עבור לתוכן

DUAL/QUAD התלבטות האם להגדיל את התקציב..(AMD)

Featured Replies

פורסם

שלום

בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואני מתלבט האם להוסיף את ההפרש עבור QUAD..

המערכת תהיה מבוססת AMD, הלוח אם של גיגהבייט - MA770-UD3

השימוש הכבד ביותר זה משחקים, מעבר לזה 2 המעבדים כנראה יתמודדו יופי עם השאר(גלישה/סרטים וסדרות ב-HD/שאר יישומים)

ההתלבטות היא בין ה-Athlon II 250 ל- Phenom II 920

עד כמה ה-QUAD יביא ביצועים טובים יותר והאם לדעתכם זה שווה את ה-400 שקלים הנוספים ?

תודה מראש.

פורסם

איזו מין השוואה זו בין מעבד יקר וחזק למעבד זול וחלש.

למשחקים המעבד המומלץ הוא Phenom 2 X3 710. המעבד הזה הוא קומבינציה של מעבד עם הרבה ליבות (4) למעבד עם תדר גבוה. זה מעבד חזק וביחס למחיר הנמוך שלו הוא מאוד כדאי ולדעתי האישית הקפיצה הבאה אחריו היא לאיזור של X4 955 ו-i5-750.

פורסם
  • מחבר

זו לא בדיוק השוואה זו שאלה של האם כדאי להגדיל את התקציב, כפי שהגדרתי.

ה-920 הוא בתדר גבוה משל ה-710 ויש לו ליבה נוספת, הוא לא כדאי יותר ?

תודה מראש.

פורסם

אם יש לך את התקציב GO FOR IT

לעבודת אופיס + אינטרנט +סרטים - מעבד כפול ליבה מספיק

משחקים - ה - AMD 710 יעשה עבודה טובה כל עוד אין קונסולה חדשה בפתח

אם אתה רוצה שיהיה לך מעבד לעריכת סרטי HD ממצלמה, או סתם מעבד חזק "לכל מקרה" אז קח מרובע ליבות

פורסם
  • מחבר

הבנתי..טוב נראה כבר..נראה לי שהעברתי את ההתלבטות בכל מקרה ל-710 מול ה-920 :P

תודה על התגובות

פורסם

איזו מין השוואה זו בין מעבד יקר וחזק למעבד זול וחלש.

למשחקים המעבד המומלץ הוא Phenom 2 X3 710. המעבד הזה הוא קומבינציה של מעבד עם הרבה ליבות (4) למעבד עם תדר גבוה. זה מעבד חזק וביחס למחיר הנמוך שלו הוא מאוד כדאי ולדעתי האישית הקפיצה הבאה אחריו היא לאיזור של X4 955 ו-i5-750.

ממתי Phenom II X3 710 הוא מרובע ליבות :s05:

לפעמים אפשר לפתוח לו עוד ליבה. וכן, הוא מעולה לגיימינג. לך עליו בראש שקט ותאמין לי-אתה תהנה :xyxthumbs:

פורסם

התכוונתי שהוא לא כפול ליבה ולא משולש ליבה. כפי שידוע לכפולי ליבה היתרון שלהם ולמרובעי ליבה היתרון שלהם. המשולש ליבות משלב את שני העולמות ונותן פיתרון מאוד שווה.

פורסם

התכוונתי שהוא לא כפול ליבה ולא משולש ליבה. כפי שידוע לכפולי ליבה היתרון שלהם ולמרובעי ליבה היתרון שלהם. המשולש ליבות משלב את שני העולמות ונותן פיתרון מאוד שווה.

לא, התכוונת שהוא לא כפול ליבה ולא מרובע ליבות ;D

ולדעתי הוא באמת מעולה ולגיימינג לא כדאי לפתוח את הליבה הרביעית לפי הסיקור של dj electric, בגלל שכיום ניצול הליבות לא מתבצע בצורה הטובה ביותר במשחקים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים