עבור לתוכן

רוצה לעשות טיול - אבל ההורים קרציות

Featured Replies

פורסם

למה בכלל אתם עונים לו. אין לו שמץ של מושג על מה הוא מדבר.

• תגובות 37
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סטרילי ומשעמם

מה כבר ראית באירופה? פריז? לונדון? מקסימום נסעת עם המשפחה בטיול מאורגן משמעם. אירופה יבשת מדהימה ביופיה, ספוגה באלפי שנות היסטוריה ותרבות. אבל מה לעשות הכל עניין של תדמית. אירופה נתפסת כיעד משעמם לאנשים מבוגרים (הוכחה נוספת שרוב הצעירים לא מבינים כלום בחיים) ודרום אמריקה יעד אקזוטי לצעירים.

פורסם
  • מחבר

מה כבר ראית באירופה? פריז? לונדון? מקסימום נסעת עם המשפחה בטיול מאורגן משמעם. אירופה יבשת מדהימה ביופיה, ספוגה באלפי שנות היסטוריה ותרבות. אבל מה לעשות הכל עניין של תדמית. אירופה נתפסת כיעד משעמם לאנשים מבוגרים (הוכחה נוספת שרוב הצעירים לא מבינים כלום בחיים) ודרום אמריקה יעד אקזוטי לצעירים.

האמת שאני כבר נסעתי איזה 7 פעם לטיולים מאורגנים באירופה עם ההורים..איטליה אנגליה הולנד ספרד צרפת גרמניה ובלגיה..נראה לי שכבר מיציתי בכל מקרה.

עזוב אותך הסטוריה ומוזיאונים, ראיתי יותר מדי מזה.

חוץ ממוזיאון השעווה, הוא שולט :silly:

פורסם

אה אה טעות בידך דווקא הייתי הרבה באירופה אבל גם הרבה במזרח.

מבחינת נופים אין מה להשוות המזרח לוקח בגדול, מבחינת עלויות כנ"ל. בעצם מבחינת הכל המזרח לוקח ובגדול.

בטח לא יעניין אותך אבל עוד שבועיים בדיוק אני בהודו. יכולתי לנסוע לכל מקום אבל מבחינת העניין המזרח מנצח.

פורסם

אין מה לריב על איפה הנופים הכי יפים או איפה הכי כיף. כל אחד ומה שהוא אוהב. חוץ מזה גם ככה הנופים הכי יפים בדרום אמריקה מקרחונים , הרים מושלגים, אגמים בצבע תכלת, מדבריות מלח, יערות גשם עד עתיקות של בני המאיה בקיצור לא חסר.

והכי חשוב:

;)

פורסם

דברים שאין באירופה

[attachment deleted by admin]

פורסם

אין מה לריב על איפה הנופים הכי יפים או איפה הכי כיף. כל אחד ומה שהוא אוהב. חוץ מזה גם ככה הנופים הכי יפים בדרום אמריקה מקרחונים , הרים מושלגים, אגמים בצבע תכלת, מדבריות מלח, יערות גשם עד עתיקות של בני המאיה בקיצור לא חסר.

והכי חשוב:

;)

ואתה עוד אומר שאני לא מבין כלום. לא ראית אלפית מאירופה. [br]פורסם בתאריך: 19.09.2009 בשעה 17:05:38

האמת שאני כבר נסעתי איזה 7 פעם לטיולים מאורגנים באירופה עם ההורים..איטליה אנגליה הולנד ספרד צרפת גרמניה ובלגיה..נראה לי שכבר מיציתי בכל מקרה.

עזוב אותך הסטוריה ומוזיאונים, ראיתי יותר מדי מזה.

חוץ ממוזיאון השעווה, הוא שולט :silly:

כמו שאמרתי הובילו אותך באירופה על רצועה בטיול מאורגן. לא ראית כלום.[br]פורסם בתאריך: 19.09.2009 בשעה 17:07:11

אה אה טעות בידך דווקא הייתי הרבה באירופה אבל גם הרבה במזרח.

מבחינת נופים אין מה להשוות המזרח לוקח בגדול, מבחינת עלויות כנ"ל. בעצם מבחינת הכל המזרח לוקח ובגדול.

בטח לא יעניין אותך אבל עוד שבועיים בדיוק אני בהודו. יכולתי לנסוע לכל מקום אבל מבחינת העניין המזרח מנצח.

ראית את אירופה רק בטיול מאורגן עם ההורים. אני צודק או לא?

פורסם

עם ההורים..? לא.

בוא ונראה היכן הייתי באירופה (כל אחד טיול נפרד)

חודשים הולנד עד ספרד

חודש יון

עוד חודש ביון

חודש גרמניה צרפת

חודש באיים הקנארים וספרד

שבוע בפראג

שבוע באלפים הגרמנים

שבוע באלפים האוסטרים

שבוע בסטוקהולם

פורסם
  • מחבר

עם ההורים..? לא.

חודשים הולנד עד ספרד

חודש יון

עוד חודש ביון

חודש גרמניה צרפת

חודש באיים הקנארים וספרד

שבוע בפראג

שבוע באלפים הגרמנים

שבוע באלפים האוסטרים

שבוע בסטוקהולם

ובכל זאת, דרום אמריקה עדיף לדעתך?

פורסם

XTZ זה תלוי איזה טיול אתה רוצה .. זה לא שאלה מה עדיף

אי אפשר להגיד שאירופה עדיף על דרום אמריקה או המזרח ולהיפך .....לכל סוג של טיול מתאים אזור אחר בעולם .

אני אישית הייתי הולך לאמסטרדאם לחודש . כי אני לא אוהב טיולים רגליים והרבה שיטוטים ונסיעות ארוכות וטרחות וכולי .

אבל זה רק אני ....תשאל את עצמך איזה סוג של טיול אתה רוצה

פורסם

עם ההורים..? לא.

חודשים הולנד עד ספרד

חודש יון

עוד חודש ביון

חודש גרמניה צרפת

חודש באיים הקנארים וספרד

שבוע בפראג

שבוע באלפים הגרמנים

שבוע באלפים האוסטרים

שבוע בסטוקהולם

בן כמה אתה?

פורסם

XTZ זה תלוי איזה טיול אתה רוצה .. זה לא שאלה מה עדיף

אי אפשר להגיד שאירופה עדיף על דרום אמריקה או המזרח ולהיפך .....לכל סוג של טיול מתאים אזור אחר בעולם .

אני אישית הייתי הולך לאמסטרדאם לחודש . כי אני לא אוהב טיולים רגליים והרבה שיטוטים ונסיעות ארוכות וטרחות וכולי .

אבל זה רק אני ....תשאל את עצמך איזה סוג של טיול אתה רוצה

:xyxthumbs:

ותבקר בvandersex (אני היחיד שמושפע מיורוטריפ?)

פורסם

:xyxthumbs:

ותבקר בvandersex (אני היחיד שמושפע מיורוטריפ?)

חחח... אתה לא היחיד, יש באמת כזה מקום באמסטרדם שקוראים לו VanderSex? :s05:

פורסם

ובכל זאת, דרום אמריקה עדיף לדעתך?

האמת שכן המזרח או דרום אמריקה עדיפים על אירופה.

פורסם

תעשו כמוני ותאזנו ע"י ניו זילנד

נפגש שם בינואר הקרוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים