עבור לתוכן

טריק שיווקי של MSN\Microsoft\Messenger ?

Featured Replies

פורסם

חחחח ה-apatch הזה באמת הזוי מהתחת..

הוא קיים מהגרסאות הישנות של המסנג'ר ואני משתמש בו כבר מעל ל-3 שנים..

בהתחלה היה שאלה בהתקנה "מה אתה באמת יודע על האיסלם?" ומאז הוא כל פעם נהיה קיצוני יותר ויותר :lol: סה"כ הם מוציאים עדכון תוך 24 שעות והפאטצ' עובד נפלא ככה שלא אכפת לי להשתמש בו..סתם מוכיח שהם טמבלים

• תגובות 41
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא בדיוק טמבלים, לפי התיאור שלך ורמת ההשקעה של כל הפרוייקט הזה (אפילו HAALI הפופולארי והחינמי לא עובד בצורה כלכך מסודרת ומושקעת) נראה שמישהו מממן אותו ואני יכול לנחש מי. אני לא היתי ממהר להגיד "לא אכפת לי" ובטח לא היתי ממהר לשבח ולתרום להפצה של התוכנית הזו. בטח לא במצב שאני אזרח יהודי ועוד במדינת ישראל. אם הם צריכים להפיץ את התורה שהם מפיצים יש לכך סיבות - והן לא טובות. תבדוק טוב טוב אם הם תומכים בפעילות דומה גם נגד תוכנות שמיוצרות בעולם האיסלמי למשל, אם לא - כנראה שיש להם סיבות אחרות לתוכנה הזו בניגוד לשאר הדברים שאנחנו מכירים. אני חושב שאסור להשתמש בתוכנה הזו מסיבה אידיאולוגית, עצם זה שהם מכניסים משהו ואינטרס נוסף לתוכנה שלהם זה נוגד את "הכללים הלא כתובים" בעולם הזה של הפריצות.

ולפתוח התרד, אתה צודק ואני מקווה שהכל בסדר איתך, אבל אל תשכח שאתה יוצא נגד משהו ברור מאליו שאין איתו שום בעייה ועוד עם שירות ומוצר שמביאים לך בחינם, עם גישה כזו ברור שיצחקו עלייך. זה בערך כמו שמישהו כאן יתלונן על כמות הפרסים בהגרלה שהאתר הזה מבצע עוד כמה ימים. זה ברור שיעשו עליו לינץ' של צחוקים. מודה שזה לא נעים בכלל ועדיף שזה לא יקרה - אבל צריך לצפות לדבר כזה או לפחות לקבל אותו בצחוק עם קצת שרירים אחרי שהבנת על מה מדובר. הרי אפילו אם הם כן עושים את זה - זה מיותר להתלונן על זה.

פורסם

שוב,אני משתמש בתוכנה הזאת(באמת היא אחלה תוכנה) כבר כמה שנים וזה לא העלה אצלי שום זיקה לאיסלם.כנראה שאין שום דבר "מושך" בעניין..

ובתאכלס,לא מעניין אותי מי המציא/ממן/תכנת את הפאטצ' הזה כל עוד הוא עובד ועושה את שלו (מאפשר 2 מסנג'רים,מבטל הרבה שטויות שהמסנג'ר חוסם,מוריד לגמרי פרסומות וכו..)

עריכה: חוץ מזה,לא חסר כל מיני גיקים שמוציאים פאטצ'ים ל-GTA או כל משחק אחר בתוך 10 שעות..

פורסם

יש לזה פתרון מאוד פשוט - הוא נקרא Pidgin

פורסם

תודה רבה לכל הגיקים המפגרים שירדו עליי..זה היה מאוד לעניין ואני מקבל כרגע טיפול בתרופות בהמלצת דוקטור "BedB0y" המהולל.

אתם חושבים שהמצאתי את כל זה? לפחות שלושה ילדים אמרו לי שזה קרה גם להם,אני לא ממציא פה כלום ועכשיו שאני חושב על זה,אני לא חייב לכם הסבר על כלום. ראיתי שזה קורה לי ולעוד כמה אנשים,שאלתי פה,ראיתי שכולם פה ילדים קטנים וחבל שכך.

הקטע שהכי מעצבן פה שאנשים תפסו טרמפ על הגיג הלא מצחיק שאני חולה נפש .. צאו מהסרט בבקשה .

הכל בצחוק בן אדם :xyxthumbs:

סליחה אם אני או מישהו אחר פגע

פורסם

שוב,אני משתמש בתוכנה הזאת(באמת היא אחלה תוכנה) כבר כמה שנים וזה לא העלה אצלי שום זיקה לאיסלם.כנראה שאין שום דבר "מושך" בעניין..

ובתאכלס,לא מעניין אותי מי המציא/ממן/תכנת את הפאטצ' הזה כל עוד הוא עובד ועושה את שלו (מאפשר 2 מסנג'רים,מבטל הרבה שטויות שהמסנג'ר חוסם,מוריד לגמרי פרסומות וכו..)

עריכה: חוץ מזה,לא חסר כל מיני גיקים שמוציאים פאטצ'ים ל-GTA או כל משחק אחר בתוך 10 שעות..

זה בסדר, הבנו כבר שאתה חושב רק על עצמך - לא צריך לחזור על זה פעמיים.

את אותו משפט בדיוק אמר לעצמו מי שגנב נשק מצה"ל ומכר את זה לאירגוני טרור, עד היום הוא אומר "כל עוד אני חי והטרור לא פגע בי ובמשפחתי, אז מה אכפת לי מאיפה זה הגיע ולאן זה הולך, העיקר שזה הכניס לי כסף - והרבה".

תאמין לי שלא היתי מודאג שתהפוך איסלמי :) זו לא הבעייה כאן, הבעייה היא לתמוך במשהו ששוטף את המוח. אני יודע שהרבה פה לא מכירים את המושג הזה אבל יש מדינות בהם חושבים על טובת הכלל, טובתך וטובת שכנייך, טובת זולתיך, טובת צאצאייך והדור הבא שעדיין לא קיים. כל מקום שבו כל אינדיבידואל חושב רק על עצמו - נופל. פה כנראה לא מכירים את החינוך האנושי של אחד למען השני.

פורסם

איך בדיוק אתה משווה מכירת נשק לאויב מול שימוש בתוכנה (זאת אפילו לא תוכנה...) שנוצרה ע"י מוסלמים (אוי אוי אוי כמה נורא) ?

אתה בסך הכל מפעיל קובץ EXE "שנוצר על ידי מוסלמים". בוחר כמה הגדרות, לוחץ אישור, ומשתנים כמה נתונים בינאריים בקובץ ה-EXE של המסנג'ר שלך כך שהוא לא יציג פרסומות, לא יגביל נדנודים, וכו'. החל מאותו רגע אתה כבר לא משתמש באותו קובץ EXE "שנוצר על ידי מוסלמים".

תומך במשהו ששוטף את המוח? נו באמת.

זה הדבר הכי מגוחך ששמעתי, ואני עוד אחד שטוען שצריך להשמיד באופן מוחלט את האיסלם מעל פני כדור הארץ, כי הוא הסרטן של האנושות.

פורסם
  • מחבר

הכל בצחוק בן אדם :xyxthumbs:

סליחה אם אני או מישהו אחר פגע

סבבה :xyxthumbs:

בכל אופן-לא באתי להתלונן על זה שהם שמים פרסומות ..אני מודע לכך שזו תוכנה חינמית ומן הסתם יהיו בה פרסומות..פשוט לא נראה לי הגיוני הקטע ההזוי הזה שהם עשו עם ה"פיקסלים".

וחשוב לי לציין שזה פשוט לא רק אני ראיתי את זה אלא עוד כמה אנשים .. בגלל זה שאלתי .

ולדעתי מיצינו את התרד הזה.. אפשר לנעול :)

פורסם

איך בדיוק אתה משווה מכירת נשק לאויב מול שימוש בתוכנה (זאת אפילו לא תוכנה...) שנוצרה ע"י מוסלמים (אוי אוי אוי כמה נורא) ?

אתה בסך הכל מפעיל קובץ EXE "שנוצר על ידי מוסלמים". בוחר כמה הגדרות, לוחץ אישור, ומשתנים כמה נתונים בינאריים בקובץ ה-EXE של המסנג'ר שלך כך שהוא לא יציג פרסומות, לא יגביל נדנודים, וכו'. החל מאותו רגע אתה כבר לא משתמש באותו קובץ EXE "שנוצר על ידי מוסלמים".

תומך במשהו ששוטף את המוח? נו באמת.

זה הדבר הכי מגוחך ששמעתי, ואני עוד אחד שטוען שצריך להשמיד באופן מוחלט את האיסלם מעל פני כדור הארץ, כי הוא הסרטן של האנושות.

1) מי אמר שאני משווה את מה שאתה טענת שאני משווה ? אני רק נתתי דוגמא לסוג התנהגות, מה כל בן אדם שמתנהג ככה עושה איתה זה משהו אחר אבל אי אפשר לבוא ולהגיד שזה לא קיים. אני חושב שהנתך השגוייה את משפטי מראה עד כמה אנשים היום מסתכלים על תוצאה ולא על סיבה. אני מכיר לפחות אומה אחת שמנצלת את התכונה הזאת לטובתה ונגדינו ::). מה אני אגיד - הלוואי באירופה כל האזרחים שמחרימים מוצרים פשוטים תוצרת ישראל יגידו - "אז ביג דיל, כולה תפוח ואני רעב עכשיו... אוי אוי אוי " הלוואי.

2) לא טענתי לרגע שיש לי בעייה שתוכנה נוצרה על ידי מוסלמים (ואין לי, אני בדיוק ההפך מהדעות שלך, אני פשוט אדם רציונאלי) - למה (וזה כבר באמת מוגזם) להגיד שטענתי דבר כזה ? אין שום בעייה עם מי שייצר וכולם מוזמנים ליצור תוכנות. הבעייה היא עם מה שהם מנסים להכניס על הדרך, ועל הסיכוי הסביר שהאתר הזה ממומן על ידי גורם חיצוני בעל אינטרסים של שטיפת מוח. אותך אישית אני רוצה לראות שותק על פעילות של שטיפת מוח דתית בישראל. אבל בלי קשר מטרת האתר שלהם היא היא לייפות את הדברים הלא יפים שהאיסלם הקיצוני מביא. דברים כאלו עובדים לרעת העם שלך, זה הכל. אני יודע שלא כולם מסוגלים להסתכל על דברים ברמה כזאת - חלק נולדו אסטרטגים חלק נולדו טקטים, אבל בשביל זה נולדנו שונים.

אני בכל מקרה מחפש את הפריצה שתבטל את הקישורים והפירסומות בתוכנה שמבטלת את הקישורים והפירסומות בתוכנת המסנג'ר, אף פעם לא ראיתי כזו פריצה צבועה.

מזל שאנחנו חיים במדינה של "מה אכפת לי.." אני מניח שזה מה שהוביל להקמתה ...

וד"א - אני יכול להגיד שסיכוי גבוה מאוד שאתה משתמש בתוכנה הזו. למה באמת כתבת את הדברים שכתבת, את זה אני כבר לא אגיד אבל גם אני היתי אומר כל דבר בשביל להרגיש טוב עם כל מה שאני עושה, אף פעם לא נעים להיות במצב לא נעים... ;)

פורסם

ברור שאני משתמש בה, אבל כתבתי בדיוק מה ה"שימוש" שלי בה כולל:

איפה פה שטיפת המוח וההסטה? באיזה לינק אומלל ואייקון של האיסלם שמופיע בעמוד ה"התקנה" של הפאץ' שאתה במילא מריץ בפעם אחת למשך כמה שניות ומאז לא רואה אותו יותר בחיים ?

פורסם

אם הייתה טורח לשוטט קצת באתר:

http://apatch.org/forums/viewforum.php?f=14&sid=3c060f5b1a082434d7d99325e1373376

http://www.iisna.com/articles/index.php?sid=pamphlets&id=27

http://apatch.org/forums/viewtopic.php?f=14&t=11

http://apatch.org/forums/viewtopic.php?f=14&t=35

http://apatch.org/forums/viewtopic.php?f=14&t=40

Praise be to God.

אם אתה לא קורא לזה שטיפת מוח, אני מאוד מצטער בשבילך.

זה ניראה לך לגיטימי להפיץ את האיסלאם בצורה כזאת קיצונית באתר פרוייקט שאמור לתמוך בתוכנה מסויימת? איזה קשר יש בדיוק לדת ולתוכנה שהם כתבו? לא מערבבים בשר וחלב.

מעניין איך אתה תגיב אם אני אתחיל לשטוף את המוח ביהדות דרך pingmyport.

פורסם

אתה מטומטם או משהו? בלי להעליב, רק לידע כללי.

מי שיצר את התוכנה הוא - אופס - מוסלמי. זו התוכנה שלו, זכותו לעשות איתה מה שהוא רוצה, אפילו - תחזיק חזק - לרשום באתר שלו "השבח לאל".

רוצה תשתמש, לא רוצה אל תשתמש. אעלק לא מערבבים בשר וחלב, אתה פשוט הזוי.

אם PingMyPort זה האתר שלך שאתה בנית ואתה מתחזק - שים שם פורנו של חיות מחמד מצדי, או טפטים של ישו לכל אורך האתר, למה אתה חושב שזה מעניין מישהו?

פורסם

אני רוצה לראות איך העולם יגיב אם Google יתחיל להפיץ אמרות שתומכות באיסלאם או שסטיב ג'ובס ישטוף את המוח עם הדעות הפוליטיות שלו, זה בדיוק על אותו משקל. אל תיהיה דביל, זו התוכנה שלו והאתר שלו והוא יכול לעשות איתו מה שהוא רוצה, לא מדובר פה על ההצדקה שבדבר אלא הרעיון שמדובר בשטיפת מוח (הנושא המקורי שעמרי התווכח עליו, ואפשר להגיד חד משמעית שיש כאן הסטה / שטיפת מוח. מעבר לזה והאם זה נכון לעשות את זה, לא בשבילי). שירשמו באתר בודהה שולט - זה לא מעניין אותי.

בכל מקרה, אני לא אגיב פה יותר כי הנושא הזה רק הולך ומתרדר ולא יגיע לשום מקום.

פורסם

אני רוצה לראות איך העולם יגיב אם Google יתחיל להפיץ אמרות שתומכות באיסלאם או שסטיב ג'ובס ישטוף את המוח עם הדעות הפוליטיות שלו, זה בדיוק על אותו משקל.

מה אתה מצפה שיקרה אם גוגל יתחילו להפיץ את האסלם? השמיים יפלו? כדור הארץ יתפוצץ? כולנו נשאב לתוך חור שחור?

מי שזה יפריע לו ישתמש במנוע חיפוש אחר, זה הכל. על אותו משקל, למי שזה מפריע שהמפתח של הפאטצ' הזה הוא מוסלמי ומפיץ את האסלם באמצעות התוכנה והאתר שלו, מוזמן שלא לא להשתמש בפאטצ'. אף אחד לא מכריח אותך. :screwy:

פורסם

אם הייתה טורח לשוטט קצת באתר:

למה שאני אטרח לעשות את זה??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים