פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים סדרות:להוציא את הכלבBattlestar GalacticaIn Plain SightThe ShieldNip/TuckThe West WingCriminal Mindsסרטים:Inglourious BasterdsPulp Fictionמרתון The Godfatherמרתון The Matrixמרתון The Lord of The RingsCidade de DeusGladiatorGangs of New YorkDonnie DarkoGoodfellasKill Bill 1+2 L.A. ConfidentialPlanet TerrorThe Dark KnightThe Silence of The LambsThe StingWalk The Line
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים למרות שזה מרגיש ככה, יום כיפור לא ארוך יותר מיום רגיל, לכן סדרה רצינית וארוכה לא תספיק לסיים. לכן אמליץ על מרתון שר הטבעות, יכול להגיע ליותר מ12 שעות עם הפסקות סבירות, אחרי זה תקרא ספר טוב ולפני שתרגיש, נגמר
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים למרות שזה מרגיש ככה, יום כיפור לא ארוך יותר מיום רגיל, לכן סדרה רצינית וארוכה לא תספיק לסיים. לכן אמליץ על מרתון שר הטבעות, יכול להגיע ליותר מ12 שעות עם הפסקות סבירות, אחרי זה תקרא ספר טוב ולפני שתרגיש, נגמר אמרתי כבר ואני אחזור על זה,שובר שורות סדרה מדהימה(מועמדת לפרס סדרת הדרמה הטובה ביותר) משלבת דרמה + אקשן + מתח והיא בסה"כ 2 עונות (העונה הראשונה 7 והשניה 13 פרקים) אני דפקתי מרתון ביומיים סיימתי את 2 העונות אגב, אוסיף המלצה: היחידה. אחלה סדרה,לא דורשת עקביות,אפשר לראות סתם פרקים רנדומליים..אחלה סדרת דרמה
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים VOD לא עובד בכיפור אם אני לא טועה אני זוכר שזה עבד, כאילו רק תכנים מסויימים. (שנות ה70 לא אחד מהם ) אני חייב לסיים את העונה לפני יום כיפור!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.