עבור לתוכן

האם להחליף PS3 ב-PS3 Slim?

Featured Replies

פורסם

האמולציה שיש במחשב לא רישמית ורחוקה מלהיות תחליף לקונסולה

תנסה ותבין לבד

דווקא נראה לי בסדר גמור.

פורסם

רק אמולציה היה ב360 לא בPS3 ואנשים התעצבנו כי הרבה משחקים לא נתמכו בהתחלה

חוץ מזה לאמולטור הזה נפח גדול של כמה גיגות והוא לא אפשרי על דגמי הקור שהיו בהשקה אם לא קונים להם ארד דיסק

וגם בפרימיום הישנים זה תפס נפח חשוב מה20 גיגה בלבד שהיו לישנים (היום זה כבר לא ביג דיל והאמולטור השתפר מאוד )

בPS3 תמיד היו כמה רכיבים לעשות את זה

היו גרסאות אם כל הרכיבים והיו גרסאות אם רק חלק רכיבים שהתחברו אם אמולטור

אמולטור בלבד לא היה -לפחות לא שוחרר לציבור

האמולטור לא תפס שום דבר, סליחה "דיסק" הפרופילים תפס משהו כמו 3 מגה על הדיסק הקשיח, הסיבה שלא הייתה תמיכה בCORE היא כיוון שהXBOX הראשון הגיע תמיד עם HD והמשחקים דרשו את זה בשביל לעבוד.

האימולטור ממש לא השתפר מאז, האמת שמאז ההשקה הם לא עשו שום דבר, אפילו לא הוציאו פרופילים חדשים(מה עוד שהם העיפו את המשחקים של ה-XBOX1 מהחנות לפני כמה זמן כדי לפנות מקום).

פורסם

דובי אין לי 360 אני זוכר שאמרו לי שהאמולטור (כולל הכל ) לקח כמה גיגות והשתפר מאוד יחסית להשקה

אם זה לא נכון אז זה לא נכון לך יש נסיון אם זה

פורסם

דובי זובי, יש לי דיסק קשיח של 20GB ובXbox 360 כתוב Capacity של 13.9, אז נכון יש את השטות של הGB ב1024 ו1000, אבל אם מדובר רק בבעיה הזו אז יהיה לי שטח של 18.62-65GB בערך, לאן נעלמו כל שאר הGB? לא מדובר בNXE הוא מותקן על הכרטיס זיכרון הפנימי של הקונסולה וגם אני מסתכל על Capacity ולא על Free Space, התירוץ שקיבלתי עד היום היה האימולטור של הXBOX המקורי (כמובן שהתעצבנתי כי אין לי שום שימוש בדבר הזה) אבל אמרתי נו מילא, ואתה עכשיו אומר שהפרופילים תופסים 3MB טופס, אז לאן נעלם כל המקום שלי?

אגב מצחיק שבXBOX המקורי יש בכל הדגמים דיסק קשיח וב360 שאמור להיות מתקדם יותר - אין (הסיבה ברורה, הXBOX המקורי דומה יותר מדי למחשב ופחות לקונסולה)

פורסם

מבחינת רוב הרכיבים הXBOX1 הוא בפועל מחשב

אבל גם ה360 מבחינת רוב הרכיבים הוא מחשב

אבל הוא שילוב מוזר יש לו מעבד שזה התפתחות של המעבדים שהיו במאקינטוש הישנים (מעבד PPC )

אבל מערכת הפעלה שכוללת סוג של DX ולמי שזוכר המקינטושים הריצו בזמנו אופן GL

הכרטיס מסך מאוד דומה לכרטיסים שיש במחשב PC אבל גם בXBOX1 זה היה דומה

אם MS היו מכניסים מעבד של אינטל ל360 במקום הPPC כניראה לא היה להם בעיה לעשות אמולטור לXBOX1

אבל אני מעריך שIBM נתנה להם הצעה יותר טובה

פורסם

דובי זובי, יש לי דיסק קשיח של 20GB ובXbox 360 כתוב Capacity של 13.9, אז נכון יש את השטות של הGB ב1024 ו1000, אבל אם מדובר רק בבעיה הזו אז יהיה לי שטח של 18.62-65GB בערך, לאן נעלמו כל שאר הGB? לא מדובר בNXE הוא מותקן על הכרטיס זיכרון הפנימי של הקונסולה וגם אני מסתכל על Capacity ולא על Free Space, התירוץ שקיבלתי עד היום היה האימולטור של הXBOX המקורי (כמובן שהתעצבנתי כי אין לי שום שימוש בדבר הזה) אבל אמרתי נו מילא, ואתה עכשיו אומר שהפרופילים תופסים 3MB טופס, אז לאן נעלם כל המקום שלי?

אגב מצחיק שבXBOX המקורי יש בכל הדגמים דיסק קשיח וב360 שאמור להיות מתקדם יותר - אין (הסיבה ברורה, הXBOX המקורי דומה יותר מדי למחשב ופחות לקונסולה)

תפרמט את הדיסק הקשיח, לא יודע מא איתך, אני עם דיסק נקי רואה 18.8GB....

ולא, הסיבה שיש לXBOX HD היא לא שהוא דומה למחשב(זה פאקינג PC לכל דבר), זה שMS בזמנו היו צריכים יתרון חומרתי מובהק על הPS2 והפתרון שלהם היה לשים HD בקונסולה....

פורסם

ברור סלימ

אפשר להעמיד אותו

והוא סקסי :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים