פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים איך אני יכול לבדוק IP אחרונים שהתחברו לשרת? אני מעוניין לבדוק אם יש לי איזה "חבר" שאני לא יודע עליו, יש חשד סביר.כמו כן, מהו בדיוק הSSH , מה הוא נותן לי? כי ראיתי שאנשים משתמשים בו להתחברות למרות שהוא תלוי בהרבה הגדרות..תודה
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים איזה שרת בדיוק?SSH נותן לך גישה מאובטחת לshell בערוץ מוצפן בגלל זה secure shell.
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מחבר השרת הוא שרת לינוקס שעליו מותקנת Ubuntu.אז בעצם גישת SSH היא גישה מאובטחת? דומה לFTP? יש ממשק גרפי? ניסיתי להגדיר את הגישה בעזרת מדריך אבל זה היה כרוך ביותר מידי הגדרות, לכן אני תוהה אם זה שווה את ההשקעה..
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים איך מערכת הפעלה יכולה להיות מותקנת על מערכת הפעלה? : SSH זה לא FTP. זה גישה ל shell דרך תעלה מוצפנת. כדי להפעיל SSH (שבד"כ בא מופעל כברירת מחדל) צריך להפעיל /init.d/sshd וכל ההגדרות שלו יהיו בetc כמובן.
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מחבר כן..ככה זה כשאתה חדש בעניינים, הכל אפשרי lolאני צוחק, חשבתי שכך זה מוגדר.. אם כך למה כוונתך? איך אני יכול לבדוק?אולי זה יוכל לעזור: http://i26.tinypic.com/wbz0h5.jpgואני אבדוק את מה שאמרת, אני צריך לעשות קצת שיעורי בית .. ;D
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים התמונה ששמת לא קשורה פה.אם מדובר על שרת שמאוחסן ע"י גורם צד ג' יש צורך לבקש מהם גישה בSSH.
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים מחבר לגבי הssh זה כבר מגיע עם גישה ורק צריך להגדיר את התוכנה עצמה לפי מה שהבנתי..אני ניסיתי להבין איך אני יכול לבדוק IP's אחרונים שהתחברו לשרת, האם יש דרך לבדוק את זה? אם בssh ואם דרך הNX Client.תודה
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים גש אל ה"שורת פקודות" (נראה לי שזה נקרא terminal בגנום) ותריץ שם:lastהוא יציג פלט של המשתמשים האחורנים שניגשו למערכת.שים לב! הפקודה last מציגה משתמשים אחרונים רק עםהאפקלציה אליה ניגשו תומכת בעידכון הקובץ: /var/log/wtmpיש הרבה אפלקציות שלא תומכות, או שלא נבנו עם התמיכהלעדכן את הקובץ הזה, לכן צריך לבדוק את הלוגים שלהם ישירות.(SSH כן תומך) בגדול כל הלוגים נמצאים בנתיב הבא:/var/logעוד הערה, אם הקובץ wtmp ריק זה סימן רע. SSH בנוסף כותב לקובץ/var/log/secureמידע מורחב יותר.האקרים מתוחכמים דואגים לערוך לוגים ככה שלא תוכללעלות על שהם ביקרו בשרת שלך. לאחר הגישה הראשוניתהם מתקינים סוס טרוייני שלא משאיר עקבות במערכת (לוגים)
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים מחבר תודה רבה ITK , הפקודה הראשונה עבדה וקיבלתי רשימה. לפקודה השנייה אני חסום. זה שרת מושכר מ-Kimsufi למי שמכיר."אולי תגלה לנו איזה שרת זה?" אם תגיד לי איך לבדוק אני אעשה זאת בשמחה. נראה לי שנתתי את מירב הפרטים שאני יודע איך לגשת אליהם.נ.ב. ITK, אתה מעביר שיעורים פרטיים? סתם, אני צוחק אבל אם תפנה אותי למקומות בהם אני יכול לצבור קצת ידע על Ubuntu (מעבר למה שיש כאן) אני אשמח. היא נראית לי כ"כ שימושית שאני חושב שאני אתקין אותה בתור מערכת משנית בנייד. שוב תודה.
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים יש לך מערכת הפעלה שהיא Ubuntu.השרת הוא פליקצציה שרה על המערכת הפעלה הזאת. אז מה היא אותה אפליקציה?
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים מחבר מצטער multicore אבל לא הבנתי אותך..השרת הוא אפליקציה שרצה על מערכת ההפעלה? זה לא ההיפך?אני מתחבר דרך NX Client ומקבל את Ubuntu שרצה על שרת של חברת Kimsufi. אתה שאול מהו סוג השרת?אלו הם הנתונים מאתר החברה למי שמעוניין (SeedPlace - מפיץ של Kimsufi)Processor - Intel Celeron D/215/220 1.2GHz+Memory RAM - 1GBHard disk - 250 GBConnection - 100MbpsTraffic - Unlimited(not always guaranteed SLA standard network) IP - 1 Pre-Installed : NX clientsFTPWine
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים sFTP זה למשל שרת כי יש לך גישה לשירות FTP דרך SSH במחשב הזה.NX זה שרת בדומה לVNC.השרת הוא לא רק חומרה אלא גם תוכנה בהתאם לתפקיד שאתה אמור למלא. גם שאתה מתקין מערכת הפעלשה שמיועדת לשרתים אתה אמור לתת לה "תפקידים" למלא בהתאם לצורך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.