עבור לתוכן

זיכרון שיתאים ללוח E41-UD3L של גיגביט

Featured Replies

פורסם

שלום, כתוב באתר של החברה על לוח האם שלי שהוא תומך בזיכרון DDR2 1066(OC)

ברשימה של הזיכרונותהתומכים לא מופיע אפילו זיכרון אחד של 1066 אלא רק 800 ו667.

השאלה מה יקרה אם אני אקנה זיכרון 1066 הוא יעבוד בתדר הזה או שמה יקרה?

פורסם

לא יתן לך שום דבר לקנות זיכרון בתדר הזה - אלא אם כן אתה צריך באסים גבוהים.

הוא יפעל יפה מאוד ב-1066. רשום OC כי זה יהיה בגדר OC

פורסם
  • מחבר

אני צריך באס מאוד גבוה-נכון.

השאלה אם זה יכול לקבל אז זיכרון גבוה מ1066, הכוונה שאני קונה G SKILL של 1066 ואני עושה OC למערכת הוא יוכל למשל לעבוד ב1200? זיכרון מאוד איכותי כמובן עם גופי קירור וכו וכו..

לא הבנתי איך זה יהיה בגדר OC אם הזיכרון שאני קונה מגיע 1066 ?

פורסם

השאלה אם זה יכול לקבל אז זיכרון גבוה מ1066, הכוונה שאני קונה G SKILL של 1066 ואני עושה OC למערכת הוא יוכל למשל לעבוד ב1200? זיכרון מאוד איכותי כמובן עם גופי קירור וכו וכו..

לא הבנתי איך זה יהיה בגדר OC אם הזיכרון שאני קונה מגיע 1066 ?

כן, סביר להניח כי הוא יוכל לעמוד ב 1200 (אם הוא איכותי, מקורר וכו').

ואולי רק הלוח מגדיר אותו כ"מאוברקלוק" (עשו עליו אוברקלוק), ואולי ב 1066 החברה כבר עשתה לו אוברקלוק.... לא בטוח :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

מצב מוזר, לא יצא לי להתקל בדבר דומה. אם היה כתוב על הזיכרון 1066 OC אפשר היה להבין שזה זיכרון שעבר OC לתדבר הזה אבל במקרה הנ"ל כתוב על גבי הלוח שהוא תומך ב1066! :S מצב ממש מוזר..

פורסם

תוריד אותו ל 800 ותראה אם עדיין כתוב בביוס "OC". אם כן אז זו כנראה בעיה בביוס, ולא משהו של הזכרון.

פורסם
  • מחבר

לא לא ,חח הכוונה הייתה שבאתר הבית של הייצרן כתוב ליד הspec שלו שהוא תומך בזיכרונות 667/800/1066(OC)

ואני לא מבין מה משמעות הOC ליד ה1066 שבאתר...הזמנתי כבר 2 סטיקים איכותיים במהירות סטוק של 1066.

פורסם

אם באתר כתוב OC זה אומר שהחברה עשתה לו OC.....

פורסם
  • מחבר

זה היה נכון ומובן אם זה היה כתוב באתר של החברה ש להזיכרון. המצב כאן שונה, באתר של החברה של לוח האם כתוב שהוא תומך בזיכרון 1066(OC) שאלוהים יודע מה ההשלכות של זה על OC כשאין שליטה על יחס זיכרון/תדבר מעבד(הביוס דפוק בלוח שלי:/)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים