עבור לתוכן

מחפש נייד לעבודת עיצוב וגרפיקה אינטנסיבית בתקציב 5000 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב נייד אמין,

עם מעבד חזק מאד, 4GB חובה, וכרטיס מסך חיצוני שיתמוך באקסלריישן של CS4.

חשוב מאד שהמסך יהיה הכי איכותי שאפשר (רצוי LED) עם שטח תצוגה מסביר פנים.

אשמח להמלצות,

תודה ! :hi: :hi: :hi: :hi:

פורסם

אתה מעוניין ברזולוציה מסויימת? האם מעבר ל-CS4 אתה עובד עם תוכנות גרפיקה נוספות/ בתלת מימד? על איזה גודל חשבת?

פורסם
  • מחבר

אתה מעוניין ברזולוציה מסויימת? האם מעבר ל-CS4 אתה עובד עם תוכנות גרפיקה נוספות/ בתלת מימד? על איזה גודל חשבת?

תתבצע עבודה על MAYA ותוכנות תלת,

לא בצורה שמצריכה או מצדיקה כרטיס מסך QUADRO, כל כרטיס מסך מבית NVIDIA או ATI שהוא לגיימר ממוצא עשוי להספיק

רזולוציה... קשה לי להגיד, אשמח להמלצות,

רצוי שהיחס גודל מסך לשטח תצוגה יהיה רציונאלי ולא קטן מדיי בפונט בגודל 1PX... ככה שפשוט אשמח לשמוע על המלצות

תודה מראש

פורסם

בתקציב כזה אתה יכול למצוא מחשבים עם כרטיס מסך חזק יחסית (midrange של ניידים) או להסתפק בכרטיס מסך בסיסי יותר שמספיק לדוגמא להרצה סבירה של משחקים חדשים שאינם מהכבדים ביותר.

מבחינת רזולוציה, יש מספר לא גדול מאד של אופציות ברזולוציה גבוהה יחסית. כמובן שזה מוגבל גם מבחינת הגודל של המסך. לא התייחסת לנושא זה, האם אתה מעדיף כרטיס מסך חזק ואופציה לרזולוציה גבוהה מהסטנדרט בשלדה גדולה של 15.4"-15.6" או שאתה מעדיף להתפשר על הנושאים הללו על מנת לקבל ניידות טובה יותר?

פורסם
  • מחבר

בתקציב כזה אתה יכול למצוא מחשבים עם כרטיס מסך חזק יחסית (midrange של ניידים) או להסתפק בכרטיס מסך בסיסי יותר שמספיק לדוגמא להרצה סבירה של משחקים חדשים שאינם מהכבדים ביותר.

מבחינת רזולוציה, יש מספר לא גדול מאד של אופציות ברזולוציה גבוהה יחסית. כמובן שזה מוגבל גם מבחינת הגודל של המסך. לא התייחסת לנושא זה, האם אתה מעדיף כרטיס מסך חזק ואופציה לרזולוציה גבוהה מהסטנדרט בשלדה גדולה של 15.4"-15.6" או שאתה מעדיף להתפשר על הנושאים הללו על מנת לקבל ניידות טובה יותר?

אני חושב שכדאי להתפשר לטובת נושא הניידות, רצוי רזולוציה NATIVE נעימה לעין, שהאייקונים לא יהיו ענקיים ומפוקסלים אבל גם לא קטנים וטקסטים לא קריאים

המחשב הולך לשמש אותי כסטודנט לעיצוב

וגם הולך להיות תחנת העבודה שלי, ולכן חשוב מאוד שהמעבד והביצועים של המחשב תחת כל CRIATIVE SUIT CS4 יהיו ברמה הגבוה ביותר מלפטופ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים