עבור לתוכן

מפרט סופי, דיון אחרון, 3670 ש"ח, מערכת i5.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אולי תבין שה"קירור" למארז לא עושה כל כך הרבה הבדל

והרכיבים ששמתי לך מספיק איכותיים

אבל בעיה שלך - במפרט יש את אחד המעבדים הכי חזקים וכרטיס בינוני

אם המחשב לא למשחקים כל כך אז זה בסדר , אבל אם אתה גיימר אז זה קצת בעייתי

המחשב הוא גם למשחקים, אבל יש לי עדיפות למעבד חזק וגם כרטיס מצויין זה לא שהוא לא טוב, והכרטיס מריץ משחקים מעולה כפי שאתם יודעים,

בעוד שנה אני יוכל לקנות חדש לא חושבים? ואם אני לא אשחק משחקים עוד שנה אז זה לא משנה..

פורסם

לא צריך להגזים. יש מעט מאוד משחקים שה HD4850 לא יצליח להריץ על מקסימום, ופה ושם תצטרך להתפשר על פילטרים, אבל זה הכל. אין משחק שלא ירוץ לך בצורה סבירה ++. זה נכון מה שאמרו שיחסית למעבד הכרטיס חלש. אבל כל זה מתוך מחשבה שתוך חצי שנה -שנה אתה מחליף כרטיס אז זה בסדר.

פורסם
  • מחבר

לא צריך להגזים. יש מעט מאוד משחקים שה HD4850 לא יצליח להריץ על מקסימום, ופה ושם תצטרך להתפשר על פילטרים, אבל זה הכל. אין משחק שלא ירוץ לך בצורה סבירה ++. זה נכון מה שאמרו שיחסית למעבד הכרטיס חלש. אבל כל זה מתוך מחשבה שתוך חצי שנה -שנה אתה מחליף כרטיס אז זה בסדר.

תודה רבה, אגב לא יצא לי לראות משחק אחד שאי אפשר להינות ממנו עם הכרטיס הזה, לפי כמה וכמה סרטונים שראיתי, ומשחקים כבדים מאוד.. :)

פשוט צריך להתפשר על הרזולוציה, המסך שאני אקנה יהיה 2233BW, בעל רזולוציה מקסימלית של 1050X1680, לא נראה לי שיהיו בעיות לאחר הסתכלותי על כרטיסים

חלשים יותר שהביצועים שהם מציגים נהדרים, גם הרבה תלוי במעבד כמובן, ואין ספק שהמעבד הזה יתרום לביצועים במשחקים משמעותית..

פורסם
  • מחבר

תגידו אתם יכולים לתת לי הצעה יותר טובה בתקציב, מTMSFOX/SKYPC/IQPC בלבד?? :)

רק אם יש משהו יותר משתלם מהחנויות הללו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים