עבור לתוכן

שוורצנגר מציג : לפלף לבנבן -> גבר גבר לעניין

Featured Replies

פורסם

עשיתי בדיקות דם לא מזמן ויש לי את התוצאות של הבדיקות עדיין אני חושב

אם יש לי אותם אתה יכול להגיד לי איך זה כתוב?

יוווווווו אני לא מוצא את הבדיקות דם איזה עצבים

• תגובות 59
  • צפיות 12.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אלכס, אתה יכול בבקשה להגדיר אדם הסובל ממחסור בטסטוסטרון?

"היפוגונדיזם", מחסור בהורמון טסטוסטרון, יכול לגרום למגוון בעיות בריאותיות אצל גברים בכל הגילאים, החל מבעיות פוריות, דרך השמנת יתר ועד ירידה במסת העצם.

ממליץ לקרוא בחום:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000318004

===================================

אגב שכחתי להוסיף סימנים של לקיחת סטרואידים אנאבוליים:

אצל גברים:

הקטנת האשכים, הופעת אקנה פתאומי על אזור הפנים, הופעת אקנה פתאומי על אזור הגב והכתפיים

אצל נשים: הקטנת החזה, התקרחות באזור הקודקוד על הראש, עיבוי הקול

פורסם

רגע אז כל מי שיש לו חוסר תאבון ולא מצליח לבנות מסת שריר בכלל הוא אדם שיש לו בעיות טסטוסטרון?

פורסם

קראת את הכתבה שהבאתי ? לא כי אני מזהה שלא לפי השאלה. אני שונא לענות בלי שקוראים את התשובה...

כ-3% מהגברים בעולם המערבי סובלים מרמה כלשהי של היפוגונדיזם. השפעת המחסור משתנה לפי השלב בחיי הגבר. בתקופת העוברות תיתכן פגיעה בהתפתחות איברי המין עד מצב שבו תינוק זכר נולד עם איברים הנראים נשיים. שלב קריטי נוסף הוא בגיל ההתבגרות. מחסור בהורמון בשלב הזה יכול להפריע להתפתחות תקינה של מסת שריר ואיברי המין וימנע העמקה של הקול וצמיחת שיער. לעתים אף יופיעו ניצני שדיים והידיים והרגליים עלולות להיראות ארוכות באופן לא פרופורציונלי.

נפוץ הרבה יותר הוא המחסור הטבעי בטסטוסטרון בגיל מבוגר. כ-30% מהגברים בני 70 ומעלה מפרישים רמות טסטוסטרון נמוכות מהנורמלי. כאשר הירידה היא חדה ייתכנו בעיות בזקפה, בעיות פוריות, ירידה בשיעור, עלייה במשקל, ירידה בגודל ומוצקות האשכים, ירידה במסת השריר, התפתחות של רקמת שד ואיבוד מסת עצם. גם מבחינה מנטאלית יכולים להתרחש שינויים - ירידה בחשק המיני, קשיים בריכוז, עייפות, עצבנות ושינויים בטמפרטורת הגוף.

למתחכמים שימו לב.

חשוב מאוד לא להתפתות ליטול מנות יתר של טסטוסטרון. זהו אחד ההורמונים המשמשים כסם לא חוקי לספורטאים, וגברים עשויים לחשוב כי נטילתו תהפוך אותם ל"גבריים יותר" גם אם רמות ההורמון בדם אינן נמוכות. אמנם החומר בונה מסת שריר, מצמיח שיער גוף ועשוי להעמיק את הקול, אך יש לו גם תופעות לוואי שליליות - צבירת נוזלים, נשירת שיער הראש, החמרה בבעיות של דום נשימה בשינה, עלייה בסיכון לגידולים שפירים בערמונית והחמרה של סרטן ערמונית אם הוא כבר קיים, החמרה של סרטן שד גברי, התכווצות אשכים, עלייה בלחץ הדם ואקנה. כמו לגבי רוב החומרים - הכי בריא להיות בנורמה.

פורסם

...בגלל זה לכל סייקל מוסיפים פוסט-סייקל. עזוב, הנושא הזה של החומרים זה לא משהו שכדאי לך להכנס אליו אם אתה לא רציני בעניין.

פורסם
  • מחבר

הנושא הזה של ה " חומרים " הוא לא משהו שצריך להכנס אליו בכלל. נקודה.

התוצאות השליליות עולות בהרבה על אלה החיוביות והמיידיות.

פורסם

קראת את הכתבה שהבאתי ? לא כי אני מזהה שלא לפי השאלה. אני שונא לענות בלי שקוראים את התשובה...

כ-3% מהגברים בעולם המערבי סובלים מרמה כלשהי של היפוגונדיזם. השפעת המחסור משתנה לפי השלב בחיי הגבר. בתקופת העוברות תיתכן פגיעה בהתפתחות איברי המין עד מצב שבו תינוק זכר נולד עם איברים הנראים נשיים. שלב קריטי נוסף הוא בגיל ההתבגרות. מחסור בהורמון בשלב הזה יכול להפריע להתפתחות תקינה של מסת שריר ואיברי המין וימנע העמקה של הקול וצמיחת שיער. לעתים אף יופיעו ניצני שדיים והידיים והרגליים עלולות להיראות ארוכות באופן לא פרופורציונלי.

נפוץ הרבה יותר הוא המחסור הטבעי בטסטוסטרון בגיל מבוגר. כ-30% מהגברים בני 70 ומעלה מפרישים רמות טסטוסטרון נמוכות מהנורמלי. כאשר הירידה היא חדה ייתכנו בעיות בזקפה, בעיות פוריות, ירידה בשיעור, עלייה במשקל, ירידה בגודל ומוצקות האשכים, ירידה במסת השריר, התפתחות של רקמת שד ואיבוד מסת עצם. גם מבחינה מנטאלית יכולים להתרחש שינויים - ירידה בחשק המיני, קשיים בריכוז, עייפות, עצבנות ושינויים בטמפרטורת הגוף.

למתחכמים שימו לב.

חשוב מאוד לא להתפתות ליטול מנות יתר של טסטוסטרון. זהו אחד ההורמונים המשמשים כסם לא חוקי לספורטאים, וגברים עשויים לחשוב כי נטילתו תהפוך אותם ל"גבריים יותר" גם אם רמות ההורמון בדם אינן נמוכות. אמנם החומר בונה מסת שריר, מצמיח שיער גוף ועשוי להעמיק את הקול, אך יש לו גם תופעות לוואי שליליות - צבירת נוזלים, נשירת שיער הראש, החמרה בבעיות של דום נשימה בשינה, עלייה בסיכון לגידולים שפירים בערמונית והחמרה של סרטן ערמונית אם הוא כבר קיים, החמרה של סרטן שד גברי, התכווצות אשכים, עלייה בלחץ הדם ואקנה. כמו לגבי רוב החומרים - הכי בריא להיות בנורמה.

אכן נכנסתי וקראתי אבל קצת התבלבלתי שם וממה שזה נראה התוצאות הן בכלל השמנה

יש לי שאלה אחרת

האם רמת ההורמון בדם משתנה לטובה כשמישהו עוסק בספורט אינסטנסיבי?

פורסם

לא.

כמות ההורמון תלויה בגנטיקה

כדאי שתיקח בחשבון שאסטרוגן (ההורמון הנשי) מגיע מטסטוסטורון ולכן גבר עם כמות גבוהה של טסטוסטורון יהיה גם בעל כמות יותר גבוהה של אסטרוגן

פורסם

באתי לכתוב אותו דבר^. אתה נולד עם גוף שמייצר משהו, אז אם אין לך תוצאות בילדות כמו שפירטתי למעלה או תוצאות דומות בהזדקנות, כמו רוב האוכלוסייה, לעולם לא תצטרך תוספות לגוף שלך.

השאלה היא האם אתה חש בתסמינים הקיצוניים שהוזכרו לגבי הנוער שהרי בגיל 20 היית כבר אמור לעבור את כל זה fighter לא עכשיו שזה יצוץ.

פורסם

לארני היה גוף מושלם... גם שרירי וגם חטוב להפליא...

תראו את הסרטון הבא: לארני יש גוף שנראה טבעי ויפה לעומת רוני שנראה פשוט מגודל ולדעתי ממש לא יפה.

זה נראה לך טבעי?! לי זה נראה עצום, מוגזם וממש ממש לא מושך. אף אחד לא נראה ככה ללא עיסוק אובססיבי יומיומי לאורך שנים בהגעה מכוונת למצב הזה - הדבר האחרון שהייתי מגדירה בתור טבעי. מראה שרירי טבעי זה מה שרואים אולי על פועלי בניין או אנשים שכחלק מהחיים שלהם עוסקים בפעילות גופנית בכמות קצת גבוהה מהממוצע בתור מקצוע או תחביב.

מה שכן, רוני אכן נראה הרבה יותר גרוע מארנולד.

פורסם

טבעי ביחס לרוני שנראה כמו מפלצת וביחס לבודי בילדרים של היום.

המטרה בתחרויות האלה זה להראות ולהדגיש כמה שיותר את כל השרירים הקיימים בגוף האדם וגם הסימטריות מאוד חשובה שם מהבחינה הזאת הגוף של ארני מושלם.

פורסם

אגב שוורצנגר, מאז שהוא הפך למושל קליפורניה הוא לא מפסיק לעשות כושר, אפילו בסיורים...

http://www.youtube.com/watch?v=TlXF2_izmsk

פורסם

הרסת אותי יניר, פשוט :lol: זה כאילו שכשיש שרפה והיועצים שואלים אותו אם הוא רוצה לבקר שם הוא כזה:

"זה חדר כושר ?"

"לא"

"fuck it"

פורסם

אגב שוורצנגר, מאז שהוא הפך למושל קליפורניה הוא לא מפסיק לעשות כושר, אפילו בסיורים...

http://www.youtube.com/watch?v=TlXF2_izmsk

:lol: גאוני... יש לו כשרון נסתר אחרי כל השנים בחדרי כושר

פורסם

חחחחח חזק!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים