עבור לתוכן

זיכרון 1.60 וולט ל-i5

Featured Replies

פורסם

הזיכרון הבא של קורסייר :

http://www.corsair.com/_datasheets/TW3X4G1333C9DHX.pdf

האם הוא מתאים לקור i5 ?

כולם אומרים שצריך 1.65 וולט ומטה אבל באתר אינטל רשום בפירוש שמומלץ 1.5 וולט + - 5 אחוז כלומר שזה לא מתאים. באתר קורסייר הזיכרון הזה לא נכלל בקטגוריה ל-i5 גם כן.

אני פשוט חושש ממצב שבו המעבד ידפק כי בכל זה מדובר במשהו עדין מאוד ועליית מתח כזאת או אחרת נשמעת לי מסוכנת.

מישהו יכול לתת לי מידע מוצק (רצוי רשמי) שזיכרון שכזה למרות שהוא 1.60 וולט - מתאים למעבד i5 ?

תודה

דין

פורסם

שלום.

ביצענו בדיקה לשאלה ואכן הזכרון מתאים לפי טבלת תאימות של קורסייר ואין שום מניעה להתשמש בו בשילוב עם מעבדי CI5/CI7. מעבדים אלו יכולים לעבוד עם זיכרונות במתחים של 1.5V עד 1.65V ולכן זיכרון זה בהחלט מותאם לתנאים אלו.

פורסם
  • מחבר

איפה ראית את זה?

http://download.intel.com/design/processor/datashts/322164.pdf

דף מידע על i5-700 ו-i7-800, מצוין בפירוש 1.65V.

עפ"י עמוד 69 במסמך זה המקסימום הוא 1.575. אתה משוכנע שזה בסדר ?

פורסם

אז תחזור לעמוד 67.

ההמלצה של אינטל היא 1.65V ומטה.

פורסם

אם תנסה להריץ אותם במתח יותר נמוך אז צפה היתרסקויות...

פורסם
  • מחבר

אז תחזור לעמוד 67.

ההמלצה של אינטל היא 1.65V ומטה.

כאן - http://www.intel.com/support/processors/sb/CS-029913.htm

רשום:

What are the Intel® Core i7 processor and the Intel® Core i5 processor DDR3 memory voltage limitations?

Intel® recommends using memory that adheres to the Jedec memory specification for DDR3 memory which is 1.5 volts, plus or minus 5%. Anything over this voltage can either damage the processor or significantly reduce the processor life span.

פלוס מינוס 5 אחוז תואם למה שרשום בעמוד 69.

בעמוד 67 יש טבלה עם כל מיני מספרים ואותיות שבאחד מהם מוזכרת הסיפרה 1.65 - אתה יודע מה זה Vddq ? Vss ?

אני מחפש תשובה חד-משמעית. האם יש מישהו שבטוח לחלוטין במה שהוא אומר ויכול להוכיח זאת?

פורסם

זה תלוי בזיכרון ומה כתוב עליו, פשוט שים את מה שרשום על המדבקה, אם יש לך קריסות תעלה עד ל1.65, אבל לא מעבר...

פורסם

שלום.

ביצענו בדיקה לשאלה ואכן הזכרון מתאים לפי טבלת תאימות של קורסייר ואין שום מניעה להתשמש בו בשילוב עם מעבדי CI5/CI7. מעבדים אלו יכולים לעבוד עם זיכרונות במתחים של 1.5V עד 1.65V ולכן זיכרון זה בהחלט מותאם לתנאים אלו.

באמת שאני מתקשה להבין מה השאלה. הרי קיבלת אישור מהיבואן הרישמי שהיצרן מצהיר בבירור שהזיכרון מותאם למעבדים הללו - מה עוד אתה רוצה, חוזה חתום בדם? :o

פורסם
  • מחבר

באמת שאני מתקשה להבין מה השאלה. הרי קיבלת אישור מהיבואן הרישמי שהיצרן מצהיר בבירור שהזיכרון מותאם למעבדים הללו - מה עוד אתה רוצה, חוזה חתום בדם? :o

ביצענו בדיקה ? מי ביצע ? איפה כתוב שזה מתאים ?

אני באמת רוצה לקנות את המחשב אבל באמת יהיה לי חבל אם הזיכרון הזה יאכל לי לאט לאט את המעבד. אני מאמין לכל מה שאתם אומרים ומכבד אתכם לגמרי אבל עדיין צריך משהו מוצק.

מבחינתי יש 2 דברים בסעיף עובדות :

* האתר הרשמי של קורסייר לא מציג את הזיכרון הזה ברשימת ה"מותאמים" ל-i5.

* באתר של אינטל רשום במפורש (לא בטבלאות עם כל מיני מספרים ואותיות שאף אחד לא יודע מה הם באמת אומרים) שמומלץ להשתמש בזיכרון במתח 1.5 וולט + - 5% כלומר עד 1.575. (http://www.intel.com/support/processors/sb/CS-029913.htm).

* נקודה לזכותכם : ברשימת המותאמים של קורסייר מופיעים זכרונות בעלי מתח 1.65 וולט גם כן אבל זה עדיין לא מבטיח כלום במאה אחוז.

אשמח אם מישהו יתן לי הוכחה אמיתית ורשמית. 5500 שקל מחשב לא הולך ברגל !

תודה !

פורסם

מזה החארטה הזה ואם יש לי ריפארים רוצחים שזוללים 2.2?

מה אני אמור לעשות ?

פורסם

^ הזכרונות שלך DDR2

פורסם

סתם אמרתי ריפארים כי אני במקרה זוכר שהדגם הזה אוכל חשמל . ועוד 2.2

לכן שאלתי ספציפית על הסדרה.

יכול להיות גם חברה אחרת עם מתח עבודה גבוהה

אני שואל:

מה זה עושה למחשב?

ומזה בכלל השערוריה הזאת?

אינטל לא יכלו לעשות משהו נגד זה?

פורסם

תיקון:

* באתר של אינטל רשום במפורש שמומלץ להשתמש בזיכרון במתח 1.5 וולט + - 5% כלומר עד 1.575 - אך ורק משום שזהו תקן JEDEC.. (של SPD) מעבר לזה יהיה מעל לתקן ואז תדרש הגדרה בביוס של המתח. אם זה בתקן אז יהיה זיהוי מידי ללא צורך בכניסה לביוס. מן הסתם שהם ימליצו כמה שפחות אם אפשר, אבל לפי הסעיף הבא המתח המקסימלי של המקסימלי הוא 1.65V.

* באתר של אינטל גם רשום מתח מקסימום לזיכרון של 1.65. VDDQ- מתח לזיכרון. (בלי קשר לתקן JEDEC) אם לא ידעת מה זה אז היית קורא כמו שצריך את הדף הטכני של אינטל ולא מסתמך על מספרים כשאתה בכלל לא מבין מה הם מייצגים מלכתחילה.

ואני מציע שתשפר את טון הדיבור שלך. אתה מבקש עזרה ורוצים לעזור לך אז תתייחס בכבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים