עבור לתוכן

טריק שיווקי של MSN\Microsoft\Messenger ?

Featured Replies

פורסם

קודם כל שנה טובה לכולם !

עכשיו-

שמתי לב למשהו נורא נורא מעניין במסנג'ר (גירסא הכי חדשה בעברית,לפי מה שאני זוכר היא "גירסאת 2009" )

כולנו מכירים את הפרסומות המעצבנות בתחתית רשימת אנשי הקשר .. אך שמתי לב שם לדבר מעניין .

מידיי פעם מתחלפות הפרסומות ,אך לעיתים פשוט יש שם מעין נקודה שחורה-שממש נראית כמו קבוצה של 2-3 פיקסלים שרופים!

בשבוע האחרון לפחות 3 חברים שאלו אותי לגבי זה ומסתבר שברגע שאתה מנסה לעלות על העיגול השחור עם העכבר כדי לבדוק אם זה פיקסל שרוף , צצה פרסומת חדשה!

כאילו הם מנסים בכוח שנראה את הפרסומת לאחר שבדקנו כי אכן זהו לא פיקסל שרוף.. כי הם יודעים שהעיגול הזה מושך תשומת לב וישר מסתכלים לשם ובודקים אותו!

מה דעתכם ? האם קרה גם לכם?

• תגובות 41
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואי הכנסת אותי לתסביךך רצחח

אני יבדוק את זה חחחחחחחחחח

פורסם

הם שמו פרסומת ומנסים לגרום לך גם להסתכל עליה?!?

ביזיון : :kopfpatsch:

פורסם

בוא אני אתן לך טיפ קטן כדי שלא תכנס לתסביכים ...

קוראים לו apatch , ואתה יכול להוריד אותו מכאן :

http://apatch.org/

פורסם

דעתי היא שאתה בתסביך נוראי אחד גדול,

אתה טוען ש Microsoft מנסים "לדמות" פיקסלים שרופים כדי שיעברו עליהם עם העכבר כדי שתצוץ פרסומת חדשה? אתה מקשיב למה שאתה אומר?

פורסם

ואחר כך לי נועלים ת'ראדים על זה שאני מנסה לדווח על ההודעות של עצמי ... אהא ...

פורסם

קודם כל שנה טובה לכולם !

עכשיו-

שמתי לב למשהו נורא נורא מעניין במסנג'ר (גירסא הכי חדשה בעברית,לפי מה שאני זוכר היא "גירסאת 2009" )

כולנו מכירים את הפרסומות המעצבנות בתחתית רשימת אנשי הקשר .. אך שמתי לב שם לדבר מעניין .

מידיי פעם מתחלפות הפרסומות ,אך לעיתים פשוט יש שם מעין נקודה שחורה-שממש נראית כמו קבוצה של 2-3 פיקסלים שרופים!

בשבוע האחרון לפחות 3 חברים שאלו אותי לגבי זה ומסתבר שברגע שאתה מנסה לעלות על העיגול השחור עם העכבר כדי לבדוק אם זה פיקסל שרוף , צצה פרסומת חדשה!

כאילו הם מנסים בכוח שנראה את הפרסומת לאחר שבדקנו כי אכן זהו לא פיקסל שרוף.. כי הם יודעים שהעיגול הזה מושך תשומת לב וישר מסתכלים לשם ובודקים אותו!

מה דעתכם ? האם קרה גם לכם?

לי לא קרה, אבל אני יודע מה קורה לך..

http://www.clalit.org.il/geha

פורסם
:lol: :lol: :lol:
פורסם

אוי נו יופי, בגללכם נכנסתי לפירסומת במסנג'ר :lol: ...

אצלי דווקא יש את הפיקסלים השרופים אבל זה לא מעביר לי פרסומות - וגם לא מעלים את הפיקסלים, באמת מסנג'ר תוכנה עם באגים. ואיזה צוות פיתוח גרוע - איך הם לא יודעים שרוב משתמשי מסנג'ר לא יודעים בכלל מה זהה פיקסל שרוף ובטח לא הולכים לבדוק אותו עם העכבר... באמת מייקרוסופט גרועים...

טוב לא יפה, נראה לי קצת עלינו עליו :)

רק דבר אחד הציק לי וכפי שאני רואה לא רק לי: - אתה כועס על כל מיני דברים שקשורים לפירסומות במוצר שאתה מקבל את השירות שלו חינם ? (ובעצם לא קיים אדם אחד שמשלם עליו בכל העולם).

לדעתי צריך לתת לך לינק לסדרת חינוך ותרבות, זה גובל בצורת מחשבה חצופה (יש שיגידו ישראלית), רק חסר להתלונן על מתנות שמקבלים ואחרי זה להתלונן על גודל התרומות שמקבלים ואז בכלל העולם יהיה מושלם ::) .

פורסם

מה יש פה לכולם?... מה כבר הוא בא ואמר?... :s05:

אתם חולי נפש... אולי גם נסכול אותו ונתלה את הגופה שלו מגג עזריאלי?? או יותר טוב - נאנוס אותו לפני כן.

פורסם

מה יש פה לכולם?... מה כבר הוא בא ואמר?... :s05:

אתם חולי נפש... אולי גם נסכול אותו ונתלה את הגופה שלו מגג עזריאלי?? או יותר טוב - נאנוס אותו לפני כן.

ללא ספק ההודעה הכי נכונה בתראד.

פורסם

ללא ספק ההודעה הכי מגעילה וצבועה בתרד...

אף פעם לא ראיתי בן אדם נורמאלי שמבקר התנהגות לא יפה בעיניו על ידי פה מלוכלך, תיאורים פסיכופטיים שלא מתאימים למקום שגולשים בו גם חברה מאוד צעירים, ובנוסף גם מכנה את הגולשים בכינויים מאוד גבוליים. לזה קוראים צביעות וגועל נפש.

סה"כ היתה פה פארנוייה שתוארה על ידי מקרה מאוד מאוד מצחיק אז אנשים צחקו, לא "סקלו פה יהודי" באבנים או "כלאו אישה במרתף" ...

פרופורצייה ...

פורסם

למה שמישהו ירצה פרסומות אצלו בתוכנת מסרים מידיים בכלל? בשביל קיימים פתרונות כמו apatch וכד'.

פורסם

אתה מאוד צודק, אבל שאלת ברצינות או שזו היתה שאלה רטורית ? כי יש רשימה ארוכה דומה :

- למה שמישהו ירצה לשלם במסעדה ?

- למה שמישהו ירצה לשלם מיסים ?

- למה שמישהו בכלל ירצה לשלם על כל דבר שהו ?

- למה שבכלל נרצה לצאת מהבית בשביל לקנות או להשיג משהו שאנחנו מפיקים ממנו תועלת ?

- למה ש .... טוב חאלאס הבנו :)

ברור שאף אחד לא רוצה וכולנו היינו מעדיפים לחיות בעולם שבו הכל בחינם ובמקביל גם עובד לטעמינו ולפי הרצונות שלנו, זה נכון, אבל במקרה שלך עולה השאלה:

למה שמישהו ירצה לפתח משהו שימושי למישהו אחר אם לא יוצא לו מזה כלום ? ;)

יש דרכי חשיבה שצריך להשאיר בבית ולא לפרסם בפורומים, החל מההתלוננות על הפירסומות בתוכנה חינמית ועד המחשבות "הברורות מאליהן" שלא צריך לתת את התרומה שמספק שירות דורש על השירות שהוא נותן לך (תעשה מה שאתה רוצה אבל תשאיר את זה אצלך). זה ממשיך עם גניחות פסיכופטיות וקללות לכל עבר בפורום... התרד הזה באמת דוגמא רעה לחינוך הרע בימינו :lol: ...

(וסליחה אם פגעתי במישהו שלא מגיע לו, סתם יצא צירוף מקרים מצחיק בתרד הזה).

*עריכה - הנה הלינקים שמצאתי בעמוד של התוכנה שהמלצת\ם פה:

וזו עדות חייה שאף אחד לא עושה משהו ללא תמורה - גם במקרה של לדפוק את התוכנות המדוברות. כנראה זה בכלל מצויין לכותב התוכנה והגוף שממן אותו - ככה גם דופקים חברות אמריקאיות שמפרנסות אזרחים אמריקאים על הדרך וגם מפיצים את האיסלם ומסבירים ומתרצים את הביקורת עליו.

http://apatch.org/

Islamic Links

Who is Allah?

Who is Muhammad?

About Islaam - Learn the Basics

The Hijab - Part 1

The Hijab - Part 2

Misconceptions About Islam

Brief Illustrated Guide

אני מרגיש כמו קופמן, אבל:

פשוט בושה. היתי צופה בפי 4 יותר פרסומות ורק לא להשתמש בתוכנה שאלוהים יודע איזה גוף מממן אותה וכל ילד מבין לבד מה האידיאולוגייה שלה.

נכנסתי ללינק הלפני אחרון וישר יש השוואות בסגנון "יהודי וטוב לו, מוסלמי ורע לו". באמת אני לא מבין איך אתם מעיזים להשתמש בתוכנה הזו :bash:.

הנה דוגמה אחת:

Have you ever wondered why a nun can be covered from head to toe and shes respected for devoting herself to God, but when a Muslim woman covers, shes viewed as oppressed? Or why a Jew can grow a beard and hes just practising his faith, and when a Muslim does that, hes an extremist?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל הגיקים המפגרים שירדו עליי..זה היה מאוד לעניין ואני מקבל כרגע טיפול בתרופות בהמלצת דוקטור "BedB0y" המהולל.

אתם חושבים שהמצאתי את כל זה? לפחות שלושה ילדים אמרו לי שזה קרה גם להם,אני לא ממציא פה כלום ועכשיו שאני חושב על זה,אני לא חייב לכם הסבר על כלום. ראיתי שזה קורה לי ולעוד כמה אנשים,שאלתי פה,ראיתי שכולם פה ילדים קטנים וחבל שכך.

הקטע שהכי מעצבן פה שאנשים תפסו טרמפ על הגיג הלא מצחיק שאני חולה נפש .. צאו מהסרט בבקשה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים