פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים הייאני בזמן האחרון יוצא מעט מהבית ובכל זאת אני רואה משהו שמטריד אותיאני עושה סיבוב קצר בלילה של 40 דקותאני רואה מכוניות שפנס אחד עובד ופנס אחד בקושי עובד כלומר בקושי דולקאני גם רואה מכוניות שהפנס העליון דולק ומתחת עוד זוג פנסים דולקים כלומר 4 פנסים דולקים האם הזה נורמלי?? אני יוצא עם עוד משהו והוא לא מתייחסלי זה נראה תמוהה אני לא זוכר שראיתי פעם מכוניות עם 4 פנסים דולקים ועוד ב40 דקות שאני הולךתודה לעונים
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים היי אני בזמן האחרון יוצא מעט מהבית ובכל זאת אני רואה משהו שמטריד אותי אני עושה סיבוב קצר בלילה של 40 דקות אני רואה מכוניות שפנס אחד עובד ופנס אחד בקושי עובד כלומר בקושי דולק אני גם רואה מכוניות שהפנס העליון דולק ומתחת עוד זוג פנסים דולקים כלומר 4 פנסים דולקים האם הזה נורמלי?? אני יוצא עם עוד משהו והוא לא מתייחס לי זה נראה תמוהה אני לא זוכר שראיתי פעם מכוניות עם 4 פנסים דולקים ועוד ב40 דקות שאני הולך תודה לעונים כניראה ששחכו את האורות דלוקים יש מכוניות שכשהמכונית מכובה והאורות דלוקים האורות ניכבאים אחרי כמה זמן ונידלק במקום מנורה קטנה יותר לדוגמה יונדאי גאלופר יש לו פנסים קטנים שנדלקים אחרי כמה זמן.....
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים אהא..אהמ..אהא..הממממממ..קח את הכדור הזה ארבע פעמים ביום,אחרי האוכל,ואת זה פעמיים ביום,בוקר וערב,ותחזור אלי לטיפול בעוד שבוע,אוקיי?
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים אני רואה שורה של מכוניות עם 4 פנסים דלוקים מלפנים זה לא מוזר? זה מוזר תישאל את חבר שלך שאולך איתך עם הוא רואה את זה עם כן .......מוזר עם לא ......... קח כדור ולך לשון
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים היי אני בזמן האחרון יוצא מעט מהבית ובכל זאת אני רואה משהו שמטריד אותי אני עושה סיבוב קצר בלילה של 40 דקות אני רואה מכוניות שפנס אחד עובד ופנס אחד בקושי עובד כלומר בקושי דולק אני גם רואה מכוניות שהפנס העליון דולק ומתחת עוד זוג פנסים דולקים כלומר 4 פנסים דולקים האם הזה נורמלי?? אני יוצא עם עוד משהו והוא לא מתייחס לי זה נראה תמוהה אני לא זוכר שראיתי פעם מכוניות עם 4 פנסים דולקים ועוד ב40 דקות שאני הולך תודה לעונים ]אהלן כל זה נורמלי ברגע שאתה "מתעמק" ומתחיל להביט וליחס לדבר חשיבות. אני זוכר בתור ילד גם היתי שם לב לדברים כאלה שפנס אחד חזק מהשני וכאלה . פשוט תתעסק במשהו אחר שאתה יוצא עם חברה/חבר או מה שלא יהיה ואל תתעסק ב"להביט" עם ההגדשה על להביט בפנסים של מכונית . אתן לך משהו מהיום יום אני היה יוצא לי לעשות שמירות בבסיס ופשוט שפתאום אתה בש"ג ומתעמק במי שנכנס ולמחרת פתאום אתה שם לב אליו ויש לך מודעות מסוימת אליו . בעצם לרוב שאתה מסתובב ברחוב אתה מסתכל עלל "עיוור" המוח מעיף את מה שאתה רוצה די מהר אלה אם ראיתה איזה פרגית באיזה בר
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים היי אני בזמן האחרון יוצא מעט מהבית ובכל זאת אני רואה משהו שמטריד אותי אני עושה סיבוב קצר בלילה של 40 דקות אני רואה מכוניות שפנס אחד עובד ופנס אחד בקושי עובד כלומר בקושי דולק אני גם רואה מכוניות שהפנס העליון דולק ומתחת עוד זוג פנסים דולקים כלומר 4 פנסים דולקים האם הזה נורמלי?? אני יוצא עם עוד משהו והוא לא מתייחס לי זה נראה תמוהה אני לא זוכר שראיתי פעם מכוניות עם 4 פנסים דולקים ועוד ב40 דקות שאני הולך תודה לעונים אממ.... אממ.... מה? יש סיכויי שאתה נותן הסבר לאנשים שלא מדברים סכיצזופרנית?
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים הייאני בזמן האחרון יוצא מעט מהבית ובכל זאת אני רואה משהו שמטריד אותיאני עושה סיבוב קצר בלילה של 40 דקותאני רואה מכוניות שפנס אחד עובד ופנס אחד בקושי עובד כלומר בקושי דולקאני גם רואה מכוניות שהפנס העליון דולק ומתחת עוד זוג פנסים דולקים כלומר 4 פנסים דולקים האם הזה נורמלי?? אני יוצא עם עוד משהו והוא לא מתייחסלי זה נראה תמוהה אני לא זוכר שראיתי פעם מכוניות עם 4 פנסים דולקים ועוד ב40 דקות שאני הולךתודה לעוניםהת'רד הזה ממש הזוי...על אורות ערפל שמעת?יש אנשים שמדליקים אותם לפוזה....
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים הייאני בזמן האחרון יוצא מעט מהבית ובכל זאת אני רואה משהו שמטריד אותי.שוקל להכניס לחתימה.
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים הייאני בזמן האחרון יוצא מעט מהבית ובכל זאת אני רואה משהו שמטריד אותיאני עושה סיבוב קצר בלילה של 40 דקותאני רואה מכוניות שפנס אחד עובד ופנס אחד בקושי עובד כלומר בקושי דולקאני גם רואה מכוניות שהפנס העליון דולק ומתחת עוד זוג פנסים דולקים כלומר 4 פנסים דולקים האם הזה נורמלי?? אני יוצא עם עוד משהו והוא לא מתייחסלי זה נראה תמוהה אני לא זוכר שראיתי פעם מכוניות עם 4 פנסים דולקים ועוד ב40 דקות שאני הולךתודה לעוניםאלה רכבים שניקלטו בידי ה BORG.
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים אני בזמן האחרון יוצא מעט מהבית ובכל זאת אני רואה משהו שמטריד אותישוקל להכניס לחתימה.DO ITרק כשציטטת הבנתי את הגאונות הנחבאת במשפט הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.