עבור לתוכן

קונספירצייות חייזרים, CIA, NSA, MIB, MJ12 אומגה, רוזוול ואזור 51

Featured Replies

פורסם

מצטער על הכותרות הארוכה .. ניסיתי למצות את כל הדברים הכי מעניינים (אותי לפחות) למשפט אחד ..

תודו שהנושאים האלו מעוררי רצון עז לדעת עוד ..

אין ספק שכל הסוכניות האמריקאיות מחשידות מאד וגם מעניינות מאד ..

אני כבר השלמתי עם העובדה שאנחנו לא לבד .. אז אם כבר, למה לא לחקור את הנושא (ועוד כמה נושאים מעניינים שבטח קשורים..)

בכל מקרה, אם יהיה אפשר לשפוך קצת אור על כל הסיפור ואיך שכל סוכנויות הביון האמריקאיות (או לפחות חלק) מתחברות לחייזרים ולנשיא טרומן יהיה מעניין :)

פורסם
  • מחבר

100 צפיות ואף לא תגובה אחת ?

נו באמת .. אני בטוח שיש פה לפחות אחד שהנושאים האלו מעניינים אותו

פורסם

נראה לי ששיחקת ב Deus Ex יותר מדי

(סתם, אי אפשר לשחק במשחק הזה יותר מדי)

פורסם

לא מכיר את המשחק ..

בכל מקרה, מה הסיפור עם איזור 51 ? איך תקרית רזוול קשורה אליו ואיך זה מתקשר לסוכניות הביון האמריקאיות ולנשיא טרומן שהבנתי שהוא הקים את הCIA ואת MJ12 ?

(אני זה פותח האשכול)

פורסם

(השורה האחרונה שכתבת בסוגריים)

זה לא חוקי ::)

אני לא מבין מה אתה מחפש, אף אחד פה הוא לא סוכן של הCIA וגם אם כן לא היית מקבל ממנו תשובה.

כל מה שאנשים פה יודעים הם יודעים מהאינטרנט, ופעם האחרונה שבדקתי הוא פתוח לכולם חינם אין כסף.

פורסם

טוב,ברור לך שאף-אחד כאן לא יודע באופן אישי :silly:

אבל אם אתה מחפש את הקונספירציות האלה אני יכול לספר לך על כמה ש"אספתי" לאורך השנים

1.היטלר(ימ"ש) קיים מגע עם חייזרים.

2.ארה"ב מקיימת מגע עם תרבות חייזרים מסויימתכבר משנות ה-40.אחת מ"ההסכמים" של הממשל האמריקני היה טכנולוגיה חוצנית בתמורה ל"מכסה" של חטיפות בני-אדם.הם היו צריכים לחטוף בני אדם כי הגזע שלהם היה(ויש שאומרים עדיין) בסכנת הכחדה,משהו שהיה קשור לרבייה,בעייה בבציות של הנקבות שלהם או משהו בעיניין.בכל אופן ברור לך מן הסתם ש"חברינו" לא עמדו בהסכם שלהם לגבי המכסה וחטפו יותר ממה שהם חתמו עליו.רוב הטכנולגיות אם לא כולם שנמצאות היום בשימוש זה תודות להם,מגלי המיקרו דרך מוליכים למחצה ועד לניתוחי המוח,את הקפיצה הטכנולוגית שעשינו ב100 השנים האחרונות גם משייכים להם.התאוריה הזו קצת ארוכה ואני לא זוכר את כל הסיפור הזה,אני אמצא אותו כאן אפשהוא ואני אחזור אליך....

3.מסופר שבליל ה-10 ביולי 1983 חיל האוויר של ברית-המועצות הצליח להפיל חללית מעל שמי כפר שנקרא סוסנובה שסמוך לגבול הסיני.בין שרידי החללית הם מצאו גליל עשיו מתכת באורך 2 מטר שנשמר בלמותו. ובתוך הגליל הזה שכב תינוק חוצני, הרוסים חילצו את התינוק הזה וקראו לו "קוסמיק".התינוק מת לאחר 4 חודשים מזהומים שונים שנגרמו לו בשל סביבת כדוה"א.

4.וכמובן יש את התאוריה שכל האלים של העולם העתיק היו חוצנים.

פורסם

ממה שדגתי בזריזות:

אזור 51 הוא שטח צבאי סגור בשטח של 150 קמ"ר, בו נמצא בסיס המשמש לפיתוח וניסוי כלי טייס סודיים.

נראה כי הקשר העיקרי של אזור 51 לתקרית ברוזוול נובע מאדם אחד בשם בוב לזאר, הטוען שעבד במקום הנקרא S-4 (סקטור ארבע), הנמצא בתוך או בסמיכות לאזור 51. בסקטור ארבע, לדבריו, מאוחסנות מספר צלחות מעופפות (לפחות תשע שונות שראה במו עיניו) לצורך הנדסה הפוכה - כלומר על מנת לנסות לפענח את סודות הטכנולוגיה החייזרית. לזאר הועסק שם כפיזיקאי שאמור לחקור את מערכות ההינע של אותן צלחות מעופפות. לזאר סיפק, כמובן, תיאורים שונים מתקופת שהותו באזור 51, כגון תיאורים של מערכי האבטחה במקום, של הליך העסקתו והתוודעותו לצלחות המעופפות ולהסטוריה של מפגשים בין האנושות והחוצנים לאורך ההיסטוריה. בנובמבר 89 פרסם לזאר את סיפורו לראשונה, ונראה כי כאן התחיל החיבור התרבותי העמוק בין חייזרים בכלל והתקרית ברוזוול בכלל, לבין אזור 51.

את שאר פרטי הסיפור לפי לזאר תוכל למצוא ברשת.

מהצד השני, כמובן, נמצאות הטענות כי לזאר פשוט משקר, בדה את הסיפור מליבו, וכי יש לו אינטרס כלכלי לעשות זאת... אבל לא נראה לי שזה הצד של הסיפור שמעניין אותך ;) :-X

בכל מקרה, אם אין אירוע מתוקשר אחר שקדם לראיון של לזאר ב-89, אפשר להניח כי לזאר לבדו הוא האחראי לקישור בין אזור 51 ובין התקרית ברוזוול, חיבור אשר "טופח" עם השנים וכבר איננו מוגבל לטענותיו של לזאר בלבד.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8_51

http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/430/605.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Lazar

פורסם

זה לא חוקי ::)

אני לא מבין מה אתה מחפש, אף אחד פה הוא לא סוכן של הCIA וגם אם כן לא היית מקבל ממנו תשובה.

כל מה שאנשים פה יודעים הם יודעים מהאינטרנט, ופעם האחרונה שבדקתי הוא פתוח לכולם חינם אין כסף.

כשאתה מכור לזון ובבאן לא מוצדק לשבוע קצת קשה לא לפתוח עוד משתמש ..

וממש לא ציפיתי לקבל תשובה מראש הCIA אלה רק לקבץ כמה קונספירציות כאלו ואחרות בנושא אחד ..

על זה שהיטלר קיים מגע עם חוצנים כבר שמעתי .. השאלה מה עומד מאחורי זה ..

מישהו יכול להסביר קצת יותר על הקשר בין הנאצים לCIA ? הבנתי שהCIA הוקמה ע"י טרומן לאחר שנאצים ברחו לאמריקה מציידי הנאצים ובתמורה להגנה הם שיתפו את ארה"ב במידע על טכנולוגיות של חוצנים..

פורסם

אם הנושא מעניין אותך חקור על A.C.R.A ,בהצלחה.

פורסם

על זה שהיטלר קיים מגע עם חוצנים כבר שמעתי .. השאלה מה עומד מאחורי זה ..

פיגור שכלי.

פורסם

פיגור שכלי.

HAHAHAHAHAHAHAHA

ו-ל JhonnyBravo: מאיפה אתה "אוסף" את כל הדברים האלה?! היטלר קיים מגע עם חייזרים? למה דוקא הוא?

פורסם

פיגור שכלי.

משחק מוגזם בRTCW וWOLFENSTAIN.

פורסם

טוב,ברור לך שאף-אחד כאן לא יודע באופן אישי :silly:

אבל אם אתה מחפש את הקונספירציות האלה אני יכול לספר לך על כמה ש"אספתי" לאורך השנים

1.היטלר(ימ"ש) קיים מגע עם חייזרים.

2.ארה"ב מקיימת מגע עם תרבות חייזרים מסויימתכבר משנות ה-40.אחת מ"ההסכמים" של הממשל האמריקני היה טכנולוגיה חוצנית בתמורה ל"מכסה" של חטיפות בני-אדם.הם היו צריכים לחטוף בני אדם כי הגזע שלהם היה(ויש שאומרים עדיין) בסכנת הכחדה,משהו שהיה קשור לרבייה,בעייה בבציות של הנקבות שלהם או משהו בעיניין.בכל אופן ברור לך מן הסתם ש"חברינו" לא עמדו בהסכם שלהם לגבי המכסה וחטפו יותר ממה שהם חתמו עליו.רוב הטכנולגיות אם לא כולם שנמצאות היום בשימוש זה תודות להם,מגלי המיקרו דרך מוליכים למחצה ועד לניתוחי המוח,את הקפיצה הטכנולוגית שעשינו ב100 השנים האחרונות גם משייכים להם.התאוריה הזו קצת ארוכה ואני לא זוכר את כל הסיפור הזה,אני אמצא אותו כאן אפשהוא ואני אחזור אליך....

3.מסופר שבליל ה-10 ביולי 1983 חיל האוויר של ברית-המועצות הצליח להפיל חללית מעל שמי כפר שנקרא סוסנובה שסמוך לגבול הסיני.בין שרידי החללית הם מצאו גליל עשיו מתכת באורך 2 מטר שנשמר בלמותו. ובתוך הגליל הזה שכב תינוק חוצני, הרוסים חילצו את התינוק הזה וקראו לו "קוסמיק".התינוק מת לאחר 4 חודשים מזהומים שונים שנגרמו לו בשל סביבת כדוה"א.

4.וכמובן יש את התאוריה שכל האלים של העולם העתיק היו חוצנים.

1 לא שמתי על זה

2לא שמתי על זה

3שמתי על זה

4 שמתי על זה

חוץ מזה בארצות הברית באזור טקסס היו עדים של חללית שעפה מעל ישוב קטן ומעל בסיס אוירי "היה צבע מוזר בשמיים"

הצבא האמריקני שלח 3 מטוסים כדי לעקוב אחריו אבל הם איבדו אותו

אחרי שעה כך החללית הגיע אל שדה תעופה באזור. הרדר קלט אותה ושלך לה פקודה להיזדאות החללית השיבה "הורורה"

יסתובבה שם וריחפה ואז טסה משם

משגם יש אדויות שהיתרסקה חללית אל תוך בער מים וכול מששתה ממנה הורעל וקראו לו דברים מוזרים

כול משאמרתי לקוח מ נשינל ג'אוגרפיק

אה ועוד משהוא יש כאלו שאומרים שהסימנים המוזרים על האדמה (אפשר ליראות רק מהחלל) הם מעסה של חיזרים

יש גם סיפורים שה US הצליחו להוריד חללית אחת אחרי קרב עם שש מטוסי F18

פורסם

אם הנושא מעניין אותך חקור על A.C.R.A ,בהצלחה.

אפשר לקבל תקציר בכמה מילים מה אני אמור למצוא ? העברתי חיפוש קל ולא מצאתי משהו מיוחד ..

אה ועוד משהוא יש כאלו שאומרים שהסימנים המוזרים על האדמה (אפשר ליראות רק מהחלל) הם מעסה של חיזרים

יש גם סיפורים שה US הצליחו להוריד חללית אחת אחרי קרב עם שש מטוסי F18

מעגלי תבואה ידידי .. הרוב מפוברקים אבל יש כמה אמיתיים (יש כל מיני סימנים שפשוט אין להם הסבר חוץ מזה שזה נעשה ע"י חוצנים)

ואפשר לקבל עוד פרטים על הקרב המדובר ?

פורסם

מעגלי תבואה ידידי .. הרוב מפוברקים אבל יש כמה אמיתיים (יש כל מיני סימנים שפשוט אין להם הסבר חוץ מזה שזה נעשה ע"י חוצנים)

ואפשר לקבל עוד פרטים על הקרב המדובר ?

אין יותר מידי כי ה US מנסים להסתיר דברים כאלה

בלילה באזור טקסס (זה כול הזמן שם כניראה יש שם משהוא ....)יתקשרו תוך שעה משהוא כמו 200 דיווחים על חללית וצבעים מוזרים בשמים

נישלחו לשם 6 מטוסי F18 הם יתפצלו וחיפשו

2 מטוסים ניכנסו לתוך ארפל ופיתאום ראואו זוהר כזה הם אמרו לשאר המטוסים להגיע

המטוסים מהירים יותר אבל החללית מתמרנת יותר טוב והיה להם קשה אבל בסוף הם הצליחו ליפגועה בו ולהוריד אותו

הם דיווחו לבסיס והבסיס אמר להם לחזור ולא לאוצי מילה על משהם ראו אבל בסוף טייס אחד סיפר חלק מהסיפור וזה משאנחנו יודעים :)

יש כול מיני כאלה שמנסים להיתחמק מזה שזה חיזרים והם אמרו שהאורות האלה יכולים ליהיות מה 6 F18 שיודעים שהם היו בעזור

יש הרבה סיפורים כאלה אני אוהב סיפורים כאלה הם מעניינים ;D

לגבי הסמנים על האדמה יש גם כאלה בשדות יבול אבל שם אני דיי בטוח שזה בני אדם כי היו שניים שאמרו שזה הם וגם יראו איך הם עשו את זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים