פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים שלום לכולם,אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מארה"ב ויש לי מספר שאלותאחראיות בינלאומית - ראיתי הרבה הודעות בנושא ולא הצלחתי להבין איזה חברה מספקת אחראיות מקיפה ולכמה זמן (והאם האחראיות הבינלאומית מצריכה תשלום נוסף, אם כן מה סדר גודל המחירים)אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לצרכי אינטרנט /מייל/אופיס/מוזיקה וסרטים ולכן הדרישות שלי מהמחשב הם:1. מחשב אמין (כמה שפחות לבקר אצל טכנאים) וחזק (שלא יתפרקו כל הפלסטיקים)2. מעבד חזק ומתקדם שיוכל לשמש אותי גם בעוד מספר שנים3. חיבור המחשב לטלויזיה HD.4. גודל מסך בסביבות ה-15" +5. הארדיסק גדול ככל שאפשר6. WIFI/BLUETOOTH/ESATA/WEBCAM7. כמה שיותר קל ובעל חיי סוללה ארוכים8. עיצוב חיצוני לא מפריע כל כך, אבל עדיפות למחשב עם עיצוב נחמד.אני יודע שהדרישות הם גבוהות מאוד אבל אשמח אם תנסו לעזורהתקציב הוא 700$ (אני רוצה לקנות את המחשב ברשת BESTBUY, אבל אם יש לכם המלצות לרשתות חשמל אחרות בארה"ב - מיאמי אשמח לשמוע)תודה רבה.
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים מחבר דרך אגב- שאלה נוספת, מה עושים עם חיבור המחשב לחשמל? יש צורך בשנאי? אם כן, כמה עולה שנאי כזה בערך?
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים הינה מפרט שמצאתי שיכול לדבר אלייך... אני לא בטוח שהוא הכי מוצלח שאתה יכול למצוא אז בוא נחכה לחכמים ממני... Vostro 1520 Laptop Memory 3 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs) -------------------------------------------------------------------------------- Hard Disk Drive 250 GB Encrypted Hard Drive with Free Fall Sensor and Wave software (7200 RPM) -------------------------------------------------------------------------------- Video Mobile Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD -------------------------------------------------------------------------------- Web Camera Integrated 1.3MP Web Camera and Digital Microphone -------------------------------------------------------------------------------- Media Bay 8X DVD +/- RW w/dbl layer write capability -------------------------------------------------------------------------------- Hardware Upgrade 6 Cell Primary Battery Fingerprint Reader Internal 125V Power Cord No WWAN Option 65W AC Adapter Processor Processor: Intel Core 2 Duo Processor T6670 (2.20GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) -------------------------------------------------------------------------------- Previously Ordered New Previously Ordered New -------------------------------------------------------------------------------- Laptop Screen 15.4 inch WXGA Anti-Glare WLED Laptop Screen -------------------------------------------------------------------------------- Network Interface Card Dell 1397 802.11B/G Wireless Mini Card System Price : $559.00
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.