עבור לתוכן

טריק שיווקי של MSN\Microsoft\Messenger ?

Featured Replies

פורסם

אין מה לעשות, זה כבר הבן אדם השני פה שמסתכל רק על עצמו ולא בצורה רחבה, אבל כבר כתבתי את זה ומתעלמים ומיותר לחזור. בכדי לתת דוגמה למה זה "אני חושב רק על עצמי ולא אכפת לי מהשאר" נתתי את ההוא שמכר נשק של צה"ל לגורמי טרור, אבל אז חשבו שדיברתי בכלל על נשק ולא על העיקרון שפשוט לא אכפת לו.

פשוט לא כולם רואים את זה, וכן כולם נותנים תירוץ בשביל להרגיש טוב עם עצמם כשבדרך כלל יתקפו את הצד המבקר עם "אוי אוי אוי" וזה הדבר "הכי מגוחך ששמעתי".

היתי אומר שזה בדיוק כמו הישראלים שגונבים ברזים ואז אומרים זה כולה ברז הם דפקו אותי ב 200 דולר, אבל אז יגידו שאני מדבר על הברזים ומה הקשר בין ברז לקובץ EXE :lol:

בכל מקרה לא אמרתי לאף אחד להשתמש או לא להשתמש בתוכנה, רק אמרתי מה אני היתי עושה והערתי את תשומת הלב למשהו שחשוב לדעת.

אם זה היה עד כדי כך לא משמעותי אז זה לא היה שם, כנראה בארץ כולם למדו באוניברסיטה את כל המקצועות והם בטח יותר טובים מגורמי מקצוע שעובדים עם מי שממן את התוכנה הזו.

* ד"א - מינימייזר - מי אמר שאסור לבעל האתר לעשות מה שבא לו? ואיך זה בכלל קשור לדיון שהתפתח פה ? מדברים על התוכן ועל עקרונות ועל צביעות, מה הקשר עכשיו מה מותר ומה אסור. גם מי שכותב שכל היהודים בני ז**** באתר שלו ושהם הורגים נוצרים או היום ערבים בשביל הדם והאברים שלהם - גם לו מותר לעשות את זה ואף אחד לא אמר שאסור. זה שלא צריך לשתוק על זה זה כבר משהו אחר... אבל די להיות תמימים - גם אחמדיניגאד יכול להגיד שמי שלא יתאים לו שיחליף ערוץ בזמן שהוא שוטף את המוח (וזה באמת מה שאפשר לעשות), זה עדיין לא אומר שהוא לא גורם נזק, וגרוע מזה לא גורם לנו נזק. אני עכשיו מתחיל להבין למה ההסברה שלנו כזו גרועה, אנחנו FUCKING שאננים, כל דבר לא מזיז, כולם קולים ורגועים ולא מתרגשים מכלום ולא פועלים נגד כלום ... (טיק טק, טיק טק, תיק טק...).

(מיני - גם אתה משתמש בתוכנה הזו ? :lol: ). מה הבעייה פשוט LET IT GO ? למה תמיד צריך לתרץ לעצמינו כל דבר שנוי במחלוקת שאנחנו עושים בשביל להרגיש טוב ? כולנו בני אדם שעושים דברים מכל הסוגים, ואנחנו צריכים להיות בני אדם חזקים ולא לתרץ לעצמנו כל דבר שאנחנו עושים בשביל שנרגיש טוב.

טוב, ניכנסנו כבר לפסיכולוגייה של האגו.... ומכיוון שזה נושא שאני אוהב לדבר עליו, אז שמישהו ירה בי בבקשה... :lol: (וירטואלית כמובן, יש עוד 8 פסילות..).

והעריכה ה100 - מילפורד: בכלל לא עיינת באתר אבל הגבת את כל מה שהגבת על בסיס כלום, אפילו לא טרחת קצת בשביל שניקח אותך ברצינות בדיון ? (סינדרום RTFM..)

OH MAMA... אני מקווה שלפחות ביבי יודע מה הוא עושה ושהשופטים במדינה עוברים על התיקים לפני שהם מגיעים למסקנות והטפות... אבל המינימום בדיון הוא להתייחס אליו ברצינות, אם לא אכפת מכלום א גם לא צריך להגיב פה - אבל אם כבר מגיבים - אז קצת רצינות וכבוד לאחרים.

• תגובות 41
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אייס לא הבנתי שום דבר מכל החפירה הזאת שלך. נדמה לי שהשווית את האתר הזה לאחמדינג'ד, אבל זו השוואה כל כך מגוחכת וחסרת בסיס שאני אניח שאני זה שהתבלבל מכל מה שכתבת, ולא באמת רשמת את זה...

פורסם

והעריכה ה100 - מילפורד: בכלל לא עיינת באתר אבל הגבת את כל מה שהגבת על בסיס כלום, אפילו לא טרחת קצת בשביל שניקח אותך ברצינות בדיון ? (סינדרום RTFM..)

אני אשאל שוב.

למה שיהיה אכפת לי מה כתוב לו באתר?

וזה אפילו לא באתר, הלינקים שנכתבו פה הם לינקים להודעות בפורום לפי מה שראיתי.. WTF למי אכפת?? מה אני גולש לו בפורום? נראה לך שמשעמם לי בחיים?

אני יודע שקוראים לזה apatch, אני מחפש "apatch" בגוגל. תוצאה ראשונה. לוחץ download. מפעיל (אני חושב שאפילו לא שמרתי את זה במחשב אלא הפעלתי ישר מהדפדפן, בסיפריית temp), וזהו. לא רואה את זה יותר.

פורסם

טוב לפחות אנחנו אנשים חזקים שעומדים על דעותינו, גם לזה יש צד חיובי בהחלט...

(ומיני - מזל שרק נדמה לך, חבל לדמיין דברים מגוחכים ואחרי זה להתפלא שהם מגוחכים. רק אמרתי שכל אדם יכול להגיד: "לא מתאים לך - תעביר ערוץ (כשאחמניקוף מדבר), לא מתאים לך - אל תכנס לאתר (שהעמוד הראשי שלו מכווין ללינקים שנויים במחלוקת), ובאותה נשימה - לא מתאים לך - אל תקרא הודעות של מישהו בריפרוף אם הן ארוכות ולא מתאים לך ... ;) , הכל באהבה ידידי :-* ).

בכל מקרה נראה לי שחבל להמשיך ללוש את הנושא בין ארבעתינו, הדברים נאמרו וכתובים, כל המידע והדעות השונות הועברו, ואני בטוח שכולנו מסכימים על זה שכולנו מקווים שההסברה השיקרית הבין לאומית שיוצאת בין היתר נגד ישראל לא תצלח וזה בלי שום קשר למייקרובלוף או איסלמפאטץ' המדוברות בתרד...

ולמי שהנושא כן נגע לליבו - יכול להמשיך לקרוא בלינק הבא, אנחנו לא הפורום היחיד בו יש אנשים שמוטרדים מהערבובייה הזו שנעשתה אצלהם באייפאטץ'. הדבר הזה מטריד אנשים מסביב לכל העולם (בין אם זה היה איסלם נצרות או יהדות), ברור מאליו הוא בטח לא.

פורום NEOWIN:

http://www.neowin.net/forum/lofiversion/index.php/t383023.html

06prevdone9vi.png

Ive said it before and I will say it again, Ahmad, why the link to the Islam site that talks about how to convert people from other faiths to Islam?

Im no real religion really but every religion has people that want to convert others and set up plans to do so and I just think why?

When I first saw your software I thought hmm maybe he is showing everyone that the religion is just like every other religion and not something to be suspicious of and everything but one those links talks about how to convert people if they come to stay with you and stuff and don't you think thats going a bit far?

I would love to use your software and if it can be used to show people that Islam is as natural belief as any other religion then thats brilliant but you really should consider the type of links there because your software is used so widely.

I'm personally a little worried about the quick-start to Islam on your application.

I have no problems against the Islamic religion, or any other religions for that matter, but I don't think you should offer religion advice or links to religion advice to users of your application. I'd leave that to religion-centered applications or websites which would do a much better job at giving people options, choices and information.

למי שלא אכפת לו מיזה שלא יהיה אכפת לו - תפאדלו, למי שזה כן מעניין אותו , מוזמן להמשיך לקרוא.

פורסם

אולי פותח הדיון הוא תרגיל שיווקי של MSN\Microsoft\Messenger? :kopfpatsch:

פורסם

רק בגלל זה אמרתי שזה מוציא אותם יותר מטומטמים,

האמת היה יותר מציק לי בעין אם היה כתוב בתוכנה בס"ד או "בואו ללמוד על גדולתו של הרבי שקרכלשהו".

זה לא באמת משפיע על אף אחד,איך שאני נכנס לאתר שכתוב בו בס"ד אכנס גם לאתר שכתוב בו Praise to god.

על הז' שלי,לא תהיה בי שום זיקה כלפי אף דת רק בגלל שבהתקנה(אגב,כמו שכבר ציינו פה,מתקינים פעם אחת ומשתמשים בזה שנים) כתוב לי "בוא מותק,בוא לאללה".

מי ממן את זה? למה? שוב,על הז' שלי.

איך שקישרת והשוות את זה למכירת נשק\לאחמדינג'ד\לאגואיסטיות שלי זה באמת הזוי ולא מובן,

אם כבר,אשמח לדעת איך זה שהפעלתי את התוכנה הזאת לפני 4 חודשים לאחרונה,מסייע ומעודד איסלמיסטיות..

פורסם

גם אתה על הז' (מילים שלך) של כל שאר העולם,

מה אכפת לנו איך אתה חושב ומרגיש לגבי האינטרסים של העומדים מאחורי התוכנה ומה מטרותיה ?

השיטה הזו לא נועדה להשפיע על אנשים חכמים כמוך אלא על הרוב ההדיוט של העולם. בדיוק מהדבר הזה אנשים חכמים אחרים מודאגים ומנסים לנצל את החוכמה שלהם למען אנשים חלשי אופי והבנה שמנוצלים כל יום על ידי גורם אחר ולמטרה אחרת.

עכשיו אני יודע שאין לך מושג מה זה הדבר שכתבתי "אנשים אחרים" ושזה בערך כמו שאני אכתוב לך "דגחיכ דלחיקו" אבל באמת יש מושג כזה, זה קצת קשה להבין אבל זה משהו שמעבר אלייך, עצמך. זה קצת קשה להבין אבל זה באמת קיים, נראה שיש על זה מידע בגוגל.

אבל חבל על הזמן, יש דברים שאתה צריך ללמוד לפני:

1) להשתדל לא להשתמש במילה ז' בפורום ציבורי (ואני יודע שזה על הז' שלך אבל אני רק אומר, אתה לא חייב לעשות את זה).

2) פשוט ללמוד הרבה בשביל להעלות את רמת הלוגיקה והבנת הנקרא שלך. פירוט:

א) לא אמרתי ששימוש בתוכנה יוצר או גורם לבעיות, גם לא אמרתי כלום על שימוש בתוכנה (חוץ מאשר השימושים שלי).

ב) לא קישרתי את התוכנה לרגע למכירת נשק, אחמדיניג'ד ואוגואיסטיות. בגלל שיש אנשים קשיי הבנה וזה ידוע ומקובל - מה שקישרתי לשלושת הדברים הרעים שהזכרת זה את החוסר אכפתיות של אנשים כאן מהמצב הזה. המושג חוסר אכפתיות קשור ל1) תקרית מכירת הנשק, 2) אחמדיניג'ד, 3) אגואיסטיות, ואין שום קשר בין שלושתם כמושגים כלליים לבין חברי הפורום או הפורום עצמו, אלו רק דוגמאות לדברים שקשורים לחוסר אכפתיות והם כן שליליים וכל זה בכדי להראות ש: "על הז' שלי" זה לפעמים דבר שלא כלכך טוב לנו.

הסבר יותר מפורט מזה לא תקבל (זה בערך לרמה של ילד בן 10) אלא אם כן בכוח תרצה להבין דברים אחרים, ואז אני אחמיא לך שאתה אדם חזק שעומד על שלו.

:-*

פורסם

זה כבר הבן אדם השני פה שמסתכל רק על עצמו

ראה ערך 'אגואיסט'.

got it?

1. מחילה מכבודך באמת שאמרתי ז' מול כולם,בטח בעולם שלך לא אומרים מילים כאלה..

אמרתי את זה בהקשר(ראה גם ערך 'מעניין לי תתחת')

2.

א.

באמת אני לא מבין איך אתם מעיזים להשתמש בתוכנה הזו :bash:.

נו באמת,איך אנחנו מעזים?! :screwy:

ב.

זה בסדר, הבנו כבר שאתה חושב רק על עצמך - לא צריך לחזור על זה פעמיים.

את אותו משפט בדיוק אמר לעצמו מי שגנב נשק מצה"ל ומכר את זה לאירגוני טרור, עד היום הוא אומר "כל עוד אני חי והטרור לא פגע בי ובמשפחתי, אז מה אכפת לי מאיפה זה הגיע ולאן זה הולך, העיקר שזה הכניס לי כסף - והרבה".

סבבה,התוכנה לא פוגעת בי ובמשפחתי,במי היא כן פוגעת?

אלה שכן יעברו את "שטיפת המוח האיסלמית"? רוצים להתאסלם? שיבושם להם. מזה קשור לזה שהפעלתי את הקובץ הזה ושכחתי ממנו?

תאמין לי שלא היתי מודאג שתהפוך איסלמי :) זו לא הבעייה כאן, הבעייה היא לתמוך במשהו ששוטף את המוח. אני יודע שהרבה פה לא מכירים את המושג הזה אבל יש מדינות בהם חושבים על טובת הכלל, טובתך וטובת שכנייך, טובת זולתיך, טובת צאצאייך והדור הבא שעדיין לא קיים. כל מקום שבו כל אינדיבידואל חושב רק על עצמו - נופל. פה כנראה לא מכירים את החינוך האנושי של אחד למען השני.

אני אשמח אם תסביר לי איך בדיוק קידמתי את האג'נדה של מפתחי התוכנה כשאתה זה שפיתח פה דיון שרק מעלה את הדירוג של האעלק תוכנה הזאת בגוגל..

אמרת פה כ"כ הרבה על המימון של התוכנה ע"י גורמים מוסלמים אינטרסנטיים ולרגע לא חשבת שאולי מדובר על 2-3-4-5 יוצרים שהם מוסלמים קיצוניים עם ידע ב-C?

יש אתר שדואג לפרסם אקספלוייטים(לא חושב שמותר לפרסם פה אתרים מהסוג הזה) ובכל אקספלוייט שלישי יש "תודה לאללה ומוחמד הגדולים שבזכותם מצאנו את האקספלוייט.. אז קח בחשבון שיכול להיות שאלה סתם דתיים קיצוניים בלי כל "מימון"

פורסם

טוב צודק, טעיתי.

פעם הבאה אני אתנהג אחרת ואפסיק להתייחס לעקרונות ואתיקה. אם אתקל באתר שמספק תוכנה שטובה לי ועל הדרך מקדם פדופילייה ואונס נשים אז מה אכפת לי כל עוד אני משתמש בתוכנה פעם אחת ומתעלם מהמידע באתר ולא רואה אותם יותר.

כי ככה לימדו אותי פה, אף אחד לא טען שזה בסדר גמור להתעלם מזה כי זה רק הטפה דתית עם השוואות מניפולטיביות, אז אני מניח שההסברים שניתנו כאן תופסים לכל נושא אדיאולוגי שיכול להיות מקודם דרך אתר ומה הוא הנושא הזה זה לא דבר שאמור לעניין אותי.

טוב סבבה תודה, עכשיו אני הולך להרגיש הרבה יותר נוח על הנשמה עם מה שאני הולך לעשות מעכשיו - עולם חופשי בלי לשים ***, פשש.. אין לך מושג איזה הקלה והרגשה כייפית זה עושה לי עכשיו על הלב, כלכך הרבה אפשרויות עכשיו פתוחות בפני.

סליחה אם יצאתי נגד הגישת חיים הנוחה הזו, טעיתי - לא שמתי לב כמה היא יכולה לדאוג לעצמי.

פורסם

רגע , אז אם תרמתי לכותב התוכנה 5 דולר , זה אומר שאני מממן את הטרור ?

פעם ראשונה בחיים שלי אני מממן משהו בסדר גודל כזה !

:smile1: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1:

פורסם

ICE' חזרנו לימי הימים בהם תרמת לקניית מסכי 1920X1200 כי נשברה האצבע מלגלול את ההודעות שלך ? ;)

תפסיקו לחפור. כולה פרסומות במסנג'ר. הבנו איך להעיף, מי שרוצה שישתמש. מי שלא, שלא.

פורסם

תרגע בחור צעיר, לפחות אני נותן סיבות פרקטיות לאנשים, לא גורם להם לקנות כי הם חושבים שאני אלוהים וכל שטות שאני אומר זה קדוש (החל מקירורים מקרטון ועד הגדרות אלוהיות למסכים ושאר ירקות חומרה...). יש כאלו שיודעים, יש כאלו שיודעים לדבר, יש כאלו שיודעים לעשות, ויש גם בני תערובת. אנא התברג לאן שמתאים לך והשאר את הקטגוריות האחרות לאחרים.

כמו שאמרו פה רבים אחרים לגבי התוכנה שכלכך יושבת לכם על הנשמה (יום כיפור בקרוב, באמת לא הייתם צריכים להתנפל ולחפור בפורום): לא מתאים לך, אל תקרא את התרד הזה...

או כמו שאמר מישהו כרגע מעליי - מי שרוצה שייקרא, מי שלא לא ... ;) ;)

עצם זה שהתרד הזה מפריע לך עד כדי כך שכתבת את מה שכתבת בלי בכלל להשתתף בתרד מוציא אותך קצת צבוע כשהנושא שהתפתח בתרד הוא שיש משהו שמפריע לאנשים בתוכנה מסויימת, משהו כנראה עד כדי כך לא זניח שהוא הצית וויכוח. לך מותר להם לא ...

ביי ביי אלוהים ...

עוד מישהו שמשתמש בתוכנה רוצה לנסות קצת לעלות עליי או לרדת עלי אחרי שהעזתי לרשום שיש בה משהו שנוי במחלוקת וזה עושה לו רע על הנשמה או המצפון ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים