פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים שנה טובה אחינו ושלא נדע צער ושתהיה מתוקה ושיתגלו בה הרבה טכנולוגיות מגניבות
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים שנה מלאה במחירים טובים.... ש ATI תוריד את 5870 מיתחת ל 1000 שקל אמן אמן :lol: שתהיה שנה טובה ומתוקה לכל משתמשי פורום HWZONE וחג שמח (: מני חן.
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים שנה מלאה במחירים טובים.... ש ATI תוריד את 5870 מיתחת ל 1000 שקל אמן בעזרת ה'^^ ושנה טובה ומתוקה לכולם ושגילעד שליט יחזור הביתה
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים ושנה טובה ומתוקה לכולם ושגילעד שליט יחזור הביתה אתה באמת חושב שהוא עדיין בחיים
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים :hizuk:ושנה טובה ומתוקה לכולם ושגילעד שליט יחזור הביתהאמן כן יהי רצון, במהרה בימינו!ralf?, כמובן שאנחנו חושבים שהוא בחיים, אני בטוח שהוא בחיים!אם תראה טיפה אופטימיות זה יהיה יותר טוב!
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים אני איבדתי את כל האופטימיות שלי ברגע שהתעוררתי בבית חולים.ואני ממש לא רוצה שהמדינה תשחרר רוצחים מהכלא בשביל ארון.
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים שנה טובה לכולם ונקווה שהשנה NVIDIA תקבור את AMD מתחת לאדמהשנה טובה לכולם ואני מקווה שAMD תפרק את NVIDIA =]
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים אני איבדתי את כל האופטימיות שלי ברגע שהתעוררתי בבית חולים.ואני ממש לא רוצה שהמדינה תשחרר רוצחים מהכלא בשביל ארון.למה נראה לך שישראל לא יודעת מה היא מקבלת תמורת מה שהיא נותנת?אגב, גלעד שליט חי רק בגלל העובדה הזאת, ונאיבי מי שחושב אחר.שנה טובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.