עבור לתוכן

עידן נחום ז"ל, קצת פרטים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

כמו שכולם יודעים, עידן נחום הלך לעולמו לפי כחודש וחצי.

שמעתי עליו הרבה דברים, כמו למשל שהיה אדם נפלא ועזר לכולם תמיד.

ואחד הדברים שסיקרנו אותי מאוד, היה שלפי מה שאומרים, עידן זכרו לברכה, היה אדם עם ידע רב בתחום המחשבים.

רציתי לדעת קצת פרטים, אם אפשר.

מי הוא היה?

במה הוא עסק?

איך הוא התחיל את דרכו?

סיבת המוות?

אולי מישהו הרעיל אותו?

ועוד הרבה דברים שאנשים רוצים לדעת על עידן(אתם מוזמנים לשאול אם יש לכם שאלה אל משתמשי הפורום)

אני יודע שיש לא מעט אנשים בפורום שהכירו אותו אישית, הייתי רוצה לקבל קצת פרטים עליו.

אלו השאלות שיש לי בינתיים, אני אערוך את הנושא אם יהיו לי עוד שאלות..כל מי שרוצה מוזמן גם לשאול שאלות!

תודה לעונים.

אני מקווה שתתיחסו לנושא זה ברצינות!

מני חן.

פורסם

מדוע זה מעניין אותך, איך אתה קשור אליו ?

פורסם
  • מחבר

מסקרן אותי מאוד, לדעת מי היה הבאנדם.

אני לא קשור אליו, אמרתי ששמעתי עליו.

הבנתי שהכינוי שלו היה מוכר מאוד (tanin) כאדם שמבין בתחום המחשבים.

פורסם

קרא את הפסקה האחרונה במאמר הטרי שלי על הexploit של הלינוקס. זה עונה על מה שאתה צריך לדעת.

http://hwzone.co.il/news/1252952292/60983

פורסם
  • מחבר

אכן, קראתי..

אבל רציתי לקבל מיידע מאנשים בפורום שמכירים אותו אישית ויספרו לי איזה אדם הוא היה.

זה לא בסדר שאני מתעניין?

פורסם

Untitled-1_a.jpg עידן נחום ז"ל

מי הוא היה?

במה הוא עסק?

איך הוא התחיל את דרכו?

סיבת המוות?

אולי מישהו הרעיל אותו?

אין שום בעייה שתשאל פשוט לכל הנ"ל אנ כבר עניתי בפסקה ההיא ממש לכל שאלה מי היה, איך התחיל, איפה היה בצבא, במה עסק, סיבת מוות וניתוח לאחר המוות. \פשוט התפלאתי למה שאלת שוב מבלי להזכיר את הכתבה לגולשים שהרי 95% בכלל לא יודע מיהו בלי שתזכיר זאת.

נ.ב - למי שלא קרא, זה מה שכתבתי כשהקדשתי לו את המאמר:

*המילה "לא נכונה" הובילה בלינק לכאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3763365,00.html

מוקדש לעידן נחום

עידן היה מתכנת מחונן עם מוח אנליטי מדהים ואחד ההאקרים המכובדים בישראל. מגיל 14 הוא נשם מחשבים ועוד בתקופה שלא ידעו בארץ מה זה לינוקס והאקינג, כבר היה מומחה בתחום. בשנת 2001 היה חלק מהצוות שיצר את ה-PaX הראשון ל-Windows. לאחר שירות בתחום אבטחת מידע ביחידת מחשבים מובחרת בצה"ל הוא עבד בענקיות אבטחת מידע בישראל והיה דמות מכובדת בקהילות הרלוונטיות בסצנה, תחת הכינוי tanin. עידן הלך לעולמו בטרם עת עקב החלטה לא נכונה שעלתה לו ביוקר, כאשר הוא בסה"כ בן 26. יהי זכרו ברוך.

פורסם

הוא היה חבר בפורום? חיפוש אחר הכינוי tanin לא מעלה כלום :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות אלכס.

ולא נראה לי שהוא היה חבר בפורום, גם אני לא מצאתי שום מידע עליו בתוך הפורום.

אלכס - הכרת את עידן זכרו לברכה אישית?

פורסם

הוא עבד אצלנו בצוות *****(האקרים מוכשרים ב*******שתפקידם לנסות לפרוץ למוצרים שלנו ואז להצביע איך לסתום את הפרצות לפני ואחרי שהמוצר יוצא לשוק).

פורסם
  • מחבר

פשש...כל הכבוד לו..

תודה רבה לך על התשובות אלכס :)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני מכיר את עידן נחום אישית - הוא היה חבר ילדות שלי, ואחד החברים הכי קרובים שלי. מכיוון שההורים שלי חברים ממש טובים של ההורים שלו. - גם יצא לי לראות אותו הרבה.

מגיל צעיר הכרתי אותו וכבר אז היה בו ניצוץ של גאונות. בגיל 10-11 כשילדים הולכים לשחק כדורגל בשכונה עידן ישב עם ספרים בא באנגלית ולמד על אבטחת מידע ותיכנות. הוא היה מאוד מחונן עם יכולת שכלית נדירה במיוחד.

בצבא הוא שירת במקום מאוד מסווג בתחום אבטחת מידע וכשהשתחרר עבד בצ'קפוינט בתור מומחה אבטחת מידע.

עידן הרצה ברחבי העולם על הפיתוחים שלו ושלחו אותו לכנסים בינלאומיים בלונדון,יפאן ועוד הרבה מדינות.

מעבר למחוננות שלו הוא היה אדם שמאוד אהב לעזור ושלוות הנפש שלו הייתה באותה מידה עם האינטלקטואליות המדהימה שלו.

מאוד כואב..

יהי זכרו ברוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים