עבור לתוכן

מבקש עזרה דחופה לבעיית מסכים כחולים בחלונות 98

Featured Replies

פורסם

אני מנסה לעבוד עם דיסק און קי במערכת משרדית ישנה (חלונות 98, לא SE) והיתה בעית NTKERN.VXD ב-USB HUB ROOT במנהל ההתקנים. חשבתי שהתקנה של הדרייבר של USB במערכת נחוצה והתקנתי מפה את הסרוויס פאק של חלונות 98:

http://www.technical-assistance.co.uk/kb/win98fe-usb-mass-storage-drivers.php שנטען שהוא נחוץ לפני התקנת דרייבר ה-USB עצמו.

להפתעתי אחרי ההתקנה הנ"ל אני לא מצליח להיכנס לחלונות (שלל מסכים כחולים). יש למישהו עצה מה ניתן לעשות כדי לחזור למצב הקודם?

גם SAFE MODE נתקל בכחולים האלה.

האם ניתן לבצע תיקון כלשהו עם תקליטור חלונות 98SE? הרצתי אותו וראיתי רק אופציית התקנה נקייה.

תודה רבה מראש.

פורסם

יש סיבה שחייבים לעבוד עם חלונות 98 ועוד אפילו לא SE?

העניין שה generic mass storage driver בחלונות 98 הוא פשוט סיוט וזה ידוע לכולם מאז מעולם.

פורסם

אם הבנתי נכון, הבעיות התחילו לפני התקנת הדרייברים, רק אחרי ה-Service Pack?

אגב, האם המסכים הכחולים מציינים את מקור הבעיה?

בכל מקרה, תנסה לבצע התקנת "תיקון" מהדיסק של 98.

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי נכון, הבעיות התחילו לפני התקנת הדרייברים, רק אחרי ה-Service Pack?

אגב, האם המסכים הכחולים מציינים את מקור הבעיה?

בכל מקרה, תנסה לבצע התקנת "תיקון" מהדיסק של 98.

בעיות המסכים הכחולים החלו רק אחרי התקנת ה-SP. לפני כן היתה רק בעיית NTKERN.VXD במנהל ההתקנים.

אני מקבל Invalid dll link call או משהו כזה ומסך כחול עם ה-Fatal Exception 015F:PFF9DC63.

איך לבצע תיקון? כפי שאמרתי לא ראיתי אפשרות כזו בהרצת התקליטור. מוצעת רק אופציית התקנה חדשה ונקייה. פיספסתי משהו?[br]פורסם בתאריך: 21.09.2009 בשעה 21:09:49

יש סיבה שחייבים לעבוד עם חלונות 98 ועוד אפילו לא SE?

העניין שה generic mass storage driver בחלונות 98 הוא פשוט סיוט וזה ידוע לכולם מאז מעולם.

זה מה שיש כרגע במחשב הנ"ל. כמובן שאנסה להתקדם לפחות ל-SE אם זה יהיה נחוץ לגמרי.

פורסם

אני לא זוכר שהיתה אפשרות של התקנת תיקון ב98.

מה לגבי השאלה שלי?

פורסם

"התקנת תיקון" היא התקנה מחודשת לתוך ספריית Windows הקיימת.

יש סיכוי שזה יעבוד, ויש סיכוי שזה גם ידרוס כמה דברים ויהיה צורך בהתקנת עוד יישומים מחדש.

האלטרנטיבה היא לחפש בפינצטה את הקבצים שעושים בעיות, ולשחזר אותם ידנית מדיסק ההתקנה.

אני זוכר שעברתי תהליך קצת דומה ומעצבן תוך כדי התקנת הדרייבר הגנרי גם ל-98SE, כך שזה כנראה לא יציל אותך לחלוטין. הבעיה נובעת, אם הבנתי נכון, מחוסר תאימות בין קבצי הדרייבר/SP לבין הגרסה ה"מעוברתת" של 98, אפילו עם זה רק Enabled.

בסופו של דבר, הצלחתי, אחרי "שחזור בפינצטה" של חלק מהקבצים, להגיע למצב של מערכת יציבה ודרייבר גנרי עובד. כך שזה אפשרי בוודאות. למרבה הצער אני לא זוכר את התהליך כולו. :(

פורסם
  • מחבר

אני לא זוכר שהיתה אפשרות של התקנת תיקון ב98.

מה לגבי השאלה שלי?

השאלה למה 98? כמו שעניתי למעלה זה מה שמותקן במחשב וכרגע אני רק מנסה להחזיר אותו למצב עבודה ונטפל בשדרוג יותר מאוחר.[br]פורסם בתאריך: 21.09.2009 בשעה 21:17:28

"התקנת תיקון" היא התקנה מחודשת לתוך ספריית Windows הקיימת.

יש סיכוי שזה יעבוד, ויש סיכוי שזה גם ידרוס כמה דברים ויהיה צורך בהתקנת עוד יישומים מחדש.

האלטרנטיבה היא לחפש בפינצטה את הקבצים שעושים בעיות, ולשחזר אותם ידנית מדיסק ההתקנה.

אני זוכר שעברתי תהליך קצת דומה ומעצבן תוך כדי התקנת הדרייבר הגנרי גם ל-98SE, כך שזה כנראה לא יציל אותך לחלוטין. הבעיה נובעת, אם הבנתי נכון, מחוסר תאימות בין קבצי הדרייבר/SP לבין הגרסה ה"מעוברתת" של 98, אפילו עם זה רק Enabled.

בסופו של דבר, הצלחתי, אחרי "שחזור בפינצטה" של חלק מהקבצים, להגיע למצב של מערכת יציבה ודרייבר גנרי עובד. כך שזה אפשרי בוודאות. למרבה הצער אני לא זוכר את התהליך כולו. :(

האם התיקון הנ"ל אמור להחזיר את המחשבה למצב עבודה תקין (מלבד בעיית ה-NTKERN.VXD)?

אתמודד עם התקנת יישומים, אם יהיה צורך, כשזה יקרה.

בהתקנה של ה-SP הותקנו די הרבה קבצים רק שלא נראה לי מעשי להתחיל לבדוק מה הבעיה.

פורסם

אם החומרה מאפשרת התקנת מערכת הפעלה מבוססת NT כמו חלונות זה יהיה פי 1000 יותר עדיף מהמצב הנוכחי.

פורסם
  • מחבר

אם החומרה מאפשרת התקנת מערכת הפעלה מבוססת NT כמו חלונות זה יהיה פי 1000 יותר עדיף מהמצב הנוכחי.

אני מסכים בהחלט אבל העדיפות שלי כרגע איך לתקן את המערכת הנוכחית ולחזור למצב שלפני התקנת ה-SP.

פורסם

אל תצוטט תגובות מעליך.

אני מציע לך לנסות את מה ש QttP הציע קודם כל.

לי אישית היו רק זכרונות רעים עם נסיונות תיקון של 98 אבל אתה מוזמן לנסות.

פורסם
  • מחבר

אל תצוטט תגובות מעליך.

אני מציע לך לנסות את מה ש QttP הציע קודם כל.

לי אישית היו רק זכרונות רעים עם נסיונות תיקון של 98 אבל אתה מוזמן לנסות.

אנסה להתקין 'תיקון' של חלונות 98SE לתיקייה של חלונות 98 בתקווה שלפחות יהיה חלונות תקין להיכנס אליו.

תודה רבה לשניכם.

פורסם

אני מבקש שוב: ללחוץ reply.gif ולא quote.gif!

זה סתם מכער את הדיון.

פורסם
  • מחבר

טוב :)

שוב תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים