עבור לתוכן

מה העונש שיכולים להטיל עליי? | קיבלתי דוח מ"צ

Featured Replies

פורסם

אבל כתבת שהיית במעצר יומיים!!!! מה זה כאילו אתה הולך לקבל עונש פעמיים על אותו דבר! אם כבר הייתה במעצר לא צריך להיות שום משפט. הם סתם מנסים לדפוק אותך

• תגובות 45
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כששרתתי בצבא יצא לי לשרת בכלא4, ממה שזכור לי -

אם כבר שפטו אותך על עבירה מסויימת - לא ניתן לשפוט אותך שוב. יש לך את המסמך של המשפט? יש שם עונש? ריצית אותו? אי אפשר לשפוט אותך שוב אלא אם כן אתה מבקש וגם אז זו פרוצדורה מיוחדת. תחזור ליחידה שלך, אל תהיה בלחץ.

פורסם

^

אלא אם מי ששפט אותך לא היה מוסמך לשפוט אותך, ואז זה שקול לכך שלא נשפטת כלל.

אתה יכול להגיש קבילה בגין העניין ששלחו אותך לכלא באופן לא חוקי.

פורסם

זו לא בעיה שלו אם הוא קיבל עונש ממישהו שלא היה בסמכותו לתת את העונש , זו הבעיה של הצבא.

הוא נשפט , נשלח לכלא , היה יומיים בכלא ופתאום גילו שאי אפשר היה לשלוח אותו לכלא.

שהצבא יתמודד עם זה שהוא פישל (שוב...)

פורסם

^ אני מניח שאם ישפט בבית דין (פותח הדיון - זו זכותך!), העונש שהוא כבר ריצה ינוכה מהעונש שיקבל. אם יקבל עונש קל יותר, יתכן ולא ירצה אותו כלל.

אך בסיכומו של דבר, מדובר בצבא וחוקי הלוגיקה וההגיון אינם מתקיימים בו. בהנתן האפשרות להשפט בבית דין אל מול האפשרות של קצין מ"צ טיפש כלשהו, הייתי הולך על בית הדין.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז ביררתי מי שופט אותי. זה המחש"פ. מפקד פיקוד צפון, חיים מור חיים. אומרים שהוא אדם שמקל.

המשפט עוד 20 דק'.

מקווה לטוב!

פורסם

תעדכן, אני סקרן.

פורסם

אני לא מבין איך אתם יכולים להיות כל כך מוכשרים... אותי עצרו מ"צ כבר 4 פעמים ולא קיבלתי כלום... ופעם אחת עצר אותי קצין סרן מ"צ...

פורסם

ואו... סרן... איך שרדת את האירוע?

פורסם
  • מחבר

גזר דין:

יומיים מחבוש על היומיים שריציתי.

סיכום:

קיזוז, אין עונש אין כלום! :)

פורסם

כבר פרגנתי לך אייקון חדש ליומיים הבאים :-\

25zhwgj.png

פורסם
  • מחבר

חחחח אהבתי אלכס, הייתי משתמש באווטר אילו היה רלוונטי.

הרי כתבתי שבגלל שריציתי יומיים במעצר, קיזזו לי את ה"עונש" שקיבלתי היומיים מחבוש.

פורסם

זה היה צפוי שלא תקבל עוד עונש , אם היית מקבל משהו נוסף זה היה ביזיון מוחלט.

מזל טוב!

אני חושב שגם זה שאנחנו נכנסים לתקופת החגים , גורמת לאנשים להיות קצת יותר רחמניים...

פורסם

עריכה: רק עכשיו ראיתי שזה כבר לא רלוונטי אבל החלטתי להשאיר למען יראו

אומנם לא קראתי הכל אבל...לא משנה מה אומרים לך!! אל תסכים להישפט שלא בבית דין ביפו

רק שם אתה תתחמק מכלא וריתוק

אתה תקבל (ואני מגזים מאוד) עד חודש שלילה ו עד 100 ש"ח קנס

רק בית דין צבאי לעבירות מטופשות שכאלה

אני על זה שלא עצרתי בעצור ואוי אוי אוי עברה חמורה קיבלתי רק 7 ימי שלילה ו75 קנס בבית דין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים