פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים 85 או משהו כזה.לאף אחד אין סרטון של מה שקורה אחרי שמסיימים את כל המשימות של הRIDDLER?
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים 85 או משהו כזה. לאף אחד אין סרטון של מה שקורה אחרי שמסיימים את כל המשימות של הRIDDLER? אין לי סרטון אבל, אני סיימתי עכשיו את כולם ושומעים אותו צועק ומשטרה באה אליו לבית זה מצחיק
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים אני סיימתי עם 73% וראיתי את ביין בסרטון בסוף... ממש מוזר...האם עדיף לשחק עם גיימפד או מקלדת + עכבר?לי ממש היה נוח עם מקלדת ועכבר , כל אחד ומה שיותר נוח לו.
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים יכול להיות שאנחנו לא מדברים על אותו דבר...אני מדבר על הסרטון שרואים את הקופסא עם הTITAN צפה במים ואז רואים את היד עם המזרקים של SCARECROW תופסת אותה.יכול להיות שאנחנו מדברים על סרטונים שונים?
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים יכול להיות שאנחנו לא מדברים על אותו דבר...אני מדבר על הסרטון שרואים את הקופסא עם הTITAN צפה במים ואז רואים את היד עם המזרקים של SCARECROW תופסת אותה.יכול להיות שאנחנו מדברים על סרטונים שונים?זה בדיוק הסרטון , בגירסה "הראשונה" של המשחק זה באמת מה שראיתי , במשחק המקורי קיבלתי את היד של ביין עם הצינורות של החומר הזה שהוא מזריק לעצמו.
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים הנה גרסא עם CROC: ולפי מה שכתוב פה הסיומים הם רנדומלים: http://www.gamefaqs.com/boards/genmessage.php?board=952337&topic=51205107
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים משחק אדיר!!היום סיימתי אותו,אני עכשיו מחפש את כל הסימני שאלה ולפתור את כל החידות.נעבור לרמה הקשה ביותר עכשיו.
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים מישהו הצליח לשחק במשחק הזה עם LOGITECH RUMBLEPAD II? מה שלא עשיתי עדיין הסטיק השמאלי נשאר INVERTED.
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים מחבר נסה את האמולטור הזהhttp://forums.logitech.com/logitech/board/message?board.id=pcgaming&message.id=1769#M1769יש לציין שהשליטה עם מקלדת ועכבר היא מצויינת ולא מצאתי לנכון להעדיף גיימפד
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים מחבר אולי תחכה שישוחרר פאץ' ראשון בקרוב (למרות שהמשחק חף מבאגים)או לחלופין דרייבר חדש של לוג'יטק
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים כבר שוחרר פאטצ (1.1) שלא התייחס לבעיה. לוגיט'ק מתנהלת בביזיוניות כבר כמה שנים טובות בקשר לבקרים שלה. כמעט בכל משחק יש צורך באמולטורים וגם אז לא תמיד הכל עובד (במיוחד הרטט). מחברה בקליבר של לוגיט'ק ציפיתי לרצינות רבה יותר ולנכונות להשקיעבלקוחותיה. אני אישית ממליץ לכל מי ששואל לקנות בקר של XBOX - עובד ישר מהקופסא ונוח לתפעול.
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מחבר לא שוחרר פאץ' רישמי, מה שפורסם כאן וברחבי הרשת זה תיקון לגירסאות פיראטיות.מיקרוסופט פשוט משלמת יותר כסף והיא גדולה על לוגי'טק כך שהתמיכה הטבעית בבקר שלהם הוא בלתי נמנע.דבר אחר,נראה כי המשחק הזה הוא גם סיפור הצלחה כלכלי:Batman: Arkham Asylum Ships 2.5 Million Units
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.