עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט (תקציב: עד 4K-4.5 כולל מסך)

Featured Replies

פורסם

שלום, ברצוני לקבל חוות דעת על המפרט הבא:

AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray
Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU Cooler
Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 Chipset
OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Gold Edition C5
WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS
Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI Toxic Edition
ANTEC Three Hundred 300 Gaming
HEC 500TE-2WX 500W
Dell 2209WA

מטרת המפרט היא גיימינג בעיקר, ועיצוב גרפי (2D) - פוטושופ לא ברמה כבדה.

אני מתלבט אם ללכת על ה-core i5, או ללכת על הפנום. בנוסף, הבנתי שבקרוב יוצאים כ"מ חדשים תומכי DX11. האם כדאי להמתין להוזלה במחירים של כ"מ הנוכחים?

ומה לגבי התדרים של הזכרונות? האם כדאי להשקיע ב800 או ללכת על 1066?

תודה.

פורסם

קודם כל יש לך מפרט טוב.

אם אתה יכול להשיג בתקציב I5, עדיף לך.

800 לעומת 1066 - אותם ביצועים. לך על הזול יותר...

כרטיסי המסך אמורים לצאת ב-23 לחודש. אני הייתי ממתין.

פורסם
  • מחבר

מה שכן ,הבנתי שה-HDD בעייתי (Caviar Green), ולא יעיל מבחינת ביצועים. על איזה כונן אתם ממליצים לי?

איך הכונן הזה של סמסונג? Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ?

ובל נשכח את שאר שאלותיי :)

פורסם

חשבתי שעניתי על שאר שאלותיך....

ה-GREEN "בעייתי" אם בחרת אותו בטעות. יש לו יתרונות וחסרונות כמו לכל כונן, פשוט תבחר את מה שמתאים לך.

בגדול:

GREEN - פחות רעש, פחות חשמל, פחות חום, פחות ביצועים.

BLUE - ממוצע בהכל.

BLACK - רועש, חם, צורך יותר חשמל, נותן יותר ביצועים.

הסמסונג הוא ממוצע (שקול ל-BLUE), אבל מנסיוני (לא מבוסס על מדידות מעבדה) שקט יותר מה-BLUE.

פורסם

בתקציב הזה את יכול בכייף לבנות מפרט מבוסס על core i5 ,בכל מיקרה הייתי מחכה לכרטיסים החדשים .

או להפך ,הייתי חוסך עכשיו ובונה מפרט זול יותר מבוסס על x3 720 be ,וחוסך קצת ,ובהמשך משדרג.

בכל מיקרה ההחלתה היא שלך ,תגיד מה אתה מעדיף ואנחנו כבר נבנה מפרט .

פורסם
  • מחבר

את האמת, אני מעדיף מפרט מבוסס core i5, אבל שהמעבד לא יהיה על חשבון הביצועים של הכרטיס מסך.. כדאי אז לחכות עוד מעט ליציאת כרטיסי המסך החדשים, להוזלת מחירים? ומה אמרת לגבי ה-X3 720? לא כדאי כרגע ללכת על כמה שיותר ליבות, אפילו שאין עוד יישומים שמנצלים את כל ה-4 באופן הכי יעיל? (למען שדרוג עתידי, ולא קניית מחשב חדש).

פורסם

את האמת, אני מעדיף מפרט מבוסס core i5, אבל שהמעבד לא יהיה על חשבון הביצועים של הכרטיס מסך.. כדאי אז לחכות עוד מעט ליציאת כרטיסי המסך החדשים, להוזלת מחירים? ומה אמרת לגבי ה-X3 720? לא כדאי כרגע ללכת על כמה שיותר ליבות, אפילו שאין עוד יישומים שמנצלים את כל ה-4 באופן הכי יעיל? (למען שדרוג עתידי, ולא קניית מחשב חדש).

זה למה המלצתי על ה x3 720 ,כי אתה יכול לפתוח בו ליבה רבעית ,ולקבל מרובע ליבות במחיר של שלוש .

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת לפתוח ליבה רביעית? הליבות זה דבר פיסי על המעבד הרי, לא? מה שכן, אני יודע שב-BE ה-multiplier פתוח, אז יותר קל לעשות OC.. יש אפשרות להרכיב מפרט עם i5 במחיר הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים