עבור לתוכן

יש איזה זן חדש של יתושים?

Featured Replies

פורסם

מה הולך פה?? מתחילים לעקוץ באמצע היום :s07:

פורסם

באיזה אזור אתה בארץ ?

פורסם

דיי ראיתה יתושים השנה :o (אני רושם בשיא הרצינות,באזור שלי לא היה יתוש אחד כל השנה ,בכלל הקיץ לא נעקצתי מכלום חוץ מאיזה עכביש קטן )

פורסם
  • מחבר

באיזה אזור אתה בארץ ?

לוד

פורסם

איזור גליל תחתון - מנופח מעקיצות,פשוט הזוי

פורסם

דיי ראיתה יתושים השנה :o (אני רושם בשיא הרצינות,באזור שלי לא היה יתוש אחד כל השנה ,בכלל הקיץ לא נעקצתי מכלום חוץ מאיזה עכביש קטן )

+1 שימו רשתות לחלונות , 1000 ש"ח ואולי פחות , וזה שווה את זה .

פורסם

מדובר ביתוש הנמר האסיאתי (או יתוש הטיגריס האסייני) שפעיל גם בשעות היום. היתושים האלה לא חדשים, הם פה מ-2002 אבל נראה שהשנה זה הפך למגיפה של ממש כשקרוב ל-46 רשויות נפגעו מהם, כך לפי הודעה לעיתונות שמשרד איכות הסביבה פרסום בתחילת החודש. גם פה בחולון, לפחות ליד הבית שלי, נמצאים היתושים. כל יום אנחנו מחסלים בבית 2-3 יתושים כאלה.

הבעיה עם יתוש הנמר האסיאתי היא שהוא פעיל גם בשעות היום, מחזה נדיר בקרב יתושים רגילים, ולכן יכול לעקוץ אתכם בכל זמן במהלך היום. העקיצות שלהם כואבות יותר ולכן גם מנתפחות יותר ומגרדות יותר. יתושים רגילים לא ממש מתים עליי אבל נראה שמבין כל דיירי הבית אני אהוב ליבם של יתושי הנמר האסיאתי, לצערי כמובן.

מעבר לכך, בניגוד לנקבת היתוש הנפוץ, שמטילה ביציה מתחת לפני המים ולכן צריכה מים בעומק מסוים, נקבת יתושת הנמר האסיאתי מטילה את הביצים על פני המים, כך שהיא יכולה להטיל אותם אפילו במים בגובה של כמעט מילימטרים בודדים. היתושים האלה אפים מאות בודדות של מטרים, אז אם יש לכם הרבה כאלה, הם בוודאות מגיעים מבחוץ, בקרבת הבית. תתקשרו ל-106 ותבקשו מהעירייה לבוא ולבדוק, ותציינו מפורשות שמדובר ביתוש הנמר האסיאתי.

איך לזהות אותו? אחרי שהרגתם אחד, תבדקו את הרגליים האחוריות שלו, אם הן מפוספסות, שחור-לבן, זה נמר אסיאתי. הוא גם זה שעף בשעות היום.

פורסם

איזור גליל תחתון - מנופח מעקיצות,פשוט הזוי

זה אוליי בגלל הדוסים שמוצצים ממכם את הדם שם למטה. בגליל לא ראיתי יתוש קרוב ל 2-3 שנים אם לא יותר.

פורסם

האמת נעקצתי בזמן שהייתי בעמק הירדן,בפאב על הנהר,בבית כמעט ולא יוצא לי להעקץ

זה אוליי בגלל הדוסים שמוצצים ממכם את הדם שם למטה. בגליל לא ראיתי יתוש קרוב ל 2-3 שנים אם לא יותר.

אתה מסריח מוודקה מי יגע בך, ;)

פורסם

אתה מסריח מוודקה מי יגע בך, ;)

האמת נעקצתי בזמן שהייתי בעמק הירדן,בפאב על הנהר,בבית כמעט ולא יוצא לי להעקץ

למה בדיוק קבעת שהוא מסריח מוודקה?

פורסם

slim_shady ,BitchSlap ו-Xeydo - כל אחד מכם מקבל אזהרה על ספאם מיותר. אם זו האזהרה השלישית שלכם, תושתקו או תורחקו בהתאם להחלטת מנהלי הפורומים.

פורסם

אני מניח שקולטני יתושים על אולטרה סגול לא עובדים עליהם כי יש מלא אור מסביב, אבל הבנתי שיתושים מאד נמשכים לאינפרה אדום, ופעם גם פירקתי כמה שלטים ישנים, לקחתי את ה LEDS של הIR שלהם וחיברתי בתצורה של פיזור מיירבי, ומיקמתי אותם לצד מנורת האולטרה סגול שבמחשמל יתושים, ותספתי הרבה הרבה יותר יתושים בתקופה שחיברתי את זה ועד שהבטריה מתה (מאז לא החלפתי בטריה)

שווה לנסות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים