עבור לתוכן

רגליים

Featured Replies

פורסם

מצא חן בעיני, רציתי לדעת מה אתם חושבים?

DSCF1586.JPG

פורסם

הנושא מקורי והצבעים מעניינים. מלבד מיקום הרגל בחלק העליון, הקומפוזיציה ממש מוצלחת.

אבל טכנית התמונה ממש לא טובה, ברמה שמציקה לעין וחבל. היא גם מצולמת בזווית קלה והייתה יכולה להראות הרבה יותר הרמונית אם הייתה מצולמת בזווית יותר ישרה לרצפה (גם הגיאומטריה הלא מושלמת של העדשה מוסיפה לכך).

פורסם
  • מחבר

לגבי הכל אני מסכים איתך, צילמה אותה ילדה שאחראית לזוג מהרגליים בתמונה.

מה הקשר לגאומטריה של העדשה ואיךהגעתלזה?

פורסם

מה הקשר לגאומטריה של העדשה ואיךהגעתלזה?

תסתכל על הרצפה, משהו נראה מוזר, כאילו היא מעט קמורה.בצילום בזווית יותר ישרה לרצפה ייתכן והתופעה הייתה פחות מורגשת.

בכל מקרה, נותנים מצלמה לילד ואתה בהחלט עשוי לקבל תוצאות מאוד מרשימות לפעמים, יש כמה תמונות שהילד שלי (בן 3.5) צילם עם האוטומטיות שלנו ויצאו מאוד יפות (אני חושש שהפנטקס קצת גדולה עליו עדיין).

פורסם

הנושא מקורי והצבעים מעניינים. מלבד מיקום הרגל בחלק העליון, הקומפוזיציה ממש מוצלחת.

אבל טכנית התמונה ממש לא טובה, ברמה שמציקה לעין וחבל. היא גם מצולמת בזווית קלה והייתה יכולה להראות הרבה יותר הרמונית אם הייתה מצולמת בזווית יותר ישרה לרצפה (גם הגיאומטריה הלא מושלמת של העדשה מוסיפה לכך).

מסכים בהחלט עם כל מילה, תנסה אולי לביים אותם שוב בצורה שהרגליים יעבירו מסר מסוים, אולי הרגשה מסוימת, צורת העמידה של האנשים והעיקרון של 1 מול 2 יכול להעביר הרבה מאוד, תנסה לצלם אתה אולי, עמידה ע"ג סולם ושימוש בפלאש חיצוני מוקפץ יכולה לטשטש את הצללים שלך, צילום עם עדשת 35-50 מ"מ תפחית את עיוותי העדשה לדעתי...

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אנסה בהמשך ואם יצא משהו מעניין אני אעדכן.

פורסם

אשמח לראות תוצאות נוספות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים