עבור לתוכן

BMW Z4 vs FERRARI 355 Spider

מי יותר יפה? 494 הצבעות

1. 1. מי יותר יפה?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

dont forget that its a puter foroum with kids that can walk between my legs without touching my balls

That's because you got none ;D

בכל מקרה IIB יש לך וויכוח על איזה מכונית יותר יפה אז אתה מביא תמונה פשוט קלאסית של אחת מהן משהו שאפשר לשים על הקיר

ועוד תמונה של המכונית השנייה הכי פשוטה שיש בשביל לגרום למכונית להיראות עוד יותר רע צריך עבודת פוטושופ

זה לא בדיוק הוגן ואני בכל זאת הצבעתי לפרארי

• תגובות 60
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בכל מקרה IIB יש לך וויכוח על איזה מכונית יותר יפה אז אתה מביא תמונה פשוט קלאסית של אחת מהן משהו שאפשר לשים על הקיר

ועוד תמונה של המכונית השנייה הכי פשוטה שיש בשביל לגרום למכונית להיראות עוד יותר רע צריך עבודת פוטושופ

זה התמונה הכי טובה שמביא google image search. בגודל wallpaper...

לא עשיתי את זה בכוונה... אתה יכול לבדוק בעצמך.

פורסם

אבל אין כמו לראות אותה בעינים....

פורסם

די כבר!,

זה לא עניין של יופי, זה עניין של אופי.. יש הרבה מה להתפאר ברכב הזה מעבר ליופי בתמונות.. תקראו קצת על מבחנים לאורך ההיסטוריה וביצועי מסלול של הרכב ותדהמו באמת.

הדיוק, התקשורת, הכוח, הצליל, ההתנהגות הממכרת... והצורה בה הכל מונח יחד - הפך את המכונית הזאת ליצירה מוטורית הכי שימושית ומהנה שקיימת לדעתי, וגם בעקבות סמל הסטטוס שלה.

פורסם

זה ברור, אני לא מתווכח

זה אולי האוטו - נהיגה הכי מהנה שיש

אבל הסקר הוא על היופי לא?

פורסם

although the original argument was which car is better looking, I believe we have moved on to which car is better.

needless to say Ferrari 355 Spider kick ass!

פורסם

לא זה טימטום..,

להשוות זוג מכוניות אחת מלאת אופי ואחת חסרת אופי.

פורסם

ל-ב.מ.וו.. יש לה אופי, אבל הוא לא איטלקי, ברוטלי, וממכר .. ה-Z4 ממוסדת.. והיא פשוט חסרת אופי..

פורסם
  • מחבר

ל355 אולי אין אופי... היא פשוט מכונית מרוץ, super-car, העיצוב שלה מאוד מתון היא אלמונית.

ל Z4 יש אלגנטיות, יש לה יופי, יש לה יופי. כשאני מדמיין... ה Z4 פשוט יושבת עלי טוב יותר 8)

פורסם

זה אתה חושב כי הידע שלך.. קטן על פרארי.. ושטוף מוח מהיכולת של ב.מ.וו

פורסם

לצערנו אי אפשר להיכנס לוולפיפר ולנסוע ולכן הדיון מה יותר יפה הוא בסיידר גמור...

אגב, לא יודע למה אבל יש לי בעיה עם פרארי...משהו פסיכולוגיה שאין לי מושג מה המקור לו.

לדעתי המכונית המושלמת לנהג ביחד של עלות/תמורה היא הפורשה 911.

פורסם

אני חושב שהויכוח ביניכם לא הוגן לשני הצדדים. צד אחד (אורי) מבין במכוניות יותר מהאדם הממוצע, ורואים זאת בתגובות שלו, ועל מה הוא מדבר. צד שני (לא יודע מי, לא זוכר) מזיין בשכל על דברים שלא קשורים בעוד שאורי נותן מענה איכותי לדעותיו, וגם יש את הלא קשורים שמביאים מכוןנית שלישית להשוואה.

וד"א לא הבעתי דעה כאן.....

בעקרון יש לי חולשה ל BMW.... אבל הפרארי לא ילדה בכלל.... אלו 2 מכוניות מסוג שונה. קצת קשה להשוות ביניהן. ה Z4 היא ROADSTER במלוא מובן המילה, בעוד ה355 היא פשוט (או שאולי בכלל לא פשוט אלא מאוד) מכונית ספורט.

על יופי הסקר? שתיהן יפות. ה Z4 נראית מאוד כמו ה 3, אבל חדשה יותר. ואני לא אוהב את ה Z3 כי היא מכונית של ערסים, לא משנה מה תגידו. לכן אני מכריז על הפרארי, מבחינתי.

נהיגה? ה Z4 היא ROADSTER, זה כבר נאמר. רכב כזה אמור להיות קל, ועקב כך מהיר. כלומר מנוע מספיק חזק שיעיף אותה. לא דיברנו על נוחות. למה? כי פשוט אין. זה לא נכלל בהגדרה של ROADSTER.

לעומת זאת BMW ניסו ככל שיכלו להנעים את הנסיעה ברכב, בטוחני שעשו עבודה מצוינת.\

הפרארי היא מכונית ספורט נטו, בלי שטויות. מה זה אומר? מכונית בגודל ממוצע, ממוצע +, יפה (על טעם וריח....) מהירה, נוחה, ועם פוזה. ה 355 כוללת את כל זה.

רוצים להשוות את 2 המכוניות הללו? אי אפשר. הן לא מאותה קטגוריה.

בכל זאת?

ה 355, לוקחת, וכמו שאמרו, בגדול.

נ.ב. נסיתי לכוון לניסוח הכי פשוט שיש כדי שגם אלו שלא מבינים ברמה מעל ממוצעת כמו המיעוט הגדול בפורום (אלו שיודעים מה זה RENEGADE, ולא הסדרה....) יבינו מבלי לשחק אותה מבינים.

להקצין? רוצים להבין מה ניסיתם לעשות?

לכו תשוו מכונית פרטית וג'יפ.

הבנתם על מה אני מדבר?

צוקי,

למען תרבות נהיגה של נהגים מבינים וחוק הספורט המוטורי בישראל

פורסם

או דווקא יש לי ביצים היה לנו דיון על זה במפגש ואל תתחיל שוב כי אני אצלם ואעלה אותם לפורום :)

ד"א לZ4 בהחלט יש אופי והיא כן נוחה והיא כן מתקשר אפילו שזאת שנהגתי עליה הייתה אוט' ואני לא חובב אוט' הציר האחורי שלה זה אותו ציר Z שמשמש ב כל מכוניות ה M התיבה הייתה SEGII שהיא בכלל לא רעה יחסית לאוט' תנוחת נהיגה מעולה ביצעוים לא רעים בכלל מראה אגרסיבי ביותר ראות מעולה הגה כל כך טוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים