עבור לתוכן

Lockers, מוכר לכם?

Featured Replies

פורסם

***בשביל לקבל הזמנה צריך להביא לי את המייל שלכם עדיף GMAIL!***

קיצר ידידה שלי שלחה לי את זה:

יש איזה אתר נורא מגניב שאתם עושים בו כל מני דברים דברים - מזמינים חברים, משחקים, עונים על השאלה היומית... ומקבלים נקודות שאיתם אפשר "לקנות" מתנות חינם! טוב תקראו הכל בהמשך...

רשמתי קודם שזה לא שולח לישראל אבל אחרי ברורים זה כנראה כבר כן שולח, אם לא אז חודש הבא אחרי ה-15 זה ישלח ^^

מה זה לוקרז?

לוקרז.קום הוא אתר חברתי, והוא האתר ממש פופולרי ברשת. הוא עדיין בגרסא נסיונית, בגלל זה לא השיקו אותו רשמית. זה באמת ה-אתר לקבל דברים חינם. המקימה של האתר היא המנהלת לשעבר של אמזון- שיזמה תא האתר הזה בשיתוף עם חבורת גדולות כמו APPLE וכ"ו....

אבל ברור שהשאלה היא, האם זה רמאות?

האתר הוא חינם לנסות אז אין שום דרך שיעבדו עליכם. כי אתם לא משקיעים שום דבר, לא משלמים שום דבר, וגם לא צריכים למסור כתובת (בהתחלה...) אז אין לכם מה להפסיד. האתר בדרכו הראשונית ולאחר הרשמה תוכלו לשחק במשחקון נחמד בו תזכו בנקודות. האתר לגיטימי לחלוטין. המנכ"לית של החברה היתה סגנית נשיא חברת אמזון.קום, ומנהלת שיווק ראשית באמריקן איגל. כמו כן הוא מאושר על ידי ליברטי מדיה, אשר הינו בעל מניות של חברת טיים וורנר.

חלק מהפרסים כוללים משחקי ווי, אקס-בוקס, פלייסטיישן, אייפוד טאצ'ים ואפילו מאקבוקים. יותר מלשחק במשחק מההתחלה, תוכלו להרוויח נקודות בכך שתענו על השאלה היומית, בכך שתתחברו מדי יום ובכך שתזמינו חברים לאתר. השאלה היומית מקנה 2-10 נקודות וחיבור לאתר כל יום נותן 2 נקודות. נשמע טוב, נכון?

לדעתי זה לא רמאות כי יש להם הסכמים עם פייסבוק והוא לא מתעסק עם רמאים... אז שווה לנסות!!

http://www.lockerz.com

ממש שווה לכם! יש לי כבר 50 נקודות מיומיים, ואני כבר יכולה להזמין דברים...

אחרי חפירות רבות שלה נכנסתי לאתר

וזה דווקא נראה די נחמד

זה לא מסובך כמו BUX או אתרים כאלה שיקח שנים עד שתרויחו משהו

מלמעלה היא כבר כתבה שכל יום מקבלים איזה 2 נק' לפחות רק על להיכנס ועוד 2נק' לפחות על לענות על שאלה (שסהכ זה לוקח 2 דקות)

דוג' לדברים שאפשר לקנות בסוף בעזרת הנק' הם

IPOD TOUCH 32 GB - 700 נק'

PS3 -625

XBOX -625

יש גם משחקים ועוד מלא דברים

תכנסו ותראו

אז מי שרוצה הזמנה לאתר שישאיר פה מייל אני אשלח לו

***בשביל לקבל הזמנה צריך להביא לי את המייל שלכם עדיף GMAIL!***

פורסם

מה הקטע פה זה לזמן מוגבל? או שהפרסים מוגבלים למספר כלשהו?

כי זה נחמד והכל אבל האם יש איזה מיליארדר שמממן את זה בתור תרומה?

פורסם
  • מחבר

אתה פשוט אוסף את הPTZ וככל שאתה צובר אתה יכול לקנות עם זה הרבה יותר..

ואין שם קש שופ או משהו כזה שמליארדרים יכולים להשתמש, כולם שווים.

הפרנסה שלהם זה מין הסתם מפרסומת שבצד כל הזמן.

כל מי שרוצה הזמנה שיכתוב פה את המייל שלו

פורסם

אני רשום, אך לא משקיע,

אבל אני יכול להגיד שהאתר אמין,

הבעיה היא שמשלוחים לישראל יגיעו רק ב15 באוקטובר.

פורסם

התכוונת להגיד שישלח לך את המייל בהודעה פרטית! ;)

פורסם

אל תפתח ציפיות, זה סתם אתר scam מעפן

פורסם

האתר לא SCAM לפי מה שהבנתי. מה שכן אין לכם מה לנסות להיכנס לזה (יש לי אחד למקרה שאתם שואלים). הם שולחים רק בארה"ב, ברגע שתשתמשו בשירות שליחה לארץ זה יצא לכם יקר ולא שווה את זה. בנוסף גם צריך 600 ומשהו נקודות בשביל לקנות משהו שבאמת שווה, זה אומר לבזבז הרבה מאוז זמן. באותו זמן אפשר ללכת לעבוד ולקנות מוצר עם אחריות ובלי בעיות.

פורסם
  • מחבר

מה15 לאוקטובר זה נהיה לכל העולם, כתוב שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים