עבור לתוכן

שוורצנגר מציג : לפלף לבנבן -> גבר גבר לעניין

Featured Replies

פורסם

אין, אני חייב לשים תמונה של ארני כדי להראות את ההבדלים בינו לבין קולמן הזה. אשכרה היפה והחיה .

תראו איך אותם שרירים נראים יפה אצל ארני. שרירי החזה, הרגליים, ליד המרפקים. הפחחות של קולמן היא על הפנים ואת ארני ליטשו כמו תחת של תינוק.

2cmuqvk.jpg

• תגובות 59
  • צפיות 12.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יפה כתבת על ההבדלים בין ארני לקולמן זאת הייתה בדיוק הכוונה שלי.

פורסם

חחחח

איזה כישרון :lol:

פורסם

אני לא יודע אם יש היום ספורט מקצועני שבו אין סטרואידים אנבוליים.

פעם שאלו את מאמן נבחרת ארה"ב לשעבר איך זה שאת הסינים, הרוסים והמזרח גרמנים

כל הזמן תופסים בחשד לשימוש בסטרואידים ואותם לא ,הוא ענה שזה לא שהם לא משתמשים פשוט הם

יודעים יותר טוב איך להסתיר את זה בבדיקות.

פורסם

אגב רק כדי להכניס אותכם לפרופרציות, 90 אחוז מהספורטאים התחרותיים ואני מתכוון לכל סוג של ספורט, משתמשים בחומרים כאלו ואחרים...(וכן, בולט לא 'טבעי' :smile1:)

פורסם

זה רק עיניין של זמן שיתפסו את בולט, אלא אם כן הוא בחור עם הרבה מזל

פורסם

לא.

כמות ההורמון תלויה בגנטיקה

כדאי שתיקח בחשבון שאסטרוגן (ההורמון הנשי) מגיע מטסטוסטורון ולכן גבר עם כמות גבוהה של טסטוסטורון יהיה גם בעל כמות יותר גבוהה של אסטרוגן

ואיך באות ההשלכות של זה?

פורסם

לפעמים אין השלכות ולעיתים רחוקות זה יכול לגרום לבעיות

לי יש כמות גדולה מידי של טסטוסטורון ואף פעם לא היו לי בעיות עם זה

לא הזעת יתר ולא כלום. רק דברים טובים כמו תוצאות מהירות בפיתוח מסת שריר.

פורסם

מה זה "בואו נהייה ריאליים" ? אני חושב שמישהו עם מבנה גוף מתאים כן יוכל להיות ברמה שלו. הוא רק צריך לעבוד על עצמו בקביעות, לקחת תוספים נכונים ולעזור לגוף להיראות ככה עם משטר אימונים רציני. מה חסר אנשים בחדרי כושר שנראים ככה ?

הסוד של ארני הוא שהיה לו מבנה גוף מאוד יפה. בטן צרה, חזה רחב ותחת קטן. הוא נראה פשוט מושלם מכל כיוון שלא צילמו אותו ואהב את זה.

יש ראיון שהוא אמר שלאחר כל ביקור בחדר כושר כשהוא הרגיש את השרירים נפוחים והדם זורם הוא הרגיש כאילו הוא גמר. והוא הרגיש כאילו הוא גמר כשהוא הראה את השרירים, בתחרויות, בצלומים, החדשר כושר, בכל מקום ולכן הוא כל כך נהנה מהעניין הזה.

הנה מצאתי את הוידאו בשבילכם. תראו את האימון ואיך הוא מסביר את זה שהוא בגן עדן. זה הסוד שלו, הוא לא משהו מיוחד. ההנאה זה הכל בספורט.

אם לא נהנים, אין דבקות במטרה ואם אין דבקות במטרה - אין תוצאות.

"I'm cumming day and night"

חחחח איזה מחוק השוורצנגר הזה היה... אני בטוח שזה לא יהיה לו נעים אם הסרטון הזה ייקבל תשומת לב עכשיו כשהוא במעמדו :lol:

פורסם

זה רק עיניין של זמן שיתפסו את בולט, אלא אם כן הוא בחור עם הרבה מזל

כל אלה שעולים איתו לרוץ גם לוקחים חומרים, תבינו שאין שום מצב בעולם לרדת בריצת 100 מטר מתחת ל10 שניות ללא חומרים, החומרים מאפשרים לפרוץ את היכולת האנושית(או הטבעית), ומשם הכל תלוי בגנטיקה, שבולט התברך בה.

יש אנשים תמימים ברחבי העולם שבאמת חושבים שכל הספורטאים התחרותיים ברמות הגבוהות לא נוטלים חומרים, ואגב - אין בזה שום דבר רע.

פורסם

מכל הלב, לך תזדיין.

Meir 787 יש לך אזהרה רביעית על העלבת משתמש[br]פורסם בתאריך: 22.09.2009 בשעה 00:48:15

תגובות לא רלוונטיות נמחקו. דברו כאן רק על שוורצנגר.
פורסם

עוד כמה זמן הוא יהיה מושל קליפורניה בערך? יש לי שאיפה לחיות יום אחד בלוס אנג'לס

פורסם

מישהו שם לב לסדנא המיוחדת שארנולד מעביר לבחור הצעיר מ7:53 עד 8:33?..

(סורי, הייתי חייב :bash:)

פורסם

מהסרטון הזה יוצא הרושם שארני הוא בחור מצחיק שאוהב להתבדח עם כולם. כמובן שעם כל מסת השרירים האלה זה נראה מאוד משעשע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים