עבור לתוכן

BMW Z4 vs FERRARI 355 Spider

מי יותר יפה? 494 הצבעות

1. 1. מי יותר יפה?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

BMW Z4:

z403_07_1024.jpg

Ferrari 355:

46591302_2.jpg

• תגובות 60
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש יופי ויש יופי,ה-Z4 מעוצבת להפליא והיום אין ספק שהיא תמשוך מבטים מכל כיוון אפשרי על הכביש,אבל בעוד... נניח חמש שנים היא תראה כמו קיטש מוחלט,אנומליות שלא צריכה להיות על הכביש.

לעומת ה-355,שמעוצבת בטעם הרבה יותר עדין ומיושב ולא תאבד מהערך העיצובי שלה גם בעוד עשרים שנה.

ה-355 לוקחת ובגדול.

פורסם
  • מחבר

לדעתי ה 355 כבר איבדה חלק מהערך העיצובי שלה... כשאני מסתכל עליה אני רואה עיצוב שנות ה 80 מובהק וזה לא מושך אותי. ה Z4 משדרת יותר אופי ואלגנטיות. אבל ניתן לציבור להחליט.

פורסם

ה-בימר הרבה יותר שווה. אני א נכנס לדברים טכניים יותר חוץ מיופי מכיוון זאני לא מבין בזה כלום :P

פורסם

עיצוב הלהבה של ה-Z4 הוא קטסטרופה,כל משחקי האור והצל המוגזמים שנדחסו עליה פשוט הורסים את החוויה של ההתבוננות אחרי כמה דקות.

מצידי אני יכול לבהות בפרארי כל היום(רק לא בצהוב!).

והעיצוב של הספיידר מושך לפי דעתי(אני הציבור,דעתי נחשבת :P!) לאמצע שנות ה-90 מאשר שנות ה-80.

פורסם

אני חולה על הצווחות של ה 355... עוד מימי NFS 3 - Hot Pursuit רק למה צהוב ראבאק, למה...

פורסם

אני הייתי לוקח את ה-355 אבל את האמת בעיצוב ה-Z4 לוקח כי העיצוב של ה-355 הוא יותר מיושן!! ;)

פורסם

אפרופו פרארי, אהבתי את ה 512TR... ישנה יחסית, אבל פשוט יש לה את זה.

פורסם

ה-Z4 מזכירה לי משום מה איזה שהוא דג.... ואני שונא דגים.

גם בלי קשר, ל-355 יש עיצוב כזה שבאמת משדר Super Car ועוד של-Z4 יש עיצוב שמשדר "יש לי המון כסף ולכם לא".

פורסם

צודק במאה אחוז.

אהבתי את ה "יש לי המון כסף ולכם לא" נהנהבנהנה

פורסם

הפרארי 355 נראית רודסטר סתמית, ולא מיוחדת בגרוש.

ממש כמו ה-מזדה MX5 ודומיה, למשל.

ה-Z4, לעומתה, לא דומה לשום רודסטר אחרת.

אם כבר, אפשר להשוואת את ה-Z4 לפורש בוקסטר, זה קצת יותר מעשי. רק שים לב שההשוואות הנ"ל מדברות על המראה החיצוני בלבד.

פורסם

בעיתון הארץ לפני מספר חודשים עשו השוואה מול Z4 לבוקסטר מודל 2002 בארץ.

ה-Z4 לקחה מבחינת הגימור והרעש,הבוקסטר לקחה את כל השאר עד כמה שאני זוכר.

לא משנה מאיזה זוית תסתכל עליה,ה-Z4 פשוט דחוסה מדי,לדעתי,בשביל להתאים לפרופיל הזורם והנקי של רודסטר אמיתית,לדוגמה ה-300SL האגדית.

עכשיו שאני חושב על זה,הפרופיל של ה-Z4 מזכיר מאוד אבל מאוד את ה-Vette משנות החמישים עם הקימור הענק שהיה טבוע בהן,רק שב-Vette הוא נעשה בטוב טעם.

פורסם

איך בכלל אפשר להשוות בין רודסטר לציבור הרחב לבין מכונית על איך?

ואם כבר מדברים על מכוניות ללאגג אז מבחינה עיצובית תיקח בטוח הפרארי 550 ברכטה

פורסם

איגור, כל מילה... איכות

פורסם

בחרתי BMW. שימו לב שיש הבדל ענקי בצילום, הצילום של הפרארי פשוט לעומת התאורה והרושם שעושה הBMW שגם עברה הרבה וואקס :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים