פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים http://www.facebook.com/video/video.php?v=1213570544411הדבר הזה אמיתי ??
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים אני לא מומחה לצבים , אבל חפש ביוטיוב על צבים וצורות הזיווג שלהם , ותשמע ותראה דברים קצת יותר קשים ...וכן , זה פחות או יותר האנחות שהם מוציאים , מטריד משהו ...
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים אני ראיתי שני צבי ענק מזדווגיםהקולות היחידים ששומעים זה הדפיקות של שריון פוגע בשריון.
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים אני ראיתי שני צבי ענק מזדווגיםהקולות היחידים ששומעים זה הדפיקות של שריון פוגע בשריון.יש מצב שהם היו מאיזה זן אילם ?
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים אני ראיתי שני צבי ענק מזדווגים הקולות היחידים ששומעים זה הדפיקות של שריון פוגע בשריון. אם בסרטון שהביאו פה הנקבה לא משמיעה קול, ואתה אומר שראית שני צבים מזדווגים בלי קול.... זה אומר ש... ראית שתי צבות לסביות עם strap-on!!! :o יווו אחי איזה מגניבב
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים לי יצא לראות צבי ענק מיזדייווגים בספארי,הם גונחים כמו רון קופמן אחרי שיוף גרוגרת.לא כייף לשמוע את זה.
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים אני ספרתי פה 8 אזהרות ל SPAMasterים אבל מכיוון שבדיוק נגמר ואני מחכה לקבלת מלאי אזהרות חדש לחלק ולפנק, אני אנעל בצער רב וביגון קודר :-\ עמרי תמצא כבר חברה או צבה או משהו שיעסיק אותך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.