פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים כל פעם כשאני מתקין תוכנה כלשהי / משחק / כל דבר אחר המחשב אומר שהוא לא יכול לבצע את הפעולה הייתי בחול והתגוררו לי בבית אנשים וברגע שחזרתי מאז לא יכולתי להתקין כלום מבחינת הרשאות המשתמש שלי הוא אדמיניסטרייטור... מישהו יודע מה הבעיה ? ד.א זה התחיל ברגע שחזרתי לארץ לא היה לי אינטרנט אז עשיתי שחזור לפני הטיסה והאינטרנט חזר אבל מאז אי אפשר להתקין כלום.... תודה לעוזרים
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים אתה יכול לרשום לנו את ההודעה המדוייקת שהוא נותן כאשר אתה מנסה להריץ התקנה...
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מחבר בכל תוכנה זה משהו אחר למשל במסנג'ר הוא כותב שהוא לא מצליח לשמור את הקבצים בתקיית המערכת באמצע ההתקנה של משחק פוקר מסוים הוא פשוט באמצע ההתקנה מודיע על שגיאה הבסיסית הזאת ששואלת אם אני רוצה לשלוח דו"ח למייל וכו' ...
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים פשוט מאוד. הם שינו לך את היוניקוד של המחשב כך ששום תוכנה לא תוכל להיות מותקנת עד שתחליף את היוניקוד חזרה.
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים מחבר פשוט מאוד. הם שינו לך את היוניקוד של המחשב כך ששום תוכנה לא תוכל להיות מותקנת עד שתחליף את היוניקוד חזרה.ואיך אני מחזיר את זה ?
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים תילחץ START ותרשום בחיפוש REGION AND LANGUAGE (לא חייב הכל אחרי כמה אותיות כבר תיראה את זה למעלה) אחרי שניכנסת אתה תעבור ללשונית ADMINISTRATIVE ואז אתה ניכנס ל CHANGE SYSTEM LOCALE תשנה ברשימה שם ל( Hebrew ( Israel ותאשר.
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר http://img524.imageshack.us/i/48942454.jpg/אני יודע בדיוק מזה אומר, אבל פשוט בכל קובץ שאני מנסה להתקין זה קורה.יש קבצים שהשגיאה היא כזאת וקבצים שהשגיאה היא אחרת, ברובן השגיאה תהייה כזאת רק מנוסחת אחרת
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים לי נראה שזה וירוס אבל זה גם יכול להגרם מתקלת חומרה (למרות שאז הייתי מצפה לעוד תסמינים).תריץ שחזור קבצי מערכתstartrunsfc /scannow
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר לא עובד חשבתי אולי אני אנסה לרהיץ את זה בCMD אולי ההתבלבלת כתבתי את הפקודה והוא כותב שאני חייב להיות אדמיניסטרטור כדי להריץ אתזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.