עבור לתוכן

אסוס מול דל בבסט באי ארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי חברים שנמצאים כרגע בארה"ב ורוצים לקנות לפטופ בבסט באי, אחרי בדיקות הגענו ל-2 פיינליסטים שאת ההשוואה אפשר לראות בלינק הזה

יתרונות לאסוס: יותר זיכרון, יש צורב, בטריה חזקה יותר, עוד יציאת USB

יתרונות לדל: כרטיס מסך (לא ממש רלוונטי לקונים), מהירות זיכרון גבוהה יותר, יציאת FIREWIRE (גם לא ממש רלוונטי)

רשום שבדל אין כונן אופטי בכלל, קצת מוזר לא? זה לא נטבוק..

לדעתי עדיף האסוס, אבל הקונים קצת חוששים מה"שם" והאמינות של הלפטופים של אסוס ופחות מכירים אותם, הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע מי היבואן הרשמי והאם יש שירות כלשהו למחשבים שנרכשו בארה"ב??

אשמח לדעתכם בנושא מי עדיף ולמה

תודה מראש

פורסם

אם אין צורך בכונן אופטי - אני ממליץ על הדל.

פורסם
  • מחבר

מאיזו סיבה בדיוק? מלבד חוסר הכונן האופטי שהוא חיסרון בפני עצמו, יש לאסוס יתרונות משמעותיים נוספים על פני הדל שמלבד הכרטיס מסך, אינו בעל יתרון משמעותי ואף יקר יותר..

אשמח לפירוט

פורסם

הדל יותר איכותי. עם כל הכבוד למפרט - איכות חומרים, איכות בנייה, איכות מקלדת וטאצ'פד, עיצוב, איכות סאונד, אמינות ושירות, וכך הלאה - אי אפשר לכמת בכתב כמו מפרט, לכן גם חברות כמו MSI מציעות מפרט מרשים, כדי לכפר על חוסרים אחרים שרק עם השימוש במחשב באים לידי ביטוי.[br]פורסם בתאריך: 22.09.2009 בשעה 20:37:24

יתרונות לאסוס: יותר זיכרון, יש צורב, בטריה חזקה יותר, עוד יציאת USB

העובדה שאחת משלוש יציאות ה-USB של הדל משמשת גם כ-eSATA ובנוסף נותנת להטעין מכשירים גם כשהמחשב כבוי, אינה סיבה להתעלם ממנה ולטעון שיש רק 2 (מופנה לבסט-ביי ...)[br]פורסם בתאריך: 22.09.2009 בשעה 20:40:39

דרך אגב, אם איני טועה, נותני השירות של MSI בארץ הם אייבורי .

עובדה זו לכשעצמה צריכה להיות נורת אזהרה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים