עבור לתוכן

T1

Featured Replies

פורסם

.........רציתי לשאול אותו... ממתי נזק נדיבים כ"כ? אבל אין טעם... זה היה רק אחד מהשקרים שפשוט הפילו אותי על הריצפה מרוב צחוק.

ציוד ה DSLAM של חברת אלקטל מנה שלושה ארונות אשר עמדו להם מוזנחים בפינה הכי נידחת במרכזת...

כל שלושת הארונות התנשאו לגובה של שני מטר לפחות ותפסו בקושי שטח של 5 מ"ר. (עקרונית, חשבתי עסק יותר רציני...)

היו עוד קטעים... כמו למשל נסיונו של צביקה לשכנע את הטכנאי הדפוק שהיה שם שהוא אחראי הפרוייקט ולא איזה סתם בנאדם שמנסה לחבל בציוד.

אבל הקייטרינג היה משובח, הם ראו שאנחנו מפחדים לאכול אז שלחו את העובדים שיאכלו כדי שלא נחשוב שזה נסיון להרעיל אותנו במטרה שנשב בשקט ולא נתלונן על השירות הגרוע.

מכל זה... אין טעם להמשיך ולנסות להשוות את שוודיה אלינו כי ברמה הטכנולוגית והתקשורתית, אנחנו יותר קרובים לאיראן... >:(

ATHLON גדול גדול - קרעת אותי מצחוק !!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:yelclap::yelclap::yelclap::yelclap:

• תגובות 61
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ציטוט של Rock{4}D מ אתמול בשעה 23:13:25

התפקשש לך הציטוט? :)

פורסם

ציטוט של Rock{4}D מ אתמול בשעה 23:13:25

ATHLON גדול גדול - קרעת אותי מצחוק !!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:yelclap::yelclap::yelclap::yelclap:

פורסם

למה את'לון?..... יותר קל לביטוי כנראה... :smoke:

פורסם

למה יותר חזקה משל בזק?

סך הכל 10mbit.

לך תקרא שוב ת'הודעה שלו, תבין, ותשפיל ת'ראש.

פורסם

אנשים.... אתם מדברים מה זה שטויות.... 70 דולר לT1? בחיים לא, זה שהם גולשים על סיבים אופטים (זה התשתית שלהם) לא אומר שזה T1, סיבים אופטים-כן, T1 - לא. מי המבריק שאמר שT3+ זה לווין?!?! זה סיב אופטי זוגי..... התשלום על הכבל לא גבוה, לספק כן...

ד"א אם תחלק 1G ל10 זה יוצא 100 פעם אחרונה שבדקתי.... אבל רק שתדע לך, כשאני הייתי בארה"ב היה לי OC256 וT3+ ועוד חיבור למינפרים של AOL ושילמתי רק דולר וחצי.... הורדתי ב303003303030303 מגה לשניה...... ברור.... הרי מה זה T1? זיל הזול... זה לא זה שהסיב עולה המון, והמודם עולה כמה אלפי דולרים, וזה ללא תשלום חודשי וספק...

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא יודע מה קורה בשבדיה...אבך אני גר בדנמרק(שזה די קרוב) ויש adsl

בבנין שאני התקנתי לפני חודש הקו משותף ע"י נתב ל 10 מחשבים וזה קו של 2mb down ו 0.5 up וזה עולה בערך 600 ש"ח לכל הבניין שזה לא הרבה בכלל!!!!

כי חבילה בסיסית של adsl עולה פה 200 ש"ח...

ן2mb line is more then any 1 need here.... ;D

פורסם

קיץ קץ עם זרקו פה מחירים אז ככה לבן דוד שלי מארה"ב שגר בניו יורק יש ADSL שהוא משלם אליו 90$ והוא מקבל 10 MBIT של הורדה ונדמה לי 2 מגהביט הורדה(לא לתפוס במילה). וזה עוד בניו יורק ששם הספקיות יקרות (הספקית שלנו נקראת SPRINTER).

דרך אגב דברתי עם עוד אנשים מארה"ב רק שתדעו המחירם שלהם מה זה לא אחידים בחלקי הארץ במיוחד כתבדקו בערים של COST TO COST

יש אנשים שישלמו כסף יחסית גדול עבור איזה 2 MBIT ובעיר בחוף השני ישלמו אותו דבר עבור 6 MBIT.

דרך אגב המחירים במזרח יותר זולים.

ואם כבר מישהו הביא פה מחירים של T1 אז עם בזק מחברים אותך לT1 אתה לא משלם לספק הם כבר מחברים אותך עד "הסוף".

זה כמו השטוט להגיד שקשה קונים קווי נל"ן מבזק משלמים עוד לספק.

וT3 כן יכול להיות לוויני לפחות בחלקו (זה תלוי איך הספק מנתב את החיבור הרי הסיבים האופטים מגעים לאיזושהי צומת, למשל מתחנת ממסר והחיבור משם יכול להמשיך דרך לווין).

פורסם

למה אתם מקפיצים נושא שמת לפני שנה?

פורסם

הספקית BBB משודיה לוקחת 12.5$ על 100MB (בנתיים רק בחצי משודיה)

ו10$ ל10MB

ADSL 1MB 1$

:)

פורסם

קיץ קץ עם זרקו פה מחירים אז ככה לבן דוד שלי מארה"ב שגר בניו יורק יש ADSL שהוא משלם אליו 90$ והוא מקבל 10 MBIT של הורדה ונדמה לי 2 מגהביט הורדה(לא לתפוס במילה). וזה עוד בניו יורק ששם הספקיות יקרות (הספקית שלנו נקראת SPRINTER).

דרך אגב דברתי עם עוד אנשים מארה"ב רק שתדעו המחירם שלהם מה זה לא אחידים בחלקי הארץ במיוחד כתבדקו בערים של COST TO COST

יש אנשים שישלמו כסף יחסית גדול עבור איזה 2 MBIT ובעיר בחוף השני ישלמו אותו דבר עבור 6 MBIT.

דרך אגב המחירים במזרח יותר זולים.

ואם כבר מישהו הביא פה מחירים של T1 אז עם בזק מחברים אותך לT1 אתה לא משלם לספק הם כבר מחברים אותך עד "הסוף".

זה כמו השטוט להגיד שקשה קונים קווי נל"ן מבזק משלמים עוד לספק.

וT3 כן יכול להיות לוויני לפחות בחלקו (זה תלוי איך הספק מנתב את החיבור הרי הסיבים האופטים מגעים לאיזושהי צומת, למשל מתחנת ממסר והחיבור משם יכול להמשיך דרך לווין).

ADSL לא יכול להיגע ל10 Mbit הורדה... הוא יכול להגיע רק ל8. ובקשר לשליחה שוב - הוא לא יכול להגיע ל2 רק ל768Kbit.

פורסם

אם כבר הקפצתם.... אז בארץ דווקא יש אחלה תשתית.... MED-1... טראבייט לשנייה מישהו ? :jump:

פורסם

חברה די !!!!!!!!!

תרגעו !!

לכולם יהיה E1 T1 או איזה T שהוא רוצה!!!

זה רק עניין של זמן

10 שנים זה ההימור שלי ושימו לב למה שאני אומר : לכולם יהיה עוד 10 שנים ( גם לנו וגם לאירנים)

אם נשרוד את השואה הגרעינית

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

עוד 10 שנים אני באמת מאמין שהעולם יתקדם הלאה..

אבל בישראל....

רק ל-ADSL לקח איזה 4 שנים להיכנס לפה אחרי שהוא היה נפוץ בכל העולם.. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים