פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים המפרט שלי נמצא בחתימה אז ככה קיבלתי משכורת ואני רוצה לשדרג משהו , אני רוצה עצות.את הכרטיס אני רוצה לשדרג אני רק לא יודע אם לחכות ל5XXX או ששוה לשדרג עכשיו.
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים שנה בבקשה את הכותרת כדי שלא ינעלו את הדיון- הוסף שימושים+תקציב שידרוג.אם אתה רוצה לשדרג בשביל משחקים, יש צורך לציין איזה ספק יש לך כרגע (לא רשמת בחתימה) ומה גודל המסך/רזולוציה טבעית.כעיקרון למה לא לחכות לHD5XXX? הם אמורים לצאת בשבועות הקרובים, וגם אם יהיו יקרים יכול להיות שמחירי HD48XX ירדו עוד קצת.
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר שנה בבקשה את הכותרת כדי שלא ינעלו את הדיון- הוסף שימושים+תקציב שידרוג. אם אתה רוצה לשדרג בשביל משחקים, יש צורך לציין איזה ספק יש לך כרגע (לא רשמת בחתימה) ומה גודל המסך/רזולוציה טבעית. כעיקרון למה לא לחכות לHD5XXX? הם אמורים לצאת בשבועות הקרובים, וגם אם יהיו יקרים יכול להיות שמחירי HD48XX ירדו עוד קצת. תקציב הוא 3k , לא יודע אם משתלם לשדרג אותו או כבר לקנות מחשב אחר .ספק יש לי thermtlake 430w חרא ספק כן,אז אם אני רוצה כרטיס מסך זה כלול בספק. חוץ מזה יש עוד משהו שכדי לשדרג?[br]פורסם בתאריך: 20.09.2009 בשעה 22:36:43 גודל מסך 20 אינץ' רחב מתכננן לקנות 22 בהמשך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.