עבור לתוכן

צריך חנות\רשת לקניית מחשב בארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני עומד לקנות מחשב בארה"ב ולהביא אותו ארצה, הייתי מאוד רוצה להביא Dell XPS ולהזמין ישירות מהאתר שלהם, הבעיה שלוקח יותר מדי זמן, מי שאני מכיר בארה"ב מגיע עוד 10 ימים.

למישהו יש המלצה על חנות להזמין ממנה?

אני מכיר את bestbuy, אבל עד כמה שאני יודע הם מביאים אחריות מלשהם ולא בינלאומית...

תודה

פורסם

אתה יכול להזמין באתר של דל ולשלם אקסטרה בשביל משלוח מהיר - 2 ימי עסקים, או אפילו משלוח למחרת תמורת סכום גדול יותר.

זמן הבנייה של המחשב בסין הוא בדר"כ ימים ספורים, כך שאתה אמור להספיק. רק שים לב בזמן הקונפיגורציה שאין מפרט שמעכב את המשלוח.

כמו כן, אולי תמצא באאוטלט מחשב חדש בקונפיגורציה שאתה רוצה, ואז אין "זמן בנייה" והמחשב ישלח תוך כמה ימים, או יום-יומיים בתוספת תשלום.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להזמין באתר של דל ולשלם אקסטרה בשביל משלוח מהיר - 2 ימי עסקים, או אפילו משלוח למחרת תמורת סכום גדול יותר.

זמן הבנייה של המחשב בסין הוא בדר"כ ימים ספורים, כך שאתה אמור להספיק. רק שים לב בזמן הקונפיגורציה שאין מפרט שמעכב את המשלוח.

כמו כן, אולי תמצא באאוטלט מחשב חדש בקונפיגורציה שאתה רוצה, ואז אין "זמן בנייה" והמחשב ישלח תוך כמה ימים, או יום-יומיים בתוספת תשלום.

זמן הבניה באתר של דל הוא 8 ימים! זו הבעיה... אפילו עם משלוח של יום אחד זה קרוב מדי לגבול... כל עיכוב קטן...

איזה אתרים של חנויות אאוטלט אתה מכיר חוץ מbestbuy?

פורסם

הם אומרים 8 ימים, אבל בפועל זה פחות, וזה מנסיון של מספר מחשבים לא קטן. הם תמיד מגזימים בהערכה, כנראה כדי שלא יהיו טענות אם יהיה עיכוב חריג.

האאוטלט שהתכוונתי אליו זהו האוטלט באתר של דל. יש שם מחשבים מחודשים, שרוטים או חדשים, כמובן שאתה יכול לבחור, ועם קצת מזל תמצא קונפיגורציה לטעמך ולתקציבך.

חנויות פיסיות בניו-יורק מלבד בסט-ביי:

staples

J&R

B&h

office depot

חנויות בווב (היו פעם פיסיות):

circuitcity

tigerdirect)compusa)

וכמובן:

amazon

newegg

buy.com

אם אזכר בעוד, אוסיף שוב בעריכה...

פורסם
  • מחבר

הממ, אני מעדיף לא לקחת את הסיכון של הימים...

הoutlet הזה של dell נחמד, אני בודק שם

גם בcompUSA מצאתי דברים נחמדים.

המליצו לי בעבר על newegg אבל לא מצאתי שם משהו טוב...

בכל מקרה תודה רבה על העזרה!

פורסם

בתור אחד שנמצא במצב ממש דומה לשלך.. ההורים שלי שם עד ה13 לחודש הבא.. (ואמרו לי בעצמם שאם הם היו במקומי הם לא היו לוקחים את הסיכון)

והם אמרו לי בפירוש שהם לא יכולים להתחייב שזה יגיע בזמן.. למרות שיש בפועל הרבה זמן..

ואין קשר לדגם שאני לוקח.. הייתי איתם קרוב לשעה וחצי בטלפון..

אני גם מחפש חנויות טובות לרכוש מהם.. לכן אם תמצא משהו אשמח אם תשלח לי גם ..

פורסם
  • מחבר

בתור אחד שנמצא במצב ממש דומה לשלך.. ההורים שלי שם עד ה13 לחודש הבא.. (ואמרו לי בעצמם שאם הם היו במקומי הם לא היו לוקחים את הסיכון)

והם אמרו לי בפירוש שהם לא יכולים להתחייב שזה יגיע בזמן.. למרות שיש בפועל הרבה זמן..

ואין קשר לדגם שאני לוקח.. הייתי איתם קרוב לשעה וחצי בטלפון..

אני גם מחפש חנויות טובות לרכוש מהם.. לכן אם תמצא משהו אשמח אם תשלח לי גם ..

כמעט סגרתי על מחשב Toshiba Satellite דיי טוב ב800 דולר בCompUSA (יש להם מבחר טוב).

לא סגרתי את זה בגלל שחייבים לשלם בכרטיס אשראי אמריקאי!!! למזלי יש לי קרובים בארה"ב.

בכל מקרה לפני שזה נסגר מצאתי באתר של Dell בoutlett שלהם עסקה ממש טובה על מחשב חדש שהוחזר, כלומר חדש.

גם שם היה צריך לשלם בכרטיס אמריקאי בלבד (איזה מציקים) אבל כבר סגרתי את העסקה הזאת עם הקרובים והמחשב הוזמן :)

Dell XPS 13, מעבד P8600, עם 4 גיגה זכרון ודיסק קשיח 500gb ב7200RPM.

780$

אני ממליץ על הoutlett הזה, אבל שים לב לתשלום! (אתה גם צריך את הפרטים בעצמך, מכיוון שהמאגר מחשבים משתנה אוטומטית כל הזמן, אז לבחור מחשב ולדבר עם מישהו אחר שישלם זה קצת מסובך).

אם אין לך אפשרות לכרטיס אמריקאי אז תחפש בחנויות של זה שמעלי רשם, בלי CompUSA.

דרך אגב, עד ה13 זה ממש הרבה זמן, לפי דעתי יש לך אפשרות גם להזמנה רגילה... זה נותן לך יותר מ18 ימים על הזמנה שאמורה לקחת 8 ימים!

בכל מקרה תודה לכל העוזרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים