עבור לתוכן

על רמקולים, בחורות ו"תאוריית האמצע".

Featured Replies

פורסם

אנשים.

סאטלייטים זה לא רמקול אמיתי.

Repeat

אין תנאי עצירה.

8)

בניגוד לבחורה, שם החלק העליון (טרבל ברמקול - חזה ופה אצל הבחורה) והתחתון (הבאס ברמקול - האגן אצל הבחורה) הם המהנים ביותר, אצל רמקול יש חשיבות אדירה גם למיד.

המיד נותן את הבשר, הנוכחות והווקאלים.

זה לא קיים כמעט בסאטלייט!

I know I'm gonna be flamed!

פורסם

צודק!!

פורסם

אהבתי את ההשוואה ;)

בכל זאת, אני לא ממש מסכים איתך...

המיד אמור לתת את תדרי האמצע בלבד אבל לווין טוב גם יוכל לעשות את זה... בנוסף לתדרים הגבוהים כמובן...

פורסם

:lol:

אבל מה שנכון, נכון....

פורסם

אנשים בעולם האמיתי היו מאשפזים אותך על האימרות הנ"ל... אבל אני בהחלט מסכים.

פורסם

כבר אמרתי שאתה צודק ;D

כי הרמקולים הסטאליטים לא נותנים מיד כמו מיד אמיתי אלא חד כמו צליל בייניים של טוויטר למיד.

פורסם

הלוואי והיה באמת אפשר להכניס את זה למשפט בודד , אבל יש לא מעט מערכות סטליטים (שעולות לא מעט דולרים) שאיכותן והחוויה שמתקבלת מהן עולות על המון המון מערכות רמקולים מלאות , אז אי אפשר ישר לפסול דברים ואי אפשר להכליל רמקולים בדיוק כמו בני אדם השוואות צריכות להעשות דגם מול דגם.

וכמו ב"עולם האמיתי" - הגודל לא תמיד קובע ;)

פורסם

יש לך אולי דוגמה למערכת סטלייטים כזאת?

(אנילא בא לצחוק או משהו , אני שואל בשיא הרצינות)

פורסם

למרות שאני לא אוהב בחורות שמנות ::)

מה שנכון נכון ! ;)

פורסם
  • מחבר

הלוואי והיה באמת אפשר להכניס את זה למשפט בודד , אבל יש לא מעט מערכות סטליטים (שעולות לא מעט דולרים) שאיכותן והחוויה שמתקבלת מהן עולות על המון המון מערכות רמקולים מלאות , אז אי אפשר ישר לפסול דברים ואי אפשר להכליל רמקולים בדיוק כמו בני אדם השוואות צריכות להעשות דגם מול דגם.

וכמו ב"עולם האמיתי" - הגודל לא תמיד קובע ;)

אין תחליף לרמקול אמיתי עם תיבת תהודה. מה שאתה אומר מזכיר לי את BOSE עם הסלוגן המטופש שלהם: THE ART OF SOUND.

רמקול זה לא כמו שבב במחשבים, שככל שהם נעשים קטנים יותר הם בו בזמן הופכים לטובים ומתוחכמים יותר.

צליל שבוקע מקופסת סרדינים כמו סאטלייט, ישאר לעולם חסר נפח ובשרניות וישא את התואר המפוקפק: צווחני\צפצפני.

הסאטלייטים האמיתיים היחידים שאולי מחזיקים משהו ולא מביישים במוזיקה לגמרי, הם אלו של ELAC, חברה גרמנית ידועה בתחום.

other than that, אני עומד מאחורי כל מילה שאמרתי.

פורסם

מה עם הסאטליטים של סדרות ה-Z560 וה-Z680 של לוג'יטק (אותם סאטליטים בעצם) ?

פורסם
  • מחבר

מה עם הסאטליטים של סדרות ה-Z560 וה-Z680 של לוג'יטק (אותם סאטליטים בעצם) ?

אני מבין שפונקציית הREPEAT לא עלתה יפה במקרה שלך. :-X

פורסם

אל תשווה בכלל...

אלא רמקולים למחשב בסופו של דבר.

פורסם

עזבו , אני לא אודיופיל . ::)

פורסם

אין תחליף לרמקול אמיתי עם תיבת תהודה. מה שאתה אומר מזכיר לי את BOSE עם הסלוגן המטופש שלהם: THE ART OF SOUND.

רמקול זה לא כמו שבב במחשבים, שככל שהם נעשים קטנים יותר הם בו בזמן הופכים לטובים ומתוחכמים יותר.

צליל שבוקע מקופסת סרדינים כמו סאטלייט, ישאר לעולם חסר נפח ובשרניות וישא את התואר המפוקפק: צווחני\צפצפני.

הסאטלייטים האמיתיים היחידים שאולי מחזיקים משהו ולא מביישים במוזיקה לגמרי, הם אלו של ELAC, חברה גרמנית ידועה בתחום.

other than that, אני עומד מאחורי כל מילה שאמרתי.

אתה מתקווה לסטלייט הזה? :

cinema1satb.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים