עבור לתוכן

שידורי ה-DTT

Featured Replies

פורסם

אהלן,

כבר יותר מחודש וחצי עבר מאז ההשקה של שידורי ה-DTT.

מישהו כבר התנסה ויכול לספר על זה?

אני מת להתנתק מהכבלים אבל צריך חוות דעת על איכות השידורים.

תודה מראש לעונים.

פורסם

התקשר ליס והגד להם שהוט הציעו לך ככה וככה (באופן פיקטיבי כמובן), הם יציעו לך חבילה בסיסית במחיר נמוך יחסית, הכוללת מגוון ערוצים ענק לעומת שידורי ה-DDT.

זה מה שאני הייתי עושה בכל מקרה.

פורסם

אני קולט DTT באמצעות דונגל, נחמד אבל לא משהו לרוץ ולספר לחבר'ה

פורסם

קניתי כרטיס טלויזיה אבל הוא לא קולט בלי אנטנה.. :nixweiss:

פורסם

איך ציפית שהוא יקלוט?

פורסם
  • מחבר

אז אף אחד לא באמת קנה ממיר?

פורסם

בעיקרון הממיר הזה הוא לא כזה שוס,עדיף ללכת על ממיר מסוג דרים500 שאתה יכול גם לקנות שיתוף מאנשים(תמורת תשלום בד'כ אלה אם אתה מכיר חבר טוב..)

אפשרי לקלוט את כל הערוצים האלה מחו'ל לדוגמא חובבי הכדורגל כמוני אני משתמש בזה ככה...

השידורי הDDT האלה נחמדים אבל לא שווה לפי דעתי לשלם על הממיר הזה סביב ה400-500~ שקלים.

פורסם

איך ציפית שהוא יקלוט?

ציפיתי שיהיה אות מספיק חזק שהוא יקלוט בלי אנטנה... כמו שטלויזיה (ללא אנטנה פנימית) יכולה לקלוט בקלות 1 ו-2..

פורסם

קניתי כרטיס טלויזיה אבל הוא לא קולט בלי אנטנה.. :nixweiss:

איזה כרטיס קנית ? תוכל לפרט חברה ודגם ?

האם ניסית סתם אנטנה פשוטה ? (כמו כבל או אנטנת טלווזיה ישנה).

פורסם

בוודאי. קניתי LeadTek DTV1800.

קישור: http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=315

לצערי מסתבר שקשה למצוא אנטנה בימינו. ואני לא מתכוון להשקיע עוד כסף בשביל 4 ערוצים. לכן ברגע שתיפול אנטנה ליידי אני בהחלט אנסה שוב.

אני ממליץ לכל מי שמעוניין לבדוק את הפורומים של hometheater.co.il יש להם חלק המיועד לשידורי ה DTT בישראל.

אפשר לראות שיש הרבה בעיות עם זה כרגע אפילו בעיר כמו ת"א.

יש אנשים שמצליחים לקלוט עם הדונגלים ויש אנשים שאפילו אנטנה על הגג לא עוזרת להם בלב תל אביב.

פורסם

כנראה שעוד לא סיימו את הפריסה של כל הרשתות.

בכל אופן מישהי בעבודה קנתה כזה, כמו שנאמר..לא משהו שהייתי רץ לספר לחבר'ה.

פורסם

בוודאי. קניתי LeadTek DTV1800.

קישור: http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=315

לצערי מסתבר שקשה למצוא אנטנה בימינו. ואני לא מתכוון להשקיע עוד כסף בשביל 4 ערוצים. לכן ברגע שתיפול אנטנה ליידי אני בהחלט אנסה שוב.

אני ממליץ לכל מי שמעוניין לבדוק את הפורומים של hometheater.co.il יש להם חלק המיועד לשידורי ה DTT בישראל.

אפשר לראות שיש הרבה בעיות עם זה כרגע אפילו בעיר כמו ת"א.

יש אנשים שמצליחים לקלוט עם הדונגלים ויש אנשים שאפילו אנטנה על הגג לא עוזרת להם בלב תל אביב.

מצטרף להמלצה .... :xyxthumbs:

אני אשמח אם תדווח על הממצאים שלך, כמו כן על איזור המגורים שלך ואחוזי הקליטה המדווחים בו (על ידי משתמשים אחרים).

איפה קנית את הכרטיס ? בטוח שלא קיבלת שום אנטנה ?

אם קיבלת אנטנת FM, תוכל לנסות אותה בתור התחלה, אולי אחרי זה אנטנה טלסקופית ישנה של טלווזיה שישי לה חיבור RF, ואחרי זה זה רק האנטנות בצורת צלחת לווין קטנטנה שהיו פה לפני 15 -20 שנה :).

אני רואה שהכרטיס הזה עלה לך סביב ה260, מקווה שיעבוד לך טוב עם הדיגיטלי, ומקווה שגם עובד טוב בWIN7.

אשמח לדיווחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים