה"רגילות"...). לדוגמה סיפורים מצחיקים של אחרים או טון דיבור - יש לי נטיה לעשות "הסתכלות מהצד" בראש ופשוט להתפוצץ מצחוק בזמן שאחרים לא מבינים מה כל כך מצחיק... אני פשוט עושה את הטצנה בראש יחד עם עיוות קטן... יש כאלו שיקראו לזה טימטום ויש כאלו שיקראות לזה כישרון...

פורסם

פנסים ברחוב נידלקים ונכבאים ביחד

זה לא אחד נדלק השני נכבה והם משחקים בינהם.....

פורסם

טוב, אם !sos! התחיל פה ברצינות טכנית, אז כבר נמשיך באותה דרך, לא?

פנסי רחוב בד"כ מחוברים לשניים או שלושה קווים, ככה שבשעות הלילה בהן יש פחות תנועה ברחובות - דולק כל פנס שני, או כל פנס שלישי (נפוץ מאוד ביישובים קטנים או עיריות בגרעון עמוק ;) )

פנסי רחוב בד"כ לא עובדים כמו נורות חוט-להט, אלא יותר כמו נורות פלורוסנט\מטאל-האליד\נתרן-לחץ-גבוה, כלומר - יש מנגנון "הצתה" שמתחיל לפעול כשהפנס מקבל חשמל. קל לראות איך פנסים שונים על אותו קו נדלקים בהפרשי זמן ולא בבת-אחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים