עבור לתוכן

ביקורת על שלט WII ונונצק שחורים

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני יודע שזאת ביקורת די טפשית כי רק הצבע שונה וזהו מול הגרסאות הלבנות

שנית אני לא יעשה כנהוג של לתת תמונות מפתיחת אריזה וכו בביקורות שכאלו כי כרגע אין לי אף מצלמה נורמלית

במקום זה אני יתן תמונות ממקומות אחרים ברשת

אז מה יש לנו

שלט WII גרסה אסיתית בצבע שחור -הם קוראים לצבע KURO

nintendo_wii_kuro_black-3.jpg

ונונצק בצבע שחור

wii_nunchuk_kuro.JPG

בחבילה של הנונצק שהייתה ארוזה מצוין דרך אגב יש פתק הדרכה ובנוסף פתק של "מועדון נינטנדו" אם קוד

כניראה קוד שקשור למערכת הרשת של נינטנדו ביפן אבל אני ינסה מתי שהוא לראות אם זה יתן לי נקודות WII

בקונסולה האירופית שלי -למרות שזה כניראה לא יהיה

באריזה של השלט אותו דבר רק שהחוברת הוראות מכילה כמה דפים

חוץ מזה נינטנדו הועילו בטובתם להכניס זוג בטריות (לא כל כך בטובתם השלט עולה 40$ )

למי שרוצה ליכנס לפרטים אז -maxell alkaline

השלט מגיע אם מעטפת סיליקון וניראה פשוט מצוין

זה פעם ראשונה שיוצא לי לישתמש במעטפת הזאת כי קניתי את הWII לפני שנינטנדו הוציאו את זה והכניסו את זה כסטנדרט

הבעיה היחידה שעכשיו צריך להוציא אותה בגלל שהבטריות בחוץ והיא מכסה את המכסה :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

עכשיון למי שלא יודע לWII מקדימה יש חריץ כרטיסי זיכרון SD שמתחבה מאחורי דלת קטנה

שם יש כפתור אדום שצריך ללחוץ אליו וצריך ללחוץ גם על כפתור אדום ליד המקום בטריות בשלט WII

שהשלט יתקבל על ידי הWII

וצריך לעשות את זה כל פעם שרוצים לחבר את השלט לקונסולה אחרת

זה התקבל מהר וכרגע השלט השחור מקונפג כראשון והלבן כשני

עכשיו אני יחבר את המושאן פלוס -

המושאן פלוס

wii-motion-plus.jpg

שאני הזמנתי היה רק לבן

בכל מקרה המושאן פלוס מגיע אם מעטפת סיליקון משלו במקרה הזה שקופה לבנבנה

רק שהיא ארוכה יותר מהמעטפת הרגילה אבל אני ינסה בכל זאת לדחוף ביחד אם השחורה וניראה מה יקרה

לא הצליח חבל על המאמץ זה פשוט לא מתלבש טוב

הזמנתי לפני שהוכרז המושאן פלוס השחור אז מי שמעוניין גם במושאן פלוס שיקנה את הכל באותו הצבע

כי האפקט של הלבן אם השחור לא יפה

אפשר לפתור את זה אם הזמנת ציפוי סיליקון למושאן פלוס בצבע שחור ואני יקנה אחד שזה יגיע לארץ

בכל מקרה אני חייב ללכת לעבודה אבל בסך הכל זה מוצרים בצבע שחור וזהו לדעתי זה נראה מגניב מאוד

שאני יכזור מהעבודה אני יבדוק את המושאן פלוס עצמו

פורסם

קורו ביפנית - שחור.

לגבי החנויות והCLUB - לצערי הפרדה מוחלטת (יש לי המון באמריקאית בגלל הDS / DSI ומעט מאוד באירופאית עם הWII)

לגבי הMOTION PLUS שאם כבר זה מעניין באמת - קנית משחק איתו ? או שקנית שיהיה בבית ותוכל להניח אותם ליד השלטים?

פורסם
  • מחבר
לגבי הMOTION PLUS שאם כבר זה מעניין באמת - קנית משחק איתו ? או שקנית שיהיה בבית ותוכל להניח אותם ליד השלטים?

ליביו אם יש משחק WII שהוא לא WIIWARE (משחקים זולים להורדה בתשלום למי שלא יודע ) שאני באמת מתכנן לקנות זה MH3

ויקח זמן עד שתצא הגרסת PAL שלו

בעניין למה קניתי את המושאן פלוס אז הסיבה העיקרית היא -

e3-2009-red-steel-2-screens-20090601065700780_640w.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=cC-Tb8U7Sw8

למרות שאני לא מת על יובסופט של השנים האחרונות המשחק הזה מסתמן כגדול

וגם מחייב את המושאן פלוס -חוץ מזה אני מעריך שיצאו מספר מכובד של משחקים שיתנו תמיכה במושאן כי הוא נמכר מעולה

בעניין המשחק לנסיון יש לי את טיגר אוודס האחרון -אני לא מת על משחקי ספורט אבל רציתי משהו נורמלי לנסות את התוסף ולא

משחק מאורחים בלבד כמו WII ספורט 2 (מסרב בתוקף לקרוא לו בשם הרישמי )

בכל מקרה עוד מאט אני יארגן ... ויעשה אליו ביקורת בדיון אחר

פורסם

לא הבנת , לא שאלתי אם קנית משחק (מזה באמת כבר התייאשנו ממך), שאלתי אם יש לך משחק שאשכרה תומך בMOTION PLUS , או שסתם קנית אותו בינתיים עד שיצא משהו שתומך.

אני פשוט סקרן לדעת אם יש משחקים תומכים - ואם כן - מה גודל ההבדל.

ליביו

פורסם
  • מחבר

כן יש אבל כרגע לא הרבה וחוץ מאחד כרגע האחרים לא מחיבים את התוסף

משחקים שיש כבר בחנויות ותומכים אני יכתוב כבר בדיון שאני יפתח על המושאן וגם איך זה מרגיש

תן לי לשחק קצת ואני ישב לכתוב ביקורת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים