עבור לתוכן

GoEco - מישהו שמע על הפרויקט?

Featured Replies

פורסם

אני זוכר שמישהו סיפר לי על משהו כזה בדרום אמריקה, אתה מגדל איזה חיה (נמרים , אריות ושטויות) ואז אחרי שנה לוקחים אותה ממך...

זה בערך מה שאני זוכר מהסיפורים שסיפרו לי

פורסם

דן , דבר ראשון אז לא , לא הכרתי ,לא הייתי ולא שמעתי.

דבר שני- תודה לך על שהחלטת לחלוק עימנו את הכתבה הנפלאה הזאת.

אני שוקל ברצינות לקחת לעצמי איזה פרוייקט כזה ולצרף אותו לטיול שאני מתכנן, חוז מהעובדה שהם מציעים השתתפות כספית בעלויות שהייה ובכרטיס חזרה לארץ,

זה נראה כמו חוויה וגם לא חייבים ללכת לזה לבד אפשר ללכת גם עם שותף או בת זוג.

פורסם

בכתבה הכל נראה וורוד, תכנסו אל האתר שלהם ותקראו את הפרטים

דברים כאלו שעל פי הכתוב הם "התנדבות" עולים לך בין 300 ל800 יורו וזה רק השהייה, כל נושאי הטיסה והמסביב הם על חשבונך

פורסם

חח נו ברור

למה להם לשלם מלא כסף להביא אזרחים אחרים

שהוא יכול להביא איזה כמות בכמה דולרים ליום שיעבדו שמה .

פורסם

יש דבר כזה בפרו, אבל לוקחים לך 200 דולר לחודש

פורסם

ברור שאין דבר כזה בחינם, זה התנדבותי לגמרי וחלק מההתנדבות זה לפתוח את הארנק.

להרחבה בעניין המימון עצמי ומימון עי הארגון.

http://www.goeco.co.il/article.php?id=4

פורסם
  • מחבר

בכתבה הכל נראה וורוד, תכנסו אל האתר שלהם ותקראו את הפרטים

דברים כאלו שעל פי הכתוב הם "התנדבות" עולים לך בין 300 ל800 יורו וזה רק השהייה, כל נושאי הטיסה והמסביב הם על חשבונך

אני לא יודע אם $600 זה הרבה לשהות של שבועיים (בקניה למשל), אבל העלות היא ממש לא ה-issue פה. זה פשוט נראה לי כמו סוג שונה לגמרי של טיול וחוויה מאוד מרתקת.

פורסם

אני לא יודע אם $600 זה הרבה לשהות של שבועיים (בקניה למשל), אבל העלות היא ממש לא ה-issue פה. זה פשוט נראה לי כמו סוג שונה לגמרי של טיול וחוויה מאוד מרתקת.

תהייה בטוח שזה חוייה מרתקת.

פורסם

wow thats a good idea...

instead of taking some sucker who they will pay

1$ a day

they got a bigger sucker who will pay them money!

and do the job for free!

:lol: :lol: :lol:

"לא, זאת לא קומבינה."

h :lol:

פורסם
  • מחבר

Preserving wildlife is not a job, and those who engage in it are not suckers, אידיוט.

פורסם

האמת שלא, האתר בוקמרק, יכול להיות שאם יהיה לי קצת זמן לחופש אני יחשוב על לעשות את זה.

מבחינה של טיול קצר שבאמת מספק חוויה כלשהי ולא חופשת בטן גב הדבר הזה נראה כפתרון לא רע במיוחד בהתחשב בחוויה שהוא מספק ובעלות הנמוכה יחסית.

פורסם

עלק התנדבות..ניצול כלכלי ציני

פורסם

exactly...

they just give it a nice name.

people need to understand that nothing in this world is free.

some one is getting this money and living well from that kombina

watch zeitgeist..it will open your eyes

פורסם

I hate those people who watch a movie, have a so-called 'enlightening', and then feel above everyone else.

I think you lost the point, if you want to help other people, or the planet, you don't need to look for a profit.

Not everyone think about 'how much money I'll earn for it' when they see a wounded animal or a lonesome orphan.

What do I care if someone earns money while making me feel better, while making other people feel better?

Think of it as paying for a shrink, only you have some good memories to keep.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים