עבור לתוכן

מה עם TMS&FOX? תיכננתי בזמן הקרוב לקנות מהם מערכת אז לקנות או לא לקנות?

Featured Replies

פורסם

אני יודע, ראיתי שהם בתהליכי "גירושים",

דיברתי עם נציג מTMS ותשובתו הייתה שעכשיו האתר TMS&FOX בשליטת FOXPC, והם בחרו לא לפרסם את המצב כרגע.

בנוסף הוא אמר שאם אבחר לקנות בסניף ראשון, האחריות והשירות יהיו דרך סניפי ראשון ומגדל העמק בלבד ושסניף חיפה לא נכלל.

הוא הציע לי לחכות כמה ימים...

מישהו יודע עוד פרטים לגבי מה יקרה ומתיי? כי אחרי ראש השנה בערך תיכננתי לקנות את המערכת i5 שרציתי הרבה זמן... :(

מה לדעתכם כדאי לעשות?

פורסם

FOXPC היא אולי לא ברמת שירות של TMS אבל היא ממש לא חנות גרועה מניסיון שלי ושל אחרים , אין לך מה לחשוש מלקנות אצלם .

פורסם
  • מחבר

לא פחדתי מהבחינה של לקנות שם, רציתי לדעת מבחינת שירות, ובכלל

מה יהיה, אחרי ראש השנה כנראה אלך להזמין את המפרט, אגב, למי שקנה מהם, כמה זמן לוקח להם לייבא חלקים,

נגיד אני הולך לחנות ומבקש לקנות את המפרט שאציג להם ואין להם מספר חלקים במלאי? או שלרוב את מה שיש באתר יש להם גם בחנות?

פורסם

יש לי הרגשה תפלה שFOXPC יהפכו לסוג של KSP מהניסיון שלי עם סניף ראשון...

אבל מי יודע, נראה.

פורסם

גם לי יש הכרות עם סניף ראשון במימוש אחריות ולא הייתי מציע ליקנות שם ביכלל

פורסם
  • מחבר

יש לי הרגשה תפלה שFOXPC יהפכו לסוג של KSP מהניסיון שלי עם סניף ראשון...

אבל מי יודע, נראה.

מה קרה בסניף ראשון, ואתה מדבר על FOXPC בסניף ראשון או על TMSFOX בסניף ראשון? כי ראיתי ביקורות טובות על TMSFOX בראשון,

לעומת זאת אולי לפני שהם עבדו ביחד השירות היה חרא, על איזה חנות אתה מדבר בראשון?

גם לי יש הכרות עם סניף ראשון במימוש אחריות ולא הייתי מציע ליקנות שם ביכלל

אתה מתכוון לFOXPC לפני שהם הפכו לTMSFOX או לTMSFOX?

פורסם

לTMSFOX אבל זה לא משנה זו אותה חנות

פורסם
  • מחבר

דווקא קראתי ביקורות טובות מאוד על FOXPC (לפני שהם התאחדו עם TMS*) ככה שגם אם הם ייפרדו אני אקנה בסניף ראשון

כי יש לי מפרט ממש משתלם משם, אני יילך לחנות ואברר.

פורסם

מביקור שלי בסניף שלהם ביום שלישי, אם תרצה לקנות רק רכיבים, תזמין מראש.

אין להם בחנות מלאי בכלל.

כל מה שרציתי לא היה להם, אבל מצד שני קיבלתי מוצרים קצת יותר מתקדמים באותו מחיר...

פורסם

אני בדרך כלל נמנע מלקנות מחנות שהיא בצרות [הפרדות 2 חברות בנושא וכו']

בגלל שיכול להגרם מצב מסוים שלא נדע, אם אני הייתי במקומך הייתי מבצע את ההזמנה שלי לאחר בירור רב

[אני לא מסוג האנשים שיכולים לדפוק] ואני לא אומר בהכרח שיצא לך משהו רע מזה אני רק אומר שאולי כדי שתחכה שהמצב יתברר

בכול מקרה עם חברה שנמצאת בבעיות [כולשהם] אני מעדיף או א' לחכות או ב' לחפש חברה אחרת [למרות שאם לאותה חברה יש ניסיון רב/כבוד לקונים]

הייתי הולך עם אפשרות א' שזה גם מה שהייתי עושה בעיקר עם TMS כי קניתי אצליהם בעבר, נהנתי ממהירות השליחה, השירות ומה לא

לעומת זאת שעם FOXPC אף פעם לא קניתי אצליהם ואני לא יודע מה מידת השירות שלהם, הכבוד ללקוחות [שנתקלתי בעבר בכמה אנשים שנותנים לחברה הזאת שם רע] אז במצב כזה הייתי ממליץ לכך אם יש לך ניסיון עם אחת החברות ויש לך סובלנות אז אתה יכול לקנות אם בא לך, אבל אם אין לך סובלנות

הייתי ממליץ לך לפנות לחברה אחרת עם ניסיון גדול וכבוד ללקוחות

[יש לציין שאצלי כבוד ללקוח זה חלק חשוב מהחנות]

למה יש חנויות מסוימות שאני לא רוצה לנקוב בשם שמתייחסות לאנשים כמו "תביא את הכסף, תקח ותעוף מפה"

בכול מקרה אם יש לך ביטחון בחברה מסוימת ואתה יודע שהיא תספק לך את השירות המתאים אז תלך על זה 100%

זה רק ה2 סנט שלי.. ;D

ובדעה אישית בגלל שיש לי ניסיון עם TMS הייתי קונה אצליהם בכול מקרה בגלל שאני יודע שזאת חברה מאוד טובה עם כבוד ועם שירות מתאים

ללקוחות בניגוד לכמה חנויות שאני מכיר בסביבה שלי..

פורסם

קניתי בTMS&FOXPC

בסניף של FOXPC בראשון לציוןן.

יש להם אחלה שירות, גם אחרי ששיגעתי את המוכר.

קנייתי אצלהם מחשב, ושנה שעברה הרדיסק.

הכל פיקס

פורסם
  • מחבר

אני בדרך כלל נמנע מלקנות מחנות שהיא בצרות [הפרדות 2 חברות בנושא וכו']

בגלל שיכול להגרם מצב מסוים שלא נדע, אם אני הייתי במקומך הייתי מבצע את ההזמנה שלי לאחר בירור רב

[אני לא מסוג האנשים שיכולים לדפוק] ואני לא אומר בהכרח שיצא לך משהו רע מזה אני רק אומר שאולי כדי שתחכה שהמצב יתברר

בכול מקרה עם חברה שנמצאת בבעיות [כולשהם] אני מעדיף או א' לחכות או ב' לחפש חברה אחרת [למרות שאם לאותה חברה יש ניסיון רב/כבוד לקונים]

הייתי הולך עם אפשרות א' שזה גם מה שהייתי עושה בעיקר עם TMS כי קניתי אצליהם בעבר, נהנתי ממהירות השליחה, השירות ומה לא

לעומת זאת שעם FOXPC אף פעם לא קניתי אצליהם ואני לא יודע מה מידת השירות שלהם, הכבוד ללקוחות [שנתקלתי בעבר בכמה אנשים שנותנים לחברה הזאת שם רע] אז במצב כזה הייתי ממליץ לכך אם יש לך ניסיון עם אחת החברות ויש לך סובלנות אז אתה יכול לקנות אם בא לך, אבל אם אין לך סובלנות

הייתי ממליץ לך לפנות לחברה אחרת עם ניסיון גדול וכבוד ללקוחות

[יש לציין שאצלי כבוד ללקוח זה חלק חשוב מהחנות]

למה יש חנויות מסוימות שאני לא רוצה לנקוב בשם שמתייחסות לאנשים כמו "תביא את הכסף, תקח ותעוף מפה"

בכול מקרה אם יש לך ביטחון בחברה מסוימת ואתה יודע שהיא תספק לך את השירות המתאים אז תלך על זה 100%

זה רק ה2 סנט שלי.. ;D

ובדעה אישית בגלל שיש לי ניסיון עם TMS הייתי קונה אצליהם בכול מקרה בגלל שאני יודע שזאת חברה מאוד טובה עם כבוד ועם שירות מתאים

ללקוחות בניגוד לכמה חנויות שאני מכיר בסביבה שלי..

אני אומר שאלך לברר כי יש לי שם מפרט מאוד משתלם ויהיה נחמד ללכת לברר קודם שם, כמובן שאבדוק גם לפני מה קורה..

בנוסף קראתי ביקורות על עוד חנות, ביקורות מצויינות, גם היא בראשון לציון ואני מאמין שאם לא אקנה בTMS אז אקנה שם

כי זה יוצא אותו מפרט בערך באותו המחיר, כמה שקלים הפרש אולי..

קניתי בTMS&FOXPC

בסניף של FOXPC בראשון לציוןן.

יש להם אחלה שירות, גם אחרי ששיגעתי את המוכר.

קנייתי אצלהם מחשב, ושנה שעברה הרדיסק.

הכל פיקס

כן גם אני קראתי ביקורות נהדרות על FOXPC בראשון לציון, כמובן שאלך לשם לבדוק מה קורה קודם ורק

אחרי זה במידה ולא אקנה אלך לחנות אחרת..

נראה מה יקרה בשבוע הקרוב, אם TMS&FOX יישארו TMS&FOX, לא יודע בכל אופן,

מה שכן אקנה בסניף ראשון לציון כי הכי נוח לי להגיע לשם מבחינת מיקום.

פורסם

זה נחמד שאתם כולכם באים וכותבים שקניתם מ-TMS&FOX וקיבלתם שירות מצוין אבל זה לא מה שהבחור שאל וחבל שלא קראתם לפני שהגבתם. הבחור בא ואומר שהוא מודע למצב המוזר שקיים כרגע בהנהלת TMS&FOX ושהוא אפילו בירר פרטים ונאמר לו מפורשות שאם הוא קונה ב-TMS&FOX הוא לא יקבל שירות ב-TMS בחיפה. הוא לא יודע אם זה המצב הסופי או לא וגם אתם לא יודעים וגם אני לא יודע.

אם הוא שואל אותי, בתור איתי הלקוח, ולא בתור איתי מ-HWzone, אני לא הייתי קונה לא פה ולא פה, עד שהמצב ביניהם יתבהר. זה לא חרם, זה לא דווקא וזה לא כלום. זה פשוט מישהו שלא רוצה להיכנס למלחמה הפנימית שמתנהלת שם שסביר להניח שתשפיע על הלקוחות, ולא משנה מה יגידו לי. אבל זה אני, ומעבר לזה, שכל אחד יעשה מה שבא לו, זה הכסף שלו (או של ההורים שלו :P).

פורסם

רגע, מה קורה פה? הן נפרדות? אבל רק לא מזמן הן התאחדו?

אפשר יותר פרטים על המצב?

ואיפה הנציג ההוא שהיה פה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים