עבור לתוכן

מחפשת מסך 20", רחב, לשימושים משרדיים. 800-1000 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

חג שמח כולם,

אני מחפשת מסך רחב של כ-20" (אני מניחה שגם 19" זה בסדר אם זה מוריד במחיר/ נותן איכות טובה יותר). יחובר באופן קבוע לתחנת עגינה שתומכת ב-VGA בלבד.

- המסך ישמש כמעט רק לעבודה משרדית טקסטואלית לאורך הרבה שעות. מעט צפייה בסרטים, משחקים בכלל לא.

- חייב להיות מט (אני לא יודעת אם קיימים מסכים נייחים עם ציפוי מבריק אבל זה Deal-breaker מבחינתי).

- אני לא עוסקת בדברים שמחייבים רזולוציה מאד גבוהה. אני רגילה ל-Pixel Size נמוך למדי במסך 12.1" עם רזולוציה של 1280X800 ומסך 14.1" עם רזולוציה של 1400X1050, הייתי מעדיפה שהרזולוציה הטבעית תיתן גודל פיקסל קצת יותר גדול מאלו.

האם יש לדעתכם טעם לעלות ל-22" לשימושים כאלו או שזה לא באמת ישפר את חווית השימוש? ברור לי שזו שאלה סובייקטיבית, אני פשוט מעוניינת לשמוע מנסיונם של אחרים שכן מעולם לא עשיתי שימוש במסכים בגדלים כאלו. האם יש הבדל מהותי במחיר או בתכונות שמחשבי 20" מציעים לעומת מחשבי 22"?

אני מניחה שהתקציב מאפשר מסכי TN בלבד, האמנם?

פורסם

אין סיבה שלא תקחי את ה2209WA שהוא בחריגה קטנה מהתקציב שלך, אבל את לא תתחרטי, אני מבטיח לך.

בנוגע ל19/20/22, ההפרשים היום כל כך קטנים שחבל לא לקחת 22

פורסם

מצטרף להמלצה ל-2209WA. חוויית השימוש עם מסך לא-TN היא משהו שיש להתנסות בו, וזה מאוד מומלץ.

לגבי גודל פיקסל, אין לך מה לדאוג - מסכים שולחניים הם עם גודל פיקסל הרבה יותר גדול מאשר מסכי ניידים.

במסכים רחבים, מסכי 20-22" מגיעים לרוב עם 1680X1050, בעוד ב-19" זה 1440X900.

פורסם

גם אני מצטרף בחום להמלצה על ה-DELL 2209WA המצויין והסופר-משתלם.

בתור אחד שעובד שעות רבות מול טקסט, מסכי TN לא מומלצים כלל לעבודה ממושכת עם טקסט.

22' רחב הוא גודל כמעט אידאלי, במיוחד עפ פאנל איכותי ומחיר מצויין. המסך היחיד שמתאים יותר הוא מסך 20' רגיל איכותי שלשימושי טקסט הוא מעשי בהרבה (אבל עם dot pitch מזערי שלא טוב לך).

פורסם

הבעיה היותר מהותית היא שמסכי 20" איכותיים כמעט אין בנמצא, והבודדים שיש עולים הרבה מעבר לתקציב...

פורסם
  • מחבר

נראה שיש קונצנזוס, אני הולכת על ה-2209WA.

שאלה נוספת, האחריות על מסכים היא של יבואן ראשי או שמקובל שכל חנות נותנת אחריות בנפרד? אחריות של מי צריך לחפש כשקונים?

פורסם

האחריות היא של DELL ישראל ומעבדת יעל פתרונות בהרצליה.

נקסטופ שהם יבואן עצמאי טוענים שהאחריות היא גם כן מול יעל בסופו של דבר, למרות שהפנייה והמימוש מתבצע ישירות מול נקסטופ. בעבר דווקא יצא לי לממש אחריות על מסך שקניתי מנקסטופ ובסופו של דבר אחרי מספר שיחות טלפון מול נקסטופ, אמרו לי לפנות באופן עצמאי ליעל, מה שעשיתי, והמסך הוחלף.

לחלק מהיבואנים (CMS) יש מעבדות משלהם (CPM), שגם יכולות לתת שירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים