עבור לתוכן

שאלה על עדשות יומיות

Featured Replies

פורסם

רוני אתה אופטמטריסט? רופא עיניים? יש לך השמכה רפואית כלשהי שקשורה לעיניים????

על סמך מה אתה ממליץ דברים כאלה לאנשים?

זה שלא קרה לך כלום עד עכשיו לא אומר שלא יכול לקרות משהו בעתיד אצלך או אצל הבחור השני.

עדשות חד פעמיות נועדו לשימוש יום יומי, זה שהחלטת לחסוך כסף ולסכן את הבריאות שלך זה כבר עניינך.

פורסם

ברור שאופטמטריסט לא ימליץ על כך,-הרי כתוב שהם יומיות.

מה שאני המלצתי זה רק לחברה שכבר מרצונם הם שמים עדשות יותר מזמם כמו -עדשות חודשיות- כמה חודשים .[כאן יש מצב ליותר דלקות ונזק]

לדעתי אין שום נזק זה סתם שטויות. כמובן אני לא מדבר על עדשות יומיות לשים אותם חודש, אלה שבוע.

זה שעושים עלייך כסף -זאת בעיה שלך.

שוב-ההמלצה הזאת נועדה לכאלה שכבר משתמשים כמה חודשים בעדשות חודשיות,וההמלצה היא לקנות יומיות ולהשתמש גג שבוע. לכל מי שהמלצתי אין לו יותר דלקות עיניים [מדובר על הרבה שנים].

פורסם

ואם יקרה (חלילה וחס) לעין שלך משהו, בחיים לא תסלח לעצמך.

זה יהיה שווה את הכסף שאתה חוסך?

אם אתה כמה שנים עם עדשות, למה שלא תעשה ניתוח וזהו?

להשתמש בעדשות חודשיות חודש וחצי, זה עוד בסדר.

כי הן בנויות לכך שיורידו ויכניסו אותם שוב ושוב.

מה גם שלהשתמש בעדשות חודשיות חודשיים זה 200% ממה שהן מיועדות בעוד שלהשתמש שבוע בעדשות יומיות זה 700%.

עוד דבר אחד, אין כזה דבר עדשות יומיות, השם הנכון הוא עדשות חד פעמיות.

ברמת העיקרון, אם תוריד את העדשה באמצע היום, תצטרך לזרוק אותה - אסור להחזיר את העדשה לעין.

בעוד ואת העדשות החודשיות מותר כמה שרוצים, כל עוד זה בטווח של חודש.

וזה עוד הבדל מאוד משמעותי.

כל אחד שיעשה מה שטוב לו.

אם שווה לך לחסוך את הכסף על חשבון הבריאות של העיניים שלך - שיבושם.

פורסם

את הסיכון של הניתוח אני לא יעשה.

השתמשתי תחילה עם עדשות חודשיות אבל לפני שמגיע סוף החודש כבר זה מציק לעין ויש דלקות ,לכן החד -פעמיות זה הפתרון [אני כבר 4 שנים ככה ,לפני כן כתבתי שנתיים אז זה טעות.]

אני עשיתי כמה פעמיים בדיקת לעיניים והכל טוב [יותר טוב מהתקופה שהשתמשתי בעדשות חודשיות]

מה גם אין שום דלקות .

תאמין לי שגם שאלתי רופא שמבין בנושא[שהוא קרוב משפחה ואמר אין בעיה להחזיק אותם כמה ימים ,אך כמובן לאדם אחר הוא ימילץ אחרת,כי זה גם שם העדשה שהיא חד-פעמית]

אגב אני רוב היום עם משקפיים אם זה בבית ובעבודה רק שיוצא שם עדשות .

פורסם

רוני, אני מכיר אישית אנשים שלא טיפלו בעדשות שלהם כמו שצריך ובסתבכו מזה חבל על הזמן. אם אתה לא רוצה לשמור על העין שלך

- בסדר, אבל אל תמליץ לאחרים לעשות שטויות. אגב, סטטיסיטית, הסיכונים של ניתוח קטנים בהרבה מהסיכונים של שימוש בעדשות לאורך זמן.

פורסם

שוב אני לא ממליץ מדובר על חברה שמשתמשים בעדשות חודשיות מעל חודש ויש להם כל הזמן דלקות אז ההמלצה לעבור לעדשות חד-פעמיות גג שבוע ואין יותר דלקות וגם כל פעם מתחדשת העדשה.

תכתוב מה הם עשו בדיוק ומה קרה להם?

פורסם

בעיקר לא דאגו לניקיון מוחלט בשימוש בעדשות (לא שטפו ידיים עם סבון, נשארו הרבה זמן עם אותו חומר, משכו עדשות יומיות\ חודשיות הרבה

יותר מהזמן שלהן). כולם קיבלו דלקות עיניים חמורות, 2 מהם כמעט איבדו את העין.

פורסם

אני מנקה יסודי תעדשות ,שם אותם שבוע גג ,רוב היום אני עם משקפיים -וכבר 4 שנים אין דלקת אפילו אחת.

פורסם

תלוי באדם ובעין, לכן אמרתי לך לעשות מה שאתה רוצה אבל לא להמליץ לאחרים.

פורסם

אבל כמה אדם יכול לחזור על דבריו.

שוב אני לא ממליץ ,מדובר על חברה שמשתמשים בעדשות חודשיות מעל חודש ויש להם כל הזמן דלקות אז ההמלצה לעבור לעדשות חד-פעמיות גג שבוע ואין יותר דלקות ,וגם כל פעם מתחדשת העדשה.
פורסם

עזוב, בזבוז זמן. חשיבה של פאנטים דתיים. אני לא נפגע - אלוהים שומר עלי. נפגע - אלוהים מעניש אותי/ נסתרות דרכי האל.

פורסם
:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים