פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים אני מכוון את הרזולציה של המשחקים שלי לפי ההרגלים הישנים שלי והפלא ופלא!המחשב מועך ומעוות את רזולוציית המשחק דהיינו, שאני רואה את המשחק במרובע אפילו שייש לי מסך רחבונותר לי מהצדדים שיריים שחורים..אני חייב דחוף עזרה אנשיםאני שחקן cod4 proואסור שאני יחמיץ את האימון השבועי שלי אנא עזרו
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים טוב שמע אין לי מושך מה הולך אצלך אבל אצלי הכל רץ יופי בלי בעיות מחכה כבר לחדש "האימון עם הכלאן"איזה מערכת יש לך? מה עשיתה לאחרונה?
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים מחבר טוב שמע אין לי מושך מה הולך אצלך אבל אצלי הכל רץ יופי בלי בעיות מחכה כבר לחדש "האימון עם הכלאן"איזה מערכת יש לך? מה עשיתה לאחרונה?א. אתה משחק קוד 4?אם כן אז תבין, זה מהסוג משחקים שאחרי שאתה נהיה 'PRO' אתה לא יכול להפסיק לשחקולכן אני קובע עם הקלאן שלי זמנים לשחק ואני לא אוהב לפספס.אם אתה שחקן קוד 4 תן לי את הניק שלך.אולי נעשה כמה pcw ביחד
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים מחבר מפרט: E84009600 GT ASUS QL PROמסך 23 של סמסונג 2333רזולוציה מרבית 1920x1080ואני באמת על הרזולוציה הזו כעת רק בווינדוס כמובן ולא במשחקים. מה אתה אומר?
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים danidin1313, ברוך הבא לHWZONE, פורום חומרה מקצועיולא אחד כזה שפותחים 3 דיונים זהים ב3 פורומים שונים.אני מציע לך בחום לעבור על חוקי הפורום, בגלל שאתה משתמש חדש אתה לא תקבל אזהרה.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0זה הפורום שעוסק בגרפיקה ופה זה המיקום של הדיון שלך, לא פורום וינדוס ולא תמיכה טכנית לתקלות חומרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.